Ice Age 4 The Continental Drift (2012).

Istidens älskade antihjältar Sid, Manny, Diego och Ellie är alla tillbaka i den skakande fjärde Ice Age-filmen där våra vänner drabbas av en jordbävning orsakad av en viss ekorres jakt på ett ekollon. Jordbävningen gör att kontinenterna driver ifrån varandra och våra vänner stöter på nya faror och får se världen på ett helt nytt sätt.
 
HAHAHAHA, så jävla rolig film! Den är till och med roligare än de tre tidigare filmerna, må jag säga! Jag skrattade så mycket! Som vanligt hamnade alla i trubbel tack vare ekorren som vanligt alltid orsakade all trubbel. Så typiskt, men ändå så roligt! Jag älskar att alla fyra filmer börjar och slutar på samma sätt - ekorren gör nåt så otroligt dumt i början och sen tillslut i slutet blir han utan sin älskade ekollon ännu en gång! Jag hoppas på en femte film för jag kan aldrig få nog av gänget! De är en mästare på att få mig att skratta! Trailern kan ni se här.
 
 Hart of Dixie premiär på kanal5!

För er som inte tittar online men har velat se Hart of Dixie kan nu göra det! Den har premiär på kanal5 idag ikväll kl 20:00! Se den för jag rekommenderar den verkligen! Ni kommer att älska den liksom jag gör! För den är en väldigt bra, mysig, feel-good och underbar serie! ♥Cyberbully (2011).

Tonårstjejen Taylor Hillridge får en laptop på hennes födelsedag och går med på ett socialt nätverk. Hon börjar känna sig ensam när hennes vänner fryser ut henne och Taylor faller offer för cybermobbning.
 
Så jävla bra film med ett jättebra och viktigt budskap! Det är ett intressant ämne som tas upp i denna filmen - cybermobbning. Det är bara så hemskt att det faktiskt existerar i verkligheten också!
 
Fast det var en sak som verkligen inte var så bra genomfört i filmen var slutet - som störde mig. Verkligheten är ju inte så enkel som det blev i slutet av filmen vilket var det som verkligen störde mig, För jag skulle ha gjort annorlunda om jag var Taylor - jag skulle verkligen inte förlåta min vän om hon gjorde detta mot mig. För det är oförlåtligt. Men för att inte spoila så mycket, så säger jag inte något mer nu. Men ni kommer att förstå vad jag menar när ni ser filmen. Men se inte den bara för det, utan för att jag verkligen, verkligen rekommenderar den också! Och det var en annan sak som störde mig också - varför fortsatte Taylor logga in och plåga sig mer och mer? Hon blev ju utsatt för trakasserier hela tiden. Varför plåga sig? Varför gjorde hon inte som hennes mamma sa? Att radera kontot? Det borde inte vara så svårt! Jag skulle ha gjort det om jag var Taylor. Innan allt skulle gå åt helvete. Men ja, det blev som det blev.
 
Emily Osment gjorde en så grymt insats, hon tog andan ur mig i varenda känslomässiga scen! Det fanns en scen som var så djävla känslomässigt att jag verkligen grät så att jag fick huvudvärk - det var som om tusen nålar träffade mitt hjärta under den scenen! För det var en så hemsk scen! Och, tro det eller ej, så svårt att se på faktiskt! Och det också verkligen märks att hon och hennes skådespel brås på hennes bror Haley Joel Osment som är en av de bästa skådisarna som finns. Och även Kelly Rowan, som spelar Taylors mamma, gjorde en jättebra insats och liksom Kay Panabaker! Jag rekommenderar den här filmen starkt! Trailern kan ni se här.
 
 Scott/Allison ♥

"Why did you do that?"The Scott/Stiles friendship ♥

Jag bara älskar Scott och Stiles vänskap! Så awesome! Och killarna som spelas av Tyler Posey och Dylan O'Brien är ju inte så jävla fel att vila ögonen på heller! Sååååå snygga! ♥Peter Pan ♥

 
   
 Peter Pan (2003).

Jag såg Peter Pan nyss och kommer jag någonsin att tröttna på den? Svaret är nej och A-L-D-R-I-G. Jag blir lika glad och berörd varenda gång jag tittar på den. Bara så underbar film! Den kommer alltid att vara min största favorit av alla Disneyfilmer. Jag har faktiskt bestämt mig att jag ska ha en tatuering av Peter Pan, Wendy, Michael & John för att hedra filmen om ni inte visste det, jag har alltid vetat att jag ska ha en i snart fem år nu men det har bara inte blivit av ännu! Men en dag! Kalla mig gärna fånig, men jag älskar verkligen den här filmen! Den kommer jag aldrig någonsin att tröttna på! ♥Citat #14.

"You know that place between sleep and awake? The place where you can still remember dreaming? That's where I'll always love you, that's where I'll be waiting."
- Peter PanCitat #13.

"Never say goodbye because saying goodbye means going away. And going away means forgetting."
- Peter PanThor (2011).

 
Jag längtar jättemycket tills Thor 2 som har premiär i november 2013! I love Thor and Jane together! ♥Skönheten & Odjuret ♥

Såg just Once Upon a Time 1x12 Skin Deep nyss som var ett sjukt bra avsnitt, det är ännu ett favoritavsnitt för mig nu!
 
När man fick se Belle på dess allra första scen, som spelas av vackra Emilie De Ravin, försökte jag klura ut vem av sagofigurerna hon var. En mycket kort stund senare gick det äntligen upp för mig att hon var Skönheten! Skönheten heter ju Belle. Då blev jag jätteglad! Jag älskar ju Skönheten & Odjuret, den är en av mina favoritsagor. Och just då jag fick reda på det, blev jag jätteivrig att få veta vem som var Odjuret. Och jag blev fullständigt överraskad över att det var Rumpelstiltskin (jag kallar honom för Rumpy då namnet är svårt att stavas) som var Odjuret! Det var så kul och överraskande!
Och efter deras allra första scen ihop var det ingen tvekan om att de blev mitt nya favoritpar! Riktigt kul med några små detaljer ur historien som exempalvis den koppen som blev chipped osv.
Jag hoppas på en reunion för dom i verkliga livet, för herregud vad jag kommer att gråta om Mr Gold (som Rumpy heter i verkliga livet) och Belle äntligen återförenas! Och det bästa var ju också att Mr Gold nu minns alla händelser i sagovärlden, att han nu minns att han är den som är Rumpy.
Och det som jag nu undrar över i slutet är; varför i helvete är Belle på psyket!? Allt verkar ju hända samma saker i verkliga livet som i sagovärlden - så jag undrar vad det var som egentligen har hänt med Belle i sagovärlden? Drottningen ljög säkert för Rumpy när hon sa att Belle dog. För i verkliga livet lever ju Belle fortfarande! Så det betyder att Belle aldrig har dött i sagovärlden! Så vad hände då? Jag hoppas få svar snart! Spännande! ;DDavid/Mary ♥

Nyss var jag på det tionde avsnittet av Once Upon a Time, ett av de bästa avsnitten tveklöst! Tack vare många David/Mary scener då de inte haft nån kontakt sedan några avsnitt. Jag saknade dom mycket och pang, så var det många scener med dom. Jag älskar dom ju så galet mycket! Och jag blev fan överlycklig när de äääääääntligen kysstes 40 minuter senare! Så som jag hade väntat länge!!! Vilken kyss (kolla här), säger jag bara! De har så galet underbar kemi! Detta förklarar nog att skådespelarna Josh Dallas och Ginnifer Goodwin, som spelar David/Prins-Charming & Mary/Snövit, är ett par även privat också! ♥Jensen Ackles ♥

Snyggggggggggggggg, snygg, bara sååå snygg!!! Min älskade Dean Winchester i Supernatural! Vi behöver en Dean i vårt liv, all right!? New BD2 poster.
Graham/Emma ♥

Jag såg just det sjunde avsnittet av Once Upon a Time och jag är bara så obeskrivligt arg nu! Hur kan de förstöra Graham och Emma efter bara sju avsnitt!? Jag blev totalt förälskad i dom från första gången de möttes, och jag vet inte varför men ja jag blev förälskad i dom. Och så äntligen kysstes de, jag blev överlycklig och drygt 30-35 minuter senare kysste de för andra gången och då precis efteråt föll Graham ihop och dog i Emmas armar (kolla den här heartbreaking scenen här)! Herregud, så som jag grät :'(
 
Men tack och lov har jag ett annat favoritpar - David och Mary som är Prins Charming och Snövit. De är mitt största favoritpar och näst kommer Graham/Emma. Så jag tröstar mig med att mitt största favoritpar är ju fortfarande kvar! ♥Once Upon a Time.

Once Upon a Time handlar om Emma Swan, en tjej som blivit övergiven som liten och levt större delen av sitt liv som en ensamvarg. Men en dag knackar en liten pojke på hennes dörr och säger inte bara att han är hennes bortadopterade son utan även att hon tillhör en sagovärld - och är nyckeln till att bryta en långvarig förbannelse som ligger över alla dess invånare!
 
Nu har jag äntligen börjat se den också! Efter bara ett enda, det allra första, avsnitt blev jag helt galet fast! Tre avsnitten är avklarade och jag är verkligen, verkligen fast! Bokstavligt talat! Den är ju riktigt bra! Och annorlunda också då den handlar om en sagovärld, om alla sagofigurer som finns - till exempel Snövit, Prins Charming, Törnrosa, den elaka drottningen och massor, massor, massor mer! Enda skillnaden är bara att de alla sagofigurerna inte minns vem de egentligen är och att de alla har ett annat identitet och att de lever ett helt vanligt liv utan att vara medvetna om deras riktiga identiteter. Jag tänkte medans jag såg på de tre första avsnitten, varför i helvete såg jag inte den på dess premiär på kanal5!? Men ja, bättre sent än aldrig! Jag är verkligen fast! Den är en serie jag tveklöst kommer att börja följa!!! ;)Kristen otrogen mot Robert?

Jag möttes av denna chockerande nyheten igår här på Aftonbladet med bildbeviset. Men frågan är om det verkligen är sant? Därför att det har alltid kommit falska rykten om dom två - typ att Kristen var gravid, att Rob har varit otrogen, att de har gift sig och blablabla. En person har gjort en bild här och påstått att de bara är photoshoppade. Jag tycker också att de ser väldigt manipulerande ut! Kristen har även gått ut i pressen och bett ordentligt om ursäkt också! Hon sa så här "Jag är djupt ledsen för smärtan och förlägenheten jag har orsakat de som står mig nära och alla som har påverkats av detta. Denna tillfälliga insdiskretion har äventyrat det viktigaste i mitt liv, personen jag älskar och respekterar mest, Rob. Jag älskar honom, jag älskar honom, jag är så ledsen." Men låter det verkligen som henne? Sen när har hon gått ut i pressen? Hon har ju typ alltid varit privat ang sitt liv. Och hon brukar aldrig vara öppen om hennes känslor, så hon kan inte ha sagt "Jag älskar, jag älskar honom, jag är så ledsen." Det är inte hon. Det är bara inte rimligt.
 
Men TÄNK OM det är sant? Jag hoppas det absolut inte! För hur kan man våga vara otrogen mot en sån fin kille som Rob? Vilken bitch OM det är sant. Men en sak har jag också tänkt på; Rob och Kristen har hållit sitt förhållande hemligt i fyra år, så varför skulle hon helt plötsligt visa öppet med en annan man som hon bara har känt i några månader? Så det är bara inte rimligt att hon kan ha varit otrogen eller gått ut i pressen och bett om ursäkt!? För nåt stämmer inte här! Så därför tror jag starkt på att bilderna bara är photoshoppade.
 
Men OM det nu är sant, så hoppas jag att de kommer att ta det igenom och att allt kommer att ordna sig! ROBSTEN IS FOREVER! ♥Min favoritkram.
Citat #12.

"Vet du, när vi var små... du kunde inte ha varit mer än fem... så började du ställa frågor. (ler) Varför hade vi ingen mamma? Varför flyttade vi runt hela tiden? Vart åkte pappa? Han var borta i flera dagar i sträck. Jag bad dig: "Sluta fråga, Sammy. Du vill inte veta svaret." Jag ville bara att du skulle vara ett barn. Bara lite längre. (ler) Jag försökte alltid skydda dig. Hålla dig säker. Pappa behövde inte ens säga till mig. Du var alltid mitt ansvar. Det var som om jag hade ett jobb. Det jobbet. (kort paus) Och jag klarade det inte. Jag sumpade det. Jag är ledsen för det. (gråter) Jag antar att det är det jag gör. Jag sviker personerna jag älskar. Jag svek pappa. Och nu ska jag tydligen svika dig också. Hur kan jag det? Hur ska jag kunna leva med det? Vad ska jag göra? Sammy. Vad ska jag göra? (skriker) Vad ska jag göra?"
- Dean till död Sam, Supernatural säsong 2 avsnitt 22."I wish I couldn't feel a damn thing!"
Jensen Ackles ♥

 
Har jag sagt hur underbar skådis Jensen Ackles är? Det är han! Så fullkomligt underbar, duktig och så begåvad! Tror ni mig inte, skulle ni se honom i Supernatural! Han är så otroligt begåvad! Och så jävlans snygg också! ♥Deans förkärlek till bilen.

 I love Supernatural ♥

Nu har jag börjat titta på Supernatural från början bara för att jag vill! Jag älskar ju serien helt galet mycket! Den är så bra och det händer jämt saker! Inte ett endaste avsnitt är tråkigt överhuvudtaget - iallafall för mig! Och det är ju inte heller helt fel att vila ögonen på snyggingarna Jensen Ackles och Jared Padalecki som spelar läckra bröderna Winchester! ♥
 
Jag är så tacksam att Simon övertygade mig till att se den här underbara serien! ;DThe End of Breaking Dawn part 1 ♥
Älskade Axess ♥

Axess. Idag är det exakt fem år sedan du dog! Jag kan inte förstå att tiden har gått så himla fort! Det går inte en dag utan att jag tänker på dig! För jag saknar dig så mycket att det gör ont! Jag kommer alltid att älska och sakna dig oavsett hur många år har gått! Glöm aldrig det någonsin!
 
1998-01-21 - 2007-07-24. Rest in peace until we meet again! ♥
 Beauty and the Beast.

För flera år sedan blev Catherine Chandler vittne till mordet på sin egen mamma. Catherine hade också blivit dödad om det inte vore för att någon, eller något, räddade henne. Nu jobbar Catherine som polis i New York och hennes utredning av ett fall leder till personen som räddade henne - läkaren Vincent Keller, som antas vara död. Vincent har gömt sig för att skydda sin hemlighet; när han tappar humöret och blir arg, förvandlas han till ett skrämmande odjur och kan inte kontrollera sin superstyrka. Catherine och Vincent attraheras av varandra, men inser att deras relation är extremt farlig för dem båda.
 
Ni anar inte hur mycket jag längtar tills den har premiär i september! Jag älskar ju såna tvserier, så den kan nog bli en bra sådan! Kanske för tidigt att säga det då den inte ens haft premiär ännu men jag hoppas den blir en succé och inte blir nedlagd efter tio avsnitt! Jag är så glad att Days kommer att översätta den till svensk text, så det kommer inte bli några problem med att se den ;) vad spännande det ska bli att se den så att jag knappt kan bärga mig till dess!!!

 Citat #11.

"Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom."
- Bella om Edward, boken Om jag kunde drömma.Beviset: Matt Prokop & Sarah Hyland.
Geek Charming (2011).

Den handlar om en otippad romans mellan Dylan, skolans populäraste tjej, och Josh, den ultimata filmnörden. Dylan tappar av misstag sin dyra designerväska i en fontän och blir smått överraskad när skolans nörd Josh fiskar upp den åt henne. Men i utbyte mot den räddade väskan ber Dylan henne att vara med som huvudperson i Joshs dokumentärfilm. Dylan ser tillfället och hoppas att filmen ska hjälpa henne till att bli balens drottning. Josh å andra sidan planerar kallt att med filmen avslöja hur ytligt spelet om "popularitet" i skolan är. Men när han börjar lära känna Dylan, börjar han inse att hon är mycket mer än den ytliga personen hon visar utåt...
 
Väldigt förutsägbar men ändå helt underbar, bra och härlig film som jag garanerat kommer att se flera gånger för såna filmer älskar jag! Bara så helt perfekt att se på tråkiga dagar som idag! Den är en riktigt feel-good film helt enkelt!
 
Och man kunde heller inte undgå att märka den mycket uppenbara kemin mellan Matt Prokop och Sarah Hyland som spelar huvudrollerna Josh och Dylan. Då bara visste jag innerst att de måste nog vara ett par även privat och gissa vad? Jag hade rätt! De är ett par på riktigt och har dejtat sen 2009. Det gör det hela bara bättre! Och Prokop såg inte så dum ut heller! ;)
 
Och det var verkligen riktigt kul också att se Sasha Pieterse i nån annan roll än som den döda vännen Alison i Pretty Little Liars. Hon var grym i rollen som Amy i filmen och jag var dessutom väldigt ovan också att se henne så snäll i filmen när jag är van att se Alison i serien som är en elak och manipulerande bitch! Men ja hursomhelst, denna filmen rekommenderar jag verkligen särskilt för tjejer! Trailern kan ni se här.
 
 OH MY GOD!!!

ÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN för en gångs skull svarade Dominic Monaghan på min fråga på Twitter till sist! Ni anar inte hur jag har försökt varje gång han skrev "QaA. Go!". Men nu äntligen svarade han mig nyss! Fast jag förstår inte riktigt poängen med hans svar om jag ska vara ärlig! Kan nån upplysa mig om vad exakt han menar egentligen? Vad jag har förstått med svaret är att han skulle välja att spendera dagen med Emilie framför att åka till Sverige om hon inte hette Emile med bara ett I! Har jag rätt eller fel? Men hur som helst... han svarade mig! ;DVem ska Zoe vara med? Wade eller George?

Det är bara så jävla bra att det är dubbelt mer än hälften, som tittar på Hart of Dixie, som hejar på Wade och Zoe! Jag därefter är en av dom! De hör ju ihop, de är bara så rätt för varandra på nåt sätt! De är så mycket roligare tillsammans och de har så mycket mer kemi än vad George och Zoe har som också är så fucking tråkiga ihop, de ihop är helt ointressanta att titta på om jag ska vara ärlig! George är ju bara så tråkig! Söt men tråkig. Jag önskar honom långt, långt, långt, låååååångt borta från Blue Bell, borta från Zoe! I'm team Wade all the waaaaaaay! ♥

I säsongsfinalen sa George att Lemon förtjänar någon som älskar henne fullt eftersom bara en del av honom älskar henne och en del älskar Zoe. Så han gick till Zoe. Så då innebär detta att Zoe inte förtjänar någon som kommer att älska henne med HELA sitt hjärta? Han sa ju faktiskt EN DEL av honom älskar Zoe, vilket betyder ju att han inte älskar henne med HELA sitt hjärta för EN DEL av honom älskar Lemon också. Zoe, liksom Lemon, förtjänar OCKSÅ att ha en man som älskar henne med HELA sitt hjärta, inte bara Lemon!!! Det är det som jag reagerade väldigt kraftigt på i säsongsfinalen när han sa det där om en del.
Zoe förtjänar någon som älskar henne oavsett vad. Någon som älskar henne för alltid. Den personen är Wade. Han älskar henne inte för att de har något gemensamt eller för att han tror att de skulle leva lyckliga i alla sina dar. Han älskar henne därför att han inte kan hjälpa det. Och det är den bästa typ av kärleken. Den oundviktiga slagen. Zoe behöver denna typ av villkorslös kärlek, inte Georges själviska kärlek.
För George går till Zoe när han känner för det och sedan lämnar han henne när han tror att han är redo att gifta sig med Lemon. Och nu när han vill vara med Zoe så då kastar han bara bort Lemon som om ingenting har hänt. Så han är självisk. Han tänker bara på vad han själv vill. Han sa att han inte kan gifta sig med Lemon eftersom hon förtjänar mer. Han vill inte gifta sig med Lemon eftersom han vill vara med Zoe. Allt handlar alltid om honom, inte sant?

Det där är en av de miljonerna anledningarna till varför jag är team Wade! Jag kommer alltid förbli team Wade all the way! Wade och Zoe forever! ♥Michael/Sara ♥

 Jack and Jill (2011).

En man blir tvungen att ta hand om sin tvillingsyster när hon kommer på besök till Los Angeles. Problemet är bara att hon vägrar åka hem.
 
Jag har sett många roliga filmer i år men den här filmen slår fan alla! Lätt den roligaste filmen jag sett i år! Väldigt sjukt härlig film ju! Den kommer jag garanerat att se flera gånger, det kan ni vara säkra på! Och Adam Sandler har båda huvudroller Jack och Jill och han rockade precis som alltid! Vilket är varför han alltid kommer att vara en av mina favoritkomiker! Den här filmen rekommenderar jag varmt om ni gillar komedier! Trailern kan ni se här.
 
 The Joker.

Ni alla har väl hört om den tragiska händelsen i Denver!? Den misstänkte, James Holmes, klädde ut sig till Jokern och klev tungt beväpnad in i biosalongen där nya Batman-filmen visades och började skjuta mot publiken. Tio personer dödades direkt inne i biosalongen - två dog på sjukhus och ett av dödsoffren var bara sex år gammal. Totalt ska uppemot 50 personer vara skadade. De flesta är unga vuxna. Och enligt polisen ska Holmes ha sagt att han var stolt över det han gjort! Läs mer här.

Det är ju bara helt jävla sjukt!!!!! Jag fick reda på detta genom Dominic Monaghan på Twitter igår eftermiddag. Jag bara vafan vad hände och gick in på Aftonbladet och möttes av den här fruktansvärda, vidriga nyheten! Den äckliga James Holmes är ju helt jävla sinnessjuk! Jag mår illa! Ett av dödsoffren var ju bara sex, pojken/flickan som hade hela livet framför sig! Först skjutningen i Norge och nu det här! Asså, bara herregud...!Michael Scofield ♥
LOL (2012).

Lola bor tillsammans med sin ensamstående mamma och går sista året i high school. När det tar slut med hennes pojkvän och hon istället blir kär i hans bästa vän sätts relationerna i kompisgänget på prov. Lolas liv kompliceras ytterligare av att hennes mamma läser hennes dagbok och får veta att Lola inte är så oskuldsfull som hon trott...
 
Snacka om hur förvånad jag är att den har 2,5 av 10 i imdbbetyg!! Jag skulle absolut förstå om det var 2,5 av 5. Men 2,5 av 10!? Vilket skitsnack! För den var ju riktigt bra!? Enligt mig iallafall. Den är precis helt i min smak då jag gillar tonårsfilmer och den är ju en sådan! Och jag ger den en 3,5 av 5! Det var kul att följa med Lola i filmen där hon levde livet och provade på nya saker och jag måste erkänna att jag absolut var lite avundsjuk på henne. Mitt liv är ju så grymt tråkigt jämfört med hur Lolas är som var rätt spännande! Den kommer jag garanerat att se flera gånger! Miley Cyrus rockade och liksom Ashley Greene! Demi Moore var inte heller så fel hon! Och det var verkligen kul att se Austin Nichols i nån annan roll än som Julian i One Tree Hill. Den här filmen kan jag varmt rekommendera om ni gillar tonårsfilmer eller Miley Cyrus! Trailern kan ni se här.
 Citat #10.

"Jag älskar dig. Jag har alltid varit kär i dig. Jag kommer alltid att vara kär i dig. Det är därför du måste överleva. Vi kan gifta oss och du kommer att bli en fantastisk kirurg och vi ska ha två eller tre barn... Vi kommer att bli så lyckliga, Lex. Du och jag. Vi ska ha det bästa livet, Lexie, du och jag. Vi kommer att bli så lyckliga. Så du kan inte dö, okej? Du kan inte dö... Därför att vi är förutsättade att dö tillsammans. Vi är menade att vara... [Lexie dör] Jag älskar dig. Jag älskar dig, jag älskar dig... jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig!"
- Mark till Lexie, Greys Anatomy säsong 8 avsnitt 24.
 
Jag grät sjukt mycket till den här scenen och jag fortsatte även att gråta flera timmar efteråt! Nej, jag skojar inte. Den är tveklöst den sorgligaste scenen i hela serien jämfört med alla andra sorgliga scener som när Denny och George dog och när Izzie för en stund var död! Jag grät sjukt mycket till de scenerna också, men så mycket MER till den här heartbreaking scenen med Mark och Lexie! </3Chris Hemsworth ♥

Snygg, snygg, snygg! Jag föredrar den här mannen framför hans bror Liam Hemsworth fastän jag också tycker att han är snygg! Men han slår inte Chris, den här mannen! Dominic/Emilie.

Dominic Monaghan och Emilie De Ravin, som spelar Charlie & Claire i Lost, är hur söta som helst på Twitter när de skriver till varandra! Jag dör varenda gång jag ser det. Så grymt söta ju! Kul att se att de fortfarande är goda vänner och har fortfarande kontakt kvar! ;)Kristen Jaymes Stewart ♥

En kändis som jag ser upp till är Kristen Stewart! Hon är min förebild och det kommer hon alltid att vara oavsett vad som händer!

Hon är vacker, cool, omtänksam, ödmjuk, underbar och fantastisk. Hon är så himla originell och hon skiter fullständigt i vad människor tycker och vad de tänker om henne och hon vågar säga vad hon tycker och hon vågar svära. Och hon bär gärna converse och sneakers på röda mattan ibland istället för högklackat utan att skämmas, så hon bryr sig inte om vad andra säger. Hon bryr sig inte ett skit. Hon har sin egen personlig stil. Och hon tar inte åt sig, hon är helt enkelt bara sig själv. Hon vägrar att vara någon annan än sig själv och hon vägrar att ändra på sig för andras skull. Och hon tar inte hennes berömmelse för givet, hon tar inte nåt för givet alls. Och hon älskar sin familj och hon älskar sina fans.
Och hon bryr sig om sina karaktärer mer än de flesta, analyserar och annat innan hon påbörjar ett projekt. Hon är heller inte rädd för roller som tänjs på gränsen (som till exempel, hon spelar en STRIPPA i Welcome to the Rileys).
Ja, det här är varför jag älskar henne fast det finns egenligen många miljoner skäl till! Nu bjuder jag på några av hennes bästa citaten!

"I honestly don't understand these girls who judge others by the size of the hair or the level of femininity. We must be more than appearance."

"i know who I am. I have a very strong sense of self."

"Don't settle. Follow your gut, follow your heart."

"I'm the kind of the person who follows her own heart, that's all. I don't think I'm cynical or naive, I try to trust my instincts. What I look for the most is some from of truth. I hates lies and hypocrisy."

"Be healthy and fuck everyone."

"I just want the fans to be happy. I don't care about anybody else."

"Hate me for who I am. I don't care. At least I'm not pretending to be someone I'm not."

"I don't pretend to be perfect. I want people to see me as I am."Wade/Zoe moments ♥

 "There's something here. Something between us."

 Hart of Dixie.

 
Åh, jag bara längtar hela tiden tills Hart of Dixie säsong 2 har premiär den 2 oktober! Jag kan fan inte vänta! Jag vill se nya avsnitt, jag vill se hur alla karaktärer kommer utvecklas i denna säsongen särskilt Wade/Zoe love story. jag vill ha Wade/Zoe NUUU och ja allt! ♥Robert Pattinson ♥

Guuud, bara så snygg han är! Han är snygg utan att han ens försöker! Jag såg honom för första gången i Harry Potter och den flammande bägaren men det var inte förrän Twilight som jag upptäckte honom och hans talang som skådis på riktigt! A Jim/Melinda heartbreaking scene.

 
Jag minns den här scenen i 6:e avsnitt i säsong 4 SÅ KLART OCH TYDLIGT! Jag bara grät, grät och grät, jag var verkligen helt förstörd. Jag tror nog att den är historiens mest sorgligaste scenen man nånsin har sett om jag ska vara ärlig! </3Ghost Whisperer.

Den handlar om en nygift kvinna med förmåga att kommunicera med jordbundna andar av den nyligen avlidne övervinner skepsis och tvivel att hjälpa till att skicka sina viktiga budskap till de levande och låta de döda att förmedla till andra sidan.
 
Nästa ut efter Lost då jag nu är färdig med den är Ghost Whisperer. Jag skulle egentligen fortsätta med Dexter först, men nu får det bli den istället då jag är mer sugen på den! Och den här gången ska jag inte skynda på alla fem säsonger, utan bara ta max fyra avsnitt per kväll. För det är alltid ett nytt fall varje avsnitt, det brukar inte vara en röd tråd så ofta - just därför kan jag vänta med nästa avsnitt och så vidare! Varje gång jag råkade se att den gick på tv, så kollade jag jämt på den. Och jag hade just då alltid tänkt att jag ska se från allra början till allra slutet en vacker dag. Och den dagen är idag, så nu har jag äntligen börjat idag! Jag har nu sett fyra avsnitten nyss och precis som alltid älskade jag det! Och precis som alltid grät jag likt en baby! Den är fan en mästare på att få mig att gråta VARJE avsnitt! Ja, varenda ett avsnitt! För mina ögon var ALDRIG torra när jag såg på den på tv av en slump varje gång! Och jag älskar Jim och Melinda, ett av historiens finaste tvserie-par! Och Jennifer Love-Hewitt är en fenomenal skådis! ♥I'm proud of me!

I förra veckan började jag helt plötsligt använda mina glasögon jämt vid tv, dator och läsning. Och nu har det slutat med att jag använder glasögonen nästan hela tiden nu även när jag inte sitter vid datrorn, tittar på tv/film eller läser. Jag är så stolt över mig själv! Att jag försöker använda glasögonen hela tiden som jag EGENTLIGEN måste ha hela tiden! Och vet ni vad det resulterade i? Nyss när jag gick till affären, tog jag av glasögonen och jag var så jävla ovan att jag fick huvudvärk direkt! Som sagt... I'm proud of me! ;)Lost Gag Reel ♥

 
 One of the best moments in Lost ♥

 Charlie/Claire Reunion ♥

   Sammanfattning av Lost säsong 6.

Favoritavsnitt: De två sista avsnitten. Det var, herregud, så grymt spännande!!! Och det var även fullt av sorg, glädje och lycka och annat som fick mig att fälla många tårar!

Favoritkaraktär: Charlie, Sawyer, Jacob, Hurley och Claire.

Karaktär du gillar minst: John Locke! Inte själva Locke, men det är en annan man vars namn jag glömt i Lockes kropp! Han irriterade mig som fan. Han bara sprang runt som en boss och trodde att han var något bara för att han var den svarta röken. Ni vet monstret? Skönt att han dog till slut! Han fick vad han förtjänade.

Snyggaste karaktär: Fortfarande Sawyer!

Favoritpar: Charlie/Claire!!!!! Och Sawyer/Juliet och Jack/Kate.

Bäst i säsongen: Allt! Särskilt Charlies och Claires otroliga återförening som herregud var så vacker och hjärtslitande! Den vackraste scenen i hela serien (kolla scenen här)! Jag var bara så fullkomligt lycklig att se dom ihop igen! Och att man fick se hela gänget återförenas igen efter döden för att tillsammans släppa taget och gå vidare (kolla scenen här). Och att man fick se min älskade Charlie Pace igen i fyra avsnitt, det var bland de bästa sakerna med den här sista säsongen!

Värst i säsongen: Att Jin och Sun tillsammans dog! Fan en av de sorgligaste scenerna i hela serien hittills! Jag bara satt och grät floder! Det var så ledsamt!
 
Övriga noteringar/kommentarer: Äntligen fick man svar på alla obesvarade frågor som man hade! Förutom på en fråga - jag vet inte om man faktiskt har fått svar på just den frågan eller så har jag missat svaret. Den frågan är varför det finns isbjörnar på ön när det är tropisk klimat där? Jag minns inte om man har fått svar. Upplys mig, nån? Och min sammanfattning av alla sex säsonger är att den är en av de bästa tvserierna jag har sett! Säsong 1, 4 och 6 är bäst i mina ögon!!! Den här serien kommer jag tveklöst att se om igen en vacker dag!

Betyg: 5++++/5Sammanfattning av Lost säsong 5.

Favoritavsnitt: Säsongsfinalen. Det slutade för spännande! Min enda fråga när eftertexterna kom var: lyckades de?

Favoritkaraktär: Sawyer, Sayid och Hurley.

Karaktär du gillar minst: Fortfarande Ben! Han irriterade mig även om han faktiskt blev okej till slut. Och sen så gillade jag inte heller Kate i den här säsongen. Hon var självisk. När hon fick veta att de kunde ändra på allt därefter att flygplankraschet aldrig skulle ske, att de skulle landa i LA som vanligt så hon bara "Men allt som hände?" till Jack. Alltså allt som hade hänt mellan dom. Jag bara kom igen! För om de kunde ändra på allt, så skulle ju de som har dött fortfarande leva - som Charlie, Boone, Shannon, Michael och flera. Hur kunde hon vara självisk att fortsätta låta dom vara döda? Jag själv skulle säga ja till att ändra på allting!

Snyggaste karaktär: Fortfarande Sawyer!

Favoritpar: Sawyer och Juliet. Om jag ska vara ärlig, så måste jag säga att jag gillar dom bättre än Sawyer och Kate! För de är mer äktare än vad Sawyer och Kate var eftersom hon bara utnyttjade honom för det mesta. Iallafall i mina ögon. Så jag säger Sawyer och Juliet! Så grymt söta tillsammans!

Bäst i säsongen: Tidsresorna, för de var mycket intressanta!

Värst i säsongen: INTE ett ord om vad som hände med Claire i en hel säsong! Och vissa av avsnitten var småsega och ibland tråkiga. Det är allt som är värst i säsongen.
 
Övriga noteringar/kommentarer: Den här säsongen var helt okej. Det beror på att vissa av avsnitten var småsega och ibland tråkiga att jag blev riktigt uttråkad - på grund av allt snack, snack och snack om vetenskap, framtiden och annat. Och också för att man inte fick veta ett ord om vad som egentligen hände med Claire! I en hel säsong? Jag bara satt och väntade på att det skulle hända någonting med henne, att man skulle få veta någonting om henne. Men annars var den här säsongen självklart jättebra! Men säsong 1 är absolut fortfarande bäst och säsong 4 är bättre än säsong 2 och 3. Och så säsong 5 är sämre än säsong 3. Och det blev en hel obesvarade frågor också. Jag ser fram emot att få svar på allt i nästa säsong som dessutom också är den sista säsongen! ;)

Betyg: 3/5Sammanfattning av Lost säsong 4.

Favoritavsnitt: Säsongsfinalen!!! Jag var sååå chockad! Jag bara WTF!!!!?? när de flyttade på ön. HUR!? Och det hände saker som överraskade mig jämt och ständigt! Därför är säsongsfinalen mitt favoritavsnitt!

Favoritkaraktär: Sawyer. Han är en hjälte! Han hoppade ut från helikoptikern bara för att den inte orkade hålla all tunga vikt. Hurley var ju med också, just därför. Så Sawyer valde att offra sig och hoppade ut för att göra vikten lättare. Väldigt modigt gjort av honom!

Karaktär du gillar minst: Fortfarande Ben! Han gillar inte jag alls! Vad fan vill han alla egentligen, varför jagar han alla och varför lägger han sig i andras liv? Och i ena ögonblicket är han snäll och i nästa är han elak. Vad fan är han egentligen - god eller ond eller bådadera? Vad i helvete är hans syfte? Det är bara så jävla skumt! Allt med honom är så jävla skumt! Och han är så jävla skum! Och herregud, att han lät mannen döda Alexandra mitt framför näsan på honom när han sa att hon betydde ingenting för honom, hans egen dotter! Egentligen inte hans riktiga dotter, men ändå! Han uppfostrade ju henne faktiskt fan i 16 år och så lät han mannen döda Alex!? Herregud, vad i helvete? Vad fan är han för far? Vem fan tror han att han är!?

Snyggaste karaktär: Fortfarande Sawyer! Han är så mystisk, sexig och hemlighetsfull som jag sa! ;)

Favoritpar: Sawyer och Kate! Wow, vilken kyss innan han hoppade ut från helikoptern som jag sa i favoritkaraktär!

Bäst i säsongen: Den otroliga spänningen! Och Desmonds och Pennys så vansinnigt underbara återförening som fick mig att fälla tårar av lycka, så söta de var! Och Sawyer och Kate! Och när Hurley bara sprang glatt i slowmotion och hoppade i vattnet, var det bara så härligt! En sjukt härlig scen! Och masssssssor mer!

Värst i säsongen: Att de flyttade på ön! Och att Jin dog! Tyckte så jävla synd om Sun, jag fällde väldigt, väldigt många tårar! Det var bara så jävla ledsamt att se när Sun hysteriskt skrek "nej!" om och om igen när båten exploderade som Jin var fast på. Han missade helikoptern för att den redan hade lyft upp, han var för sent ute och då exploderade båten. Det blev hans död, Michaels död och de andra som var kvar där på båten. Herregud, stackars honom och stackars Sun!
Och det kändes sååååååå tomt utan Charlie! Han borde inte ha dött, för det var förgävas! Desmonds vision var fan förgäves! Claire och Aaron steg aldrig på helikoptern när Charlie hade dött som det gjorde i Desmonds dumma vision som han berättade om. Jo, Aaron med Kate. Men inte var han och Claire tillsammans som i visionen! För att Claire försvann senare i säsongen och lämnade kvar Aaron ensam i djungeln som Sawyer senare hittade när han var och letade hysteriskt efter Claire. Och hon gick med Jacks pappa som också var hennes pappa! Till en stuga!? Hon såg elak ut när John kom. Hur fan kommer det sig!? Så allt var förgäves! Charlie borde fortfarande ha levt och beskyddat Claire och Aaron! Charlie borde ha varit där, för annars hade kanske inte det där hänt! Ååååååååh!!!
Och Sawyer och Kate! Sawyer har rätt om Kate, synd bara att hon örfilade honom för att han sa det tll henne - att när han är arg, så springer Kate till Jack och när det är tvärtom så springer hon till Sawyer. När fan ska hon bestämma sig för vem hon älskar egentligen?! Det känns som Skate förhållandet bara är en lögn! :(
Och det finns massor mer som är värst i säsongen! Missförstå mig inte, jag älskar att allt det hände för det måste ju finnas drama och mysterier i serien! Men ändå!!! :(
 
Övriga noteringar/kommentarer: Säsong 1 är absolut fortfarande bäst, men säsong 4 slår fan säsong 2-3! Det hände så jävla mycket i den här säsongen! Den mest spännande säsongen hittills! En massa nya obesvarade frågor! De som jag hoppas få svar på i säsong 5 är: Vad hände med ön och vad hände med folk som var kvar där? Särskilt Sawyer och Juliet som var där när ön försvann? Varför måste de ljuga för alla om vad som egentligen hände på ön? Varför vill Jack så jävla desperat komma tillbaka till ön? Vad är så viktigt som finns i ön? Och hur i helvete heter John Locke istället Jeremy Benhalt!? Vart är Claire!? Är hon död eller lever hon fortfarande? Och hur fan kom Ben ifrån ön!? Ja, så många frågor jag vet!

Betyg: 5++++++/5Sawyer/Kate ♥

 
"I couldn't help myself, you just looked so darned cute swinging that pick-axe. Chain gang looks good on you, Freckles."Sammanfattning av Lost säsong 3.

Favoritavsnitt: 3x06, 3x10, 3x12, 3x17 och så säsongsfinalen 3x23 som var fullt av en massa frågetecken och ett ord som jag hatar - sorg! Jack och Kate lyckades även komma från ön, men hur och när??! Vad spännande det ska bli att se!

Favoritkaraktär: Sawyer, Charlie, Kate och Sayid.

Karaktär du gillar minst: Ben! Han bara förstör allting och han sabbar jämt allas försök att komma från ön! Varför? Vad är så fan viktigt att han bara måste ha dom kvar!? Varför? Åååh!

Snyggaste karaktär: Sawyer! Han är så mystisk, sexig och hemlighetsfull! Såna killar gillar jag! ;)

Favoritpar: Fortfarande Charlie och Claire - och så Sawyer och Kate! Äntligen fick de ihop det i 3x06 (klicka här för att se scenen) vilket är en anledning till att det är en av mina favoritavsnitt! ;) och deras kemi är bara så perfekt också! Men jag tycker synd om Sawyer att Kate bara utnyttjar honom när hon ser att Jack har känslor för Juliet. Han förtjänar inte att behandlas så där, han har ju faktiskt känslor också som man har fått se i den här säsongen. Men annars är de så grymt söta tillsammans och jag bara älskar kemin!

Bäst i säsongen: Att Sawyer och Kate fick det ihop till sist. Och tro det eller ej, bäst i säsongen var också i 3x06 när Sawyer nästan blev dödad av Danny, så stod Kate i buren och såg på och grät och skrek "nej!" om och om igen, så skar det i mitt hjärta som fan! En av de känsligaste men bästa scenerna (klicka här för att se scenen)! Och så bäst i säsongen var också i 3x10 när Hurley hittade en bil och då åkte han och Charlie tillsammans nerför backen för att starta motorn och Sawyer och Jin såg på och ja ni får se själv scenen här! Lätt en av de roligaste scenerna som fick mig att skratta och skratta och skratta! En väldigt härlig scen kan jag lova! Och massor mer!

Värst i säsongen: När Charlie dog! Jag bara satt och grät floder så att jag fick ont i huvudet! Jag var så förkrossad! Varför honom!? Men det var väldigt ädelt gjort av honom att dö så att Claire och babyn skulle få åka hem efter en av Desmonds visioner - att om Charlie dog, så skulle Claire och babyn stiga in på en helikopliter och åka hem. Åååh! Så det är fan bäst för Desmond att visionen stämmer, annars hade ju stackars Charlie dött i onödan! Och så när Charlie sa adjö till Claire och Aaron, så satt jag 'även och grät också - en av de fan sorgligaste scenerna hittills i serien!
 
Övriga noteringar/kommentarer: Säsong 1 är fortfarande bäst, men säsong 3 är bättre än säsong 2! Och som vanligt uppkom det flera nya obesvarade frågor i den här säsongen!

Betyg: 5/5Sammanfattning av Lost säsong 2.

Favoritavsnitt: Också säsongsfinalen utan tvekan!

 

Favoritkaraktär: Sawyer, Charlie, Kate, Ana Lucia, Eko och Sayid.

 

Karaktär du gillar minst: Michael. Förut tyckte jag om honom men efter det han gjorde mot Jack, Sawyer, Hurley och Kate tycker jag inte längre om honom. Visst har jag förståelse för att han bara gjorde allt det för att få tillbaka sin son. Men ändå, det var helt fel gjort av honom. De var ju faktiskt hans vänner! Därför är min minst favoritkaraktär Michael i säsong 2. Men inte bara det, han störde mig otroligt mycket också under hela säsongen! Han var så irriterande, han bara blablabla om sin son. Det var lite jobbigt xD och så mördade han ju en av mina favoriter, Ana Lucia! :'(

 

Snyggaste karaktär: Eftersom Boone är död och bara syns i tillbakablickarna så räknas han inte. Då säger jag Sawyer! Han är näst snyggaste! ;)

 

Favoritpar: Fortfarande Charlie och Claire fast det blev inte många scener med dom i säsong 2 på grund av att de blev osams i flera avsnitt då Charlie ljög om heroin. Det borde han inte ha gjort :( och så är Sawyer och Kate en favorit också! Jag hoppas de får ihop det snart, mycket snart! Annars blir jag förbannad ;) jo jag vet att de får ihop det sen, men när? Bäst att de gör det redan i säsong 3, inte senare!!!!

 

Bäst i säsongen: Att Sawyer och Kate började umgås mycket när han kom tillbaka med de andra överlevande från andra sidan av ön. Att John blev mindre och mindre skum, så jag tror inte längre att han har nåt med ön att göra som jag sa. Och när på Libbys och Ana Lucias begravning då tog Claire bara tag i Charlies hand, då blev jag fan överlycklig!!! Äntligen blev de sams igen! Och så kysste de i säsongsfinalen! Äntligen som fan!!! Och massor mer!

 

Värst i säsongen: När Shannon dog, jag tyckte så jävla synd om Sayid. Jag satt och bara grät! Stackars honom! Och så blev Charlie och Claire osams i väldigt många avsnitt, jag satt och bara saknade dom hela tiden. Och att Michael bytte Jack, Sawyer, Hurley och Kate i utbyte mot att få sin son tillbaka och en båt, så elakt gjort av honom!

 

Övriga noteringar/kommentarer: En jättebra spännande fullt av många nya obesvarade frågor! Men säsong 1 är fortfarande bäst ;)


Betyg: 4,5/5Citat #9.

"Undrar du nånsin hur lång tid det tar att förändra ditt liv? Vilken mängd tid som räcker för att vara livsförändrande? Fyra år som high school? Ett år? En åtta veckors rockturné? Kan ditt liv förändras på en månad, en vecka eller en dag? Vi har alltid bråttom att växa upp, resa, utvecklas. Men när man är ung kan en timme förändra allt."
- Lucas (voiceover), One Tree Hill säsong 4 avsnitt 13.Citat #8.

"Albert Camus skrev en gång: "Välsignade äro hjärtan som kan böjas. De blir aldrig krossade." Men om nåt inte kan krossas kan det heller aldrig helas och utan helande lär man sig inget. Om man inte lär sig nåt behöver man aldrig kämpa. Men kampen är en del av livet. Men måste alla hjärtan krossas?"
- Lucas (voiceover), One Tree Hill säsong 5 avsnitt 11.Citat #7.

"Lova bara en sak. Att när du väljer killen du verkligen vill vara med att han är nån som respekterar dig och behandlar dig väl. Och att det är nån som får ditt hjärta att bulta. Och att det är nån du älskar för det han är, inte för vad han gör. För det var så jag kände för din mor och det är så jag vill att du ska känna en dag. Använd huvudet och följ ditt hjärta."
- Larry till Peyton, One Tree Hill säsong3 avsnitt 19.Varför jag är team Stelena!

"Här är han. Respektera Elenas beslut återigen. Återigen ser vi att detta kan vara den sista stund de får tillbringa tillsammans. Han kunde ha matat henne med hans blod. Men det gjorde han inte eftersom han visste att hon hellre skulle vara död.
Du minns väl när Caroline pappa var döende och Elena berättade för Caroline att allt hennes pappa hade var hans tro? Titta nu på vad Stefan gjorde. Jag tror inte att många av oss kan föreställa oss att älska någon så mycket att du glömmer för en sekund hur du känner och hur du vill rädda dem och du ska bara respektera den personens sista önskan. Att oavsett hur svårt det än är, så kommer du att låta dem dö med deras värdighet som människor, med deras tro. Visst kommer många att säga att Stefan borde ha räddat Elena om han verkligen älskade henne, men hur skulle hon förlåta honom för att låta Matt dö?
Jag har insett en sak - allt vi vill är att bli älskad och respekterad i livet. Stefan kysste Elena och visade henne hur mycket han älskade henne. Och han respekterade henne genom att göra hennes sista önskan gå i uppfyllelse. Eftersom han vet hur mycket hennes vänner betyder för Elena och han vet hur Elena aldrig kommer att förlåta sig själv om hon levde och Matt dog. Så Stefan kunde bara inte svika henne. Även om det betydde att förlora henne, att offra vad de har." Texten är översatt av mig från källan här eftersom det är precis vad jag har tänkt mig att skriva.
 
I flashback-scenen låg Damon i mitten på vägen eftersom han jagade i väntan på hans nästa offer. Det enda som stoppade honom från att äta av Elena var hennes likhet med Katherine.
MEN Stefan hoppade i vattnet när han såg bilen kraschen INNAN han någonsin sett Elenas ansikte. Innan han någonsin visste att hon såg ut som Katherine, skulle han rädda dem ändå. En slumpmässig familj. Människor som han inte ens kände och inte hade någon skyldighet att rädda över huvud taget egentligen. Men han försökte hjälpa dem ändå. Det är Stefan Salvatore.
Det är därför att Kevin Williamson sa att Stefan är den sanna tragiska hjälten i serien. Och att det är därför han alltid kommer att vara bättre för Elena än Damon är. Vilket jag håller med om! Därför att i Elenas sista ögonblick i hennes liv, gav han henne precis samma sak som han gav till hennes far innan han dog. Hopp. Hopp att en person som hoppade i vattnet skulle rädda deras älskade. Hopp att om de inte kunde överleva, så skulle deras älskare åtminstone göra det. Elena, precis som sin far, valde att rädda någon annan före sig själv och båda gångerna var Stefan skyldig till. Och styrkan av detta beslut "Att göra det som är rätt över vad du vill" är en styrka som Damon INTE har och förmodligen aldrig kommer att få eftersom han är väldigt självisk när det gäller Elenas säkerhet, Elenas liv och för att han inte bryr sig om hennes vänner.
Alla skrek på Stefan i det ögonblicket att rädda Elena, för att rädda flickan som han älskar. Men han valde att hedra hennes sista önskning över sin egen - han valde att rädda någon som hon älskar först. Eftersom Stefan förstår Elena utantill. Och han visste att Matts överlevnad skulle betyda mer för henne än hennes egen. Och han gav det till henne. I hennes döende ögonblick gav han henne den saken hon ville mest. Jag bryr mig inte om vad någon säger; men Stefan är osjälvisk. Hans beslut att rädda Matt var den mest osjälviska handling jag någonsin sett i serien.

Det är varför jag är team Stefan/StelenaOne Tree Hill samlarbox.

Nu kan man boka One Tree Hill samlarbox med säsong 1-9 för 1299 kr på cdon! Jag ska sälja säsongerna 1-8 som jag nu har till bra pris för att den här samlarboxen ska bli min nån gång i år eller nästa år! ♥North Country (2005).

I mitten av 80-talet råkade en ensamstående mor ut för grova sexuella trakasserier på sin arbetsplats, ett lokalt gruvbolag. Detta ledde till att hon tog upp kampen tillsammans med sina kvinnliga arbetskamrater mot bolagsledningen. Baserad på en verklig händelse.
 
Såg den idag och herregud, vad bra den var! Så otroligt bra, gripande och hemsk film! En av de bästa filmerna lätt! Att den är baserad på en verklig händelse gör det hela bara bättre! Och jag fällde väldigt många tårar och allt jag bara kände medan jag såg filmen var medlidande. Det var bara så hemskt att se hur män behandlade kvinnorna på det viset, särskilt mot Josey! Bara så vidrigt! Och den där mannen, Bobby, var ju bara så vidrig! Och Charlize Theron var så fullkomligt fantastisk och hon var som skapad för rollen som Josey som valde att ta upp kampen mot bolagsledningen! Hon är en så fenomenal skådis och det är varför hon alltid kommer att vara en av mina favoritskådisar! Filmen har kanon story, fantastisk manus och talangfulla skådisar! Jag rekommenderar den verkligen starkt!!! Trailern kan ni se här.
 Soul Surfer (2011).

Om tonårssurfaren Bethany Hamilton som blev av med en arm i en hajattack och mot alla odds lyckades bli surfmästare igen, tack vare kärleken från sin familj och ren och skär beslutsamhet och tro...
 
Det var ett tag sedan sist man såg den, så jag blev sugen och såg den igår - som jag glömt skriva om. Och precis som alla gångerna jag sett den, är den fortfarande sååå himla bra! Och precis som alla gångerna jag sett den, grät jag mig genom hela filmen likt en baby. Den är lätt en av de bästa surffilmerna som finns, må jag säga. Att den är baserad på en sann historia gör det hela bara bättre också. AnnaSophia Robb var som skapad för rollen som Bethany Hamilton, hon är en fenomenal och äkta skådis. Storyn är fantastisk och jag älskar att i slutet under eftertexterna så visas många små filmer av den riktiga Bethany. Har ni inte sett den, så är min rekommenderation till att ni ska se den verkligen stark! Se den på en gång! Trailern kan ni se här.
 Klaus Mikaelsson ♥
Remember Me (2010).

Den sågs idag nyss för säkert 5760:e gången. Fortfarande lika bra, lika underbar, lika fin och lika sorglig! ♥I'm team Stelena ♥

The Vampire Diaries ♥

Jag saknar The Vampire Diaries! Det känns oändligt långt tills den 11 oktober då säsong 4 sätter igång! Jag orkar, allvarligt talat, inte vänta så länge till! Jag vill ha säsong 4 NUUU! Jag vill se alla igen, jag vill se vampyr Elena och jag vill ha Stelena nu! Yes, I'm team Stefan all the way! ♥Sammanfattning av Lost säsong 1.

Favoritavsnitt: Pilot-avsnittet (det allra första)! För att där började allt! Pilot-avsnitt brukar i princip oftast vara bäst!

 

Favoritkaraktär: Boone, Charlie, Sawyer, Kate är bland mina favoriter!

 

Karaktär du gillar minst: John Locke för att han är så skum. Det är något som inte stämmer med honom! Jag har en hemsk känsla av att han faktiskt har nåt med allt att göra, jag vet inte varför men min magkänsla säger att det iallafall är nåt skumt med honom!

 

Snyggaste karaktär: Boone.

 

Favoritpar: Charlie och Claire! De var två främlingar som aldrig pratade med varandra innan men så efter flygplankraschet möttes de. Och så utvecklades det på. Han finns där för henne under hela graviditetet och fortsätter finnas där för henne även när babyn är född och han är så beskyddande och han bryr sig mycket om Claire och Aaron som babyn senare "döptes" till. Det finns massor mer till varför jag gillar dom. De är helt enkelt mitt stora favoritpar! Det stora hjärtat av serien, enligt mig!

 

Bäst i säsongen: Svårt att säga, det är många saker. Bland de bästa sakerna i säsongen är Charlie och Claire. Och man fick även tillbakablickar i varje karaktärs bakgrund i varje avsnitt vilket gillades starkt då man ju vill lära känna alla karaktärer och veta vem de är och så! Och så fick man även titta på också när några byggde flottan. Den var den snyggaste flottan jag nånsin har sett, må jag säga ;) och det är även mycket drama också och massor mer som är bland de bästa i säsongen!

 

Värst i säsongen: När Boone dog! Ack vad jag grät, grät och grät! Varför just honom? Det borde ha varit John Locke! Åååh älskade Boone :( men jag tröstar mig med att det inte var det sista man såg av Boone för tillbakablickarna finns ju. Och så näst värsta är när Ethan kidnappade Claire. Tyckte så synd om Charlie som saknade henne trots att han aldrig sa nåt om saknaden, men det syntes tydligt i hans ögon och ansikteuttryck att han saknade henne.

 

Övriga noteringar/kommentarer: En helt galet spännande säsong fullt av så många, många obesvarade frågor som man vill få svar på snarast!


Betyg: 5/5Charlie/Claire ♥

 
Åh, Charlie och Claire. Vad ska jag säga? Jag älskar dom tillsammans så mycket!!!! Tänk att de inte kände varandra innan och efter flygplankraschet möttes de och pang så finns Charlie där för Claire hela tiden trots att hon var gravid. Vissa killar skulle fly om det var en gravid främling. Så vilken tur Claire har som hittade en så fin kille! Charlie är så beskyddande och han bryr sig väldigt mycket om henne. Han månar om henne. Vilken fin kille säger jag bara! Och de är sååå söta tillsammans! För mig är de det stora hjärtat av Lost! ♥Lost.

Ett helt vanligt passagerarplan får under en flight mellan Sydney och Los Angeles problem och kraschar på vad som verkar vara en öde ö mitt ute i stilla havet. 48 personer överlever den våldsamma kraschen. Tillsammans måste de försöka skapa en fungerande vardag i väntan på hjälp. Vad de tror är en stillsam öde ö visar sig snabbt vara raka motsatsen. Något finns på ön men ingen vet vad. Lost skiljer sig ifrån många serier eftersom vi tittare inte får veta något från början. Vi får lära oss mer och mer om nyckelpersonerna genom små tillbakablickar på vad som hänt tidigare i deras liv.
 
Igår satte jag äntligen igång med Lost och såg de tre första avsnitten och jävlar vad bra de var! Så sjukt jävla spännande ju! Jag satt väldigt klistad, alldeles ensam och vettskrämd i mörkret, och kunde inte röra på mig. Och när jag väl kunde det, så facebookade jag om serien. Jag ser fram emot med spänning att se resten! Tack och lov har jag sex säsonger med spänning framför mig ;)November Christmas (2010).

Sett ur ett barns perspektiv kan tiden mellan alla helgons dag och jul vara oändligt lång. Så du kan tänka dig hur fantastiskt det skulle kännas för en sjuk flicka om helgerna på nåt magiskt sätt flyttades framåt - bara för henne. Många år tidigare när Vanessas familj kämpade med hennes sjukdom var hennes pappa Tom helt inställd på att skapa lite glädje i familjen, När han under sommaren stannar vid ett stånd på en närliggande bondgård för att fråga om pumor och julgrannar förstår hans skarpsynte granne Jess Sanford direkt att han försöker skynda på helgerna. Så Jess griper in och engagerar andra att hjälpa till med detta behjärtansvärda projekt och påbörjar därmed sin egen läkningsprocess då han själv förlorat sin son. Med stöjd från invånarna i den lilla staden och gåvan från en granne som bryr sig blir faderns önskan att skapa glädje för sin dotter verklighet - alla helgons dag i augusti och jul i november.
 
Otroligt vacker film! En gripande, bra och vacker film med en fantastisk story och en bra manus som jag garanerat kommer att se igen! Jag satt och grät ett antal gånger så räkna med att ni som är känsliga kommer att fälla tårar! Skådespelareinsaterna var hur grymma som helst! Jag rekommenderar den varmt! Kolla in trailern här.
 Duplex (2003).

Det unga och framgångsrika paret Alex och Nancy hittar äntligen svaret på sina bostadsdrömmar när de köper ett tvåvåningshus i Brooklyn. De får även överta hyresgästen som hyr övervåningen, fru Conelly, en spröd och rar gammal dam. Men skenet bedrar och fru Conelly visar sig inte bara orka betydligt mer än man skulle kunna tro - hon är även den mest djävulska granne man kan tänka sig! Efter att ha drivit Alex och Nancy till vansinne, gjort dem både arbetslösa och sömnlösa, börjar de på allvar fundera över om de inte kan röja henne ur vägen på något sätt...

När jag hittade den bland några filmer på hyllan hos mamma så tänkte jag "oh my, herregud! Så längesen!". Jag såg den sist drygt i 2005. Så helt ärligt mindes jag inte så mycket av den. Så jag såg den igår och ju mer jag såg, desto mer mindes jag varje scen. Jag har glömt hur rolig den var! Den är verkligen en bra, underhållande och lättsam film som kan få en att skratta till då och då vilket den fick mig att göra! Och herregud, jag skulle fan inte vilja ha en sån granne som fru Conelly, hon var ju den värsta grannen man kunde tänka sig!!! Men annars, grymt bra skådespel av henne och även Ben Stilles och Drew Barrymore var bra också! Jag rekommenderar den! Trailern kan ni se här.
 A Thousand Words (2012).

En man som är van vid att prata sig ur alla situationer ljuger till sist för fel människa och blir straffad med att bara kunna säga 1000 ord till.
 
Jag såg den idag och jävlar vad jag skrattade! Eddie Murphy är en sån jävla skön skådis ju! Han kommer alltid att vara en av de roligaste skådisarna som finns! Den är en riktigt skön, lättsam och bra film som jag garanerat kommer att se då och då! Och som jag absolut varmt rekommenderar för dom som gillar komedier eller Mr Murphy! Trailern kan ni se här.
 
 
 Dexter.

Under dagstid jobbar Dexter Morgan för Miamipolisen som kriminaltekniker, med blodfläckar som specialområde. Men när natten kommer är Dexter en seriemördare som tar lagen i egna händer, vilket han måste undanhålla från sin syster, flickvän och från arbetskamraterna.
 
Efter att ha sett det allra första avsnittet igår och sen andra avsnitt och sen tredje avsnitt, är jag helt galet fast i serien nu! Och nu har jag sett avsnitt 4-8 idag. Sjukt bra serie ju! Men jag må säga också att Dexter ger mig fan rysningar faktiskt! Av att bara se honom som en seriemördare, är jag rädd för honom trots att han inte är verklig, bara en karaktär, och att han stannar i tvrutan. Men... han är ju bara så läskig! Han känner ingenting, han har inga känslor. Överhuvudtaget. Han bara låtsas. Men ändå är han min stora favorit! Han gör ju av med folk som förtjänar det - som mördare, våldtäktsmän och annat övrigt som är oförlåtligt till exempel. Som man brukar säga om såna seriemördare som Dexter; "En god anledning, men ändå fel handling." Och Michael C. Hall är en fullkomligt jävla fantastisk skådis, han är utmärkt som Dexter och har det rätta ansiktet också! Så fort jag har sett hela första säsongen, kommer en sammanfattning! ;)Studentbilder @ Lisa Nyman.
New Girl.

Jag såg färdigt första säsongen av New Girl idag! Jag blev väldigt efter, men nu blev jag äntligen klar idag! Helt underbar, rolig och mysig tvserie! Jag kan inte vänta tills säsong 2 har premiär i höst, jag längtar som en jääävla galning! ♥Min lista.

Jag har nu lagt till min lista ytterligare en tvserie att se! Jag har Lost, Ghost Whisperer, Chuck och Once Upon a Time på scheman och den som jag nu har lagt till är Dexter! Många tjatar jämt om hur bra den är och den har även 9,1 av 10 i imdbbetyg! Högre än nästan alla tvserier typ! Så den tänker jag ge en chans för Dexter-tittarnas skull! Men det är inte bara det - jag ger den en chans också för att den ser spännande och bra ut och för att den är en av mina typer av smak på tvserier ;)