LOL (2012).

Lola bor tillsammans med sin ensamstående mamma och går sista året i high school. När det tar slut med hennes pojkvän och hon istället blir kär i hans bästa vän sätts relationerna i kompisgänget på prov. Lolas liv kompliceras ytterligare av att hennes mamma läser hennes dagbok och får veta att Lola inte är så oskuldsfull som hon trott...
 
Snacka om hur förvånad jag är att den har 2,5 av 10 i imdbbetyg!! Jag skulle absolut förstå om det var 2,5 av 5. Men 2,5 av 10!? Vilket skitsnack! För den var ju riktigt bra!? Enligt mig iallafall. Den är precis helt i min smak då jag gillar tonårsfilmer och den är ju en sådan! Och jag ger den en 3,5 av 5! Det var kul att följa med Lola i filmen där hon levde livet och provade på nya saker och jag måste erkänna att jag absolut var lite avundsjuk på henne. Mitt liv är ju så grymt tråkigt jämfört med hur Lolas är som var rätt spännande! Den kommer jag garanerat att se flera gånger! Miley Cyrus rockade och liksom Ashley Greene! Demi Moore var inte heller så fel hon! Och det var verkligen kul att se Austin Nichols i nån annan roll än som Julian i One Tree Hill. Den här filmen kan jag varmt rekommendera om ni gillar tonårsfilmer eller Miley Cyrus! Trailern kan ni se här.
 





Karin - Mitt hörn av Universum

Jag vill verkligen se denna. Men mest pga jag vill se hur mycket de gjorde om den från originalet som är franskt. Gillade den franska filmen - och USA brukar alltid göra remake istället för att sätta typ text på filmerna. Sjukt störande! Får se om de gör den bättre eller sämre. Har inga direkt höga förväntningar ärligt talat.

Svar: Är den en remake!? Det visste inte jag ;P vad heter den franska filmen? Jag kanske ska spana in den också för att jämföra ;P Jag hade heller ingen höga förväntningar på filmen, men jag blev glatt överraskad :)
Micaela Sundberg

Karin - Mitt hörn av Universum

Svar: Ja, den heter också LOL. Här är trailern: http://www.youtube.com/watch?v=R4fBeMFroE0 . Den kom ut 2008. Nu har jag sett båda! Vissa saker har de gjort bättre och andra inte. Ska skriva ett inlägg om det i veckan - troligtvis.

Svar: Tack för tips! Då ska jag se om det finns att ladda ned den med svensk eller engelsk text ;P
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo