Beauty and the Beast.

För flera år sedan blev Catherine Chandler vittne till mordet på sin egen mamma. Catherine hade också blivit dödad om det inte vore för att någon, eller något, räddade henne. Nu jobbar Catherine som polis i New York och hennes utredning av ett fall leder till personen som räddade henne - läkaren Vincent Keller, som antas vara död. Vincent har gömt sig för att skydda sin hemlighet; när han tappar humöret och blir arg, förvandlas han till ett skrämmande odjur och kan inte kontrollera sin superstyrka. Catherine och Vincent attraheras av varandra, men inser att deras relation är extremt farlig för dem båda.
 
Ni anar inte hur mycket jag längtar tills den har premiär i september! Jag älskar ju såna tvserier, så den kan nog bli en bra sådan! Kanske för tidigt att säga det då den inte ens haft premiär ännu men jag hoppas den blir en succé och inte blir nedlagd efter tio avsnitt! Jag är så glad att Days kommer att översätta den till svensk text, så det kommer inte bli några problem med att se den ;) vad spännande det ska bli att se den så att jag knappt kan bärga mig till dess!!!

 





Nathalie - FOTO&DESIGN

�h hoppas den blir bra! Ser verkligen ut att kunna passa mig :)
Dock hoppas jag att deras acting skills r�cker till.. :)

Svar: Det hoppas jag med! Men jag tror att den kommer vara bra. Iallafall för mig för jag är väldigt svag för såna serier! ;P
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo