Lost.

Ett helt vanligt passagerarplan får under en flight mellan Sydney och Los Angeles problem och kraschar på vad som verkar vara en öde ö mitt ute i stilla havet. 48 personer överlever den våldsamma kraschen. Tillsammans måste de försöka skapa en fungerande vardag i väntan på hjälp. Vad de tror är en stillsam öde ö visar sig snabbt vara raka motsatsen. Något finns på ön men ingen vet vad. Lost skiljer sig ifrån många serier eftersom vi tittare inte får veta något från början. Vi får lära oss mer och mer om nyckelpersonerna genom små tillbakablickar på vad som hänt tidigare i deras liv.
 
Igår satte jag äntligen igång med Lost och såg de tre första avsnitten och jävlar vad bra de var! Så sjukt jävla spännande ju! Jag satt väldigt klistad, alldeles ensam och vettskrämd i mörkret, och kunde inte röra på mig. Och när jag väl kunde det, så facebookade jag om serien. Jag ser fram emot med spänning att se resten! Tack och lov har jag sex säsonger med spänning framför mig ;)





Emma

jag började se den serien för några månader sedan, men tröttnade, och såg bara de två första säsongerna. hoppas du ser hela, för då kan du ju berätta vad som händer. ;)

Svar: Ja, jag kommer nog att se hela inom några veckor. För när jag väl börjat med en serie, så måste jag bara se färdigt för att veta hur allt slutar ;P nja, inte alltid, för det beror på vilken serie det handlar om. Men just Lost känner jag att jag bara måste se färdigt på en gång då det ju är så spännande hela tiden! xD just nu är jag på de avsnitten som handlar om att Claire är försvunnen. Jag blir galen snart! Jag vill veta om och hoppas att hon är okej!
Micaela Sundberg

Emma

SVAR: hehe, vad bra! :) jo, jag tyckte också det var skitspännande i början, men sedan blev allt för löjligt, och jag tyckte inte det hände något. :p

Svar: Okej, då får vi se hur många säsonger jag kommer att hinna titta innan jag tröttnar eller så tittar jag ändå tills slutet ;) spännande!
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo