Sammanfattning av Lost säsong 3.

Favoritavsnitt: 3x06, 3x10, 3x12, 3x17 och så säsongsfinalen 3x23 som var fullt av en massa frågetecken och ett ord som jag hatar - sorg! Jack och Kate lyckades även komma från ön, men hur och när??! Vad spännande det ska bli att se!

Favoritkaraktär: Sawyer, Charlie, Kate och Sayid.

Karaktär du gillar minst: Ben! Han bara förstör allting och han sabbar jämt allas försök att komma från ön! Varför? Vad är så fan viktigt att han bara måste ha dom kvar!? Varför? Åååh!

Snyggaste karaktär: Sawyer! Han är så mystisk, sexig och hemlighetsfull! Såna killar gillar jag! ;)

Favoritpar: Fortfarande Charlie och Claire - och så Sawyer och Kate! Äntligen fick de ihop det i 3x06 (klicka här för att se scenen) vilket är en anledning till att det är en av mina favoritavsnitt! ;) och deras kemi är bara så perfekt också! Men jag tycker synd om Sawyer att Kate bara utnyttjar honom när hon ser att Jack har känslor för Juliet. Han förtjänar inte att behandlas så där, han har ju faktiskt känslor också som man har fått se i den här säsongen. Men annars är de så grymt söta tillsammans och jag bara älskar kemin!

Bäst i säsongen: Att Sawyer och Kate fick det ihop till sist. Och tro det eller ej, bäst i säsongen var också i 3x06 när Sawyer nästan blev dödad av Danny, så stod Kate i buren och såg på och grät och skrek "nej!" om och om igen, så skar det i mitt hjärta som fan! En av de känsligaste men bästa scenerna (klicka här för att se scenen)! Och så bäst i säsongen var också i 3x10 när Hurley hittade en bil och då åkte han och Charlie tillsammans nerför backen för att starta motorn och Sawyer och Jin såg på och ja ni får se själv scenen här! Lätt en av de roligaste scenerna som fick mig att skratta och skratta och skratta! En väldigt härlig scen kan jag lova! Och massor mer!

Värst i säsongen: När Charlie dog! Jag bara satt och grät floder så att jag fick ont i huvudet! Jag var så förkrossad! Varför honom!? Men det var väldigt ädelt gjort av honom att dö så att Claire och babyn skulle få åka hem efter en av Desmonds visioner - att om Charlie dog, så skulle Claire och babyn stiga in på en helikopliter och åka hem. Åååh! Så det är fan bäst för Desmond att visionen stämmer, annars hade ju stackars Charlie dött i onödan! Och så när Charlie sa adjö till Claire och Aaron, så satt jag 'även och grät också - en av de fan sorgligaste scenerna hittills i serien!
 
Övriga noteringar/kommentarer: Säsong 1 är fortfarande bäst, men säsong 3 är bättre än säsong 2! Och som vanligt uppkom det flera nya obesvarade frågor i den här säsongen!

Betyg: 5/5





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo