Sammanfattning av Lost säsong 4.

Favoritavsnitt: Säsongsfinalen!!! Jag var sååå chockad! Jag bara WTF!!!!?? när de flyttade på ön. HUR!? Och det hände saker som överraskade mig jämt och ständigt! Därför är säsongsfinalen mitt favoritavsnitt!

Favoritkaraktär: Sawyer. Han är en hjälte! Han hoppade ut från helikoptikern bara för att den inte orkade hålla all tunga vikt. Hurley var ju med också, just därför. Så Sawyer valde att offra sig och hoppade ut för att göra vikten lättare. Väldigt modigt gjort av honom!

Karaktär du gillar minst: Fortfarande Ben! Han gillar inte jag alls! Vad fan vill han alla egentligen, varför jagar han alla och varför lägger han sig i andras liv? Och i ena ögonblicket är han snäll och i nästa är han elak. Vad fan är han egentligen - god eller ond eller bådadera? Vad i helvete är hans syfte? Det är bara så jävla skumt! Allt med honom är så jävla skumt! Och han är så jävla skum! Och herregud, att han lät mannen döda Alexandra mitt framför näsan på honom när han sa att hon betydde ingenting för honom, hans egen dotter! Egentligen inte hans riktiga dotter, men ändå! Han uppfostrade ju henne faktiskt fan i 16 år och så lät han mannen döda Alex!? Herregud, vad i helvete? Vad fan är han för far? Vem fan tror han att han är!?

Snyggaste karaktär: Fortfarande Sawyer! Han är så mystisk, sexig och hemlighetsfull som jag sa! ;)

Favoritpar: Sawyer och Kate! Wow, vilken kyss innan han hoppade ut från helikoptern som jag sa i favoritkaraktär!

Bäst i säsongen: Den otroliga spänningen! Och Desmonds och Pennys så vansinnigt underbara återförening som fick mig att fälla tårar av lycka, så söta de var! Och Sawyer och Kate! Och när Hurley bara sprang glatt i slowmotion och hoppade i vattnet, var det bara så härligt! En sjukt härlig scen! Och masssssssor mer!

Värst i säsongen: Att de flyttade på ön! Och att Jin dog! Tyckte så jävla synd om Sun, jag fällde väldigt, väldigt många tårar! Det var bara så jävla ledsamt att se när Sun hysteriskt skrek "nej!" om och om igen när båten exploderade som Jin var fast på. Han missade helikoptern för att den redan hade lyft upp, han var för sent ute och då exploderade båten. Det blev hans död, Michaels död och de andra som var kvar där på båten. Herregud, stackars honom och stackars Sun!
Och det kändes sååååååå tomt utan Charlie! Han borde inte ha dött, för det var förgävas! Desmonds vision var fan förgäves! Claire och Aaron steg aldrig på helikoptern när Charlie hade dött som det gjorde i Desmonds dumma vision som han berättade om. Jo, Aaron med Kate. Men inte var han och Claire tillsammans som i visionen! För att Claire försvann senare i säsongen och lämnade kvar Aaron ensam i djungeln som Sawyer senare hittade när han var och letade hysteriskt efter Claire. Och hon gick med Jacks pappa som också var hennes pappa! Till en stuga!? Hon såg elak ut när John kom. Hur fan kommer det sig!? Så allt var förgäves! Charlie borde fortfarande ha levt och beskyddat Claire och Aaron! Charlie borde ha varit där, för annars hade kanske inte det där hänt! Ååååååååh!!!
Och Sawyer och Kate! Sawyer har rätt om Kate, synd bara att hon örfilade honom för att han sa det tll henne - att när han är arg, så springer Kate till Jack och när det är tvärtom så springer hon till Sawyer. När fan ska hon bestämma sig för vem hon älskar egentligen?! Det känns som Skate förhållandet bara är en lögn! :(
Och det finns massor mer som är värst i säsongen! Missförstå mig inte, jag älskar att allt det hände för det måste ju finnas drama och mysterier i serien! Men ändå!!! :(
 
Övriga noteringar/kommentarer: Säsong 1 är absolut fortfarande bäst, men säsong 4 slår fan säsong 2-3! Det hände så jävla mycket i den här säsongen! Den mest spännande säsongen hittills! En massa nya obesvarade frågor! De som jag hoppas få svar på i säsong 5 är: Vad hände med ön och vad hände med folk som var kvar där? Särskilt Sawyer och Juliet som var där när ön försvann? Varför måste de ljuga för alla om vad som egentligen hände på ön? Varför vill Jack så jävla desperat komma tillbaka till ön? Vad är så viktigt som finns i ön? Och hur i helvete heter John Locke istället Jeremy Benhalt!? Vart är Claire!? Är hon död eller lever hon fortfarande? Och hur fan kom Ben ifrån ön!? Ja, så många frågor jag vet!

Betyg: 5++++++/5





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo