Cyberbully (2011).

Tonårstjejen Taylor Hillridge får en laptop på hennes födelsedag och går med på ett socialt nätverk. Hon börjar känna sig ensam när hennes vänner fryser ut henne och Taylor faller offer för cybermobbning.
 
Så jävla bra film med ett jättebra och viktigt budskap! Det är ett intressant ämne som tas upp i denna filmen - cybermobbning. Det är bara så hemskt att det faktiskt existerar i verkligheten också!
 
Fast det var en sak som verkligen inte var så bra genomfört i filmen var slutet - som störde mig. Verkligheten är ju inte så enkel som det blev i slutet av filmen vilket var det som verkligen störde mig, För jag skulle ha gjort annorlunda om jag var Taylor - jag skulle verkligen inte förlåta min vän om hon gjorde detta mot mig. För det är oförlåtligt. Men för att inte spoila så mycket, så säger jag inte något mer nu. Men ni kommer att förstå vad jag menar när ni ser filmen. Men se inte den bara för det, utan för att jag verkligen, verkligen rekommenderar den också! Och det var en annan sak som störde mig också - varför fortsatte Taylor logga in och plåga sig mer och mer? Hon blev ju utsatt för trakasserier hela tiden. Varför plåga sig? Varför gjorde hon inte som hennes mamma sa? Att radera kontot? Det borde inte vara så svårt! Jag skulle ha gjort det om jag var Taylor. Innan allt skulle gå åt helvete. Men ja, det blev som det blev.
 
Emily Osment gjorde en så grymt insats, hon tog andan ur mig i varenda känslomässiga scen! Det fanns en scen som var så djävla känslomässigt att jag verkligen grät så att jag fick huvudvärk - det var som om tusen nålar träffade mitt hjärta under den scenen! För det var en så hemsk scen! Och, tro det eller ej, så svårt att se på faktiskt! Och det också verkligen märks att hon och hennes skådespel brås på hennes bror Haley Joel Osment som är en av de bästa skådisarna som finns. Och även Kelly Rowan, som spelar Taylors mamma, gjorde en jättebra insats och liksom Kay Panabaker! Jag rekommenderar den här filmen starkt! Trailern kan ni se här.
 
 





Bianca :)

Åhh, den är såå himla bra!!!

Svar: Tummen upp! ;P
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo