Kristen otrogen mot Robert?

Jag möttes av denna chockerande nyheten igår här på Aftonbladet med bildbeviset. Men frågan är om det verkligen är sant? Därför att det har alltid kommit falska rykten om dom två - typ att Kristen var gravid, att Rob har varit otrogen, att de har gift sig och blablabla. En person har gjort en bild här och påstått att de bara är photoshoppade. Jag tycker också att de ser väldigt manipulerande ut! Kristen har även gått ut i pressen och bett ordentligt om ursäkt också! Hon sa så här "Jag är djupt ledsen för smärtan och förlägenheten jag har orsakat de som står mig nära och alla som har påverkats av detta. Denna tillfälliga insdiskretion har äventyrat det viktigaste i mitt liv, personen jag älskar och respekterar mest, Rob. Jag älskar honom, jag älskar honom, jag är så ledsen." Men låter det verkligen som henne? Sen när har hon gått ut i pressen? Hon har ju typ alltid varit privat ang sitt liv. Och hon brukar aldrig vara öppen om hennes känslor, så hon kan inte ha sagt "Jag älskar, jag älskar honom, jag är så ledsen." Det är inte hon. Det är bara inte rimligt.
 
Men TÄNK OM det är sant? Jag hoppas det absolut inte! För hur kan man våga vara otrogen mot en sån fin kille som Rob? Vilken bitch OM det är sant. Men en sak har jag också tänkt på; Rob och Kristen har hållit sitt förhållande hemligt i fyra år, så varför skulle hon helt plötsligt visa öppet med en annan man som hon bara har känt i några månader? Så det är bara inte rimligt att hon kan ha varit otrogen eller gått ut i pressen och bett om ursäkt!? För nåt stämmer inte här! Så därför tror jag starkt på att bilderna bara är photoshoppade.
 
Men OM det nu är sant, så hoppas jag att de kommer att ta det igenom och att allt kommer att ordna sig! ROBSTEN IS FOREVER! ♥





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo