Vem ska Zoe vara med? Wade eller George?

Det är bara så jävla bra att det är dubbelt mer än hälften, som tittar på Hart of Dixie, som hejar på Wade och Zoe! Jag därefter är en av dom! De hör ju ihop, de är bara så rätt för varandra på nåt sätt! De är så mycket roligare tillsammans och de har så mycket mer kemi än vad George och Zoe har som också är så fucking tråkiga ihop, de ihop är helt ointressanta att titta på om jag ska vara ärlig! George är ju bara så tråkig! Söt men tråkig. Jag önskar honom långt, långt, långt, låååååångt borta från Blue Bell, borta från Zoe! I'm team Wade all the waaaaaaay! ♥

I säsongsfinalen sa George att Lemon förtjänar någon som älskar henne fullt eftersom bara en del av honom älskar henne och en del älskar Zoe. Så han gick till Zoe. Så då innebär detta att Zoe inte förtjänar någon som kommer att älska henne med HELA sitt hjärta? Han sa ju faktiskt EN DEL av honom älskar Zoe, vilket betyder ju att han inte älskar henne med HELA sitt hjärta för EN DEL av honom älskar Lemon också. Zoe, liksom Lemon, förtjänar OCKSÅ att ha en man som älskar henne med HELA sitt hjärta, inte bara Lemon!!! Det är det som jag reagerade väldigt kraftigt på i säsongsfinalen när han sa det där om en del.
Zoe förtjänar någon som älskar henne oavsett vad. Någon som älskar henne för alltid. Den personen är Wade. Han älskar henne inte för att de har något gemensamt eller för att han tror att de skulle leva lyckliga i alla sina dar. Han älskar henne därför att han inte kan hjälpa det. Och det är den bästa typ av kärleken. Den oundviktiga slagen. Zoe behöver denna typ av villkorslös kärlek, inte Georges själviska kärlek.
För George går till Zoe när han känner för det och sedan lämnar han henne när han tror att han är redo att gifta sig med Lemon. Och nu när han vill vara med Zoe så då kastar han bara bort Lemon som om ingenting har hänt. Så han är självisk. Han tänker bara på vad han själv vill. Han sa att han inte kan gifta sig med Lemon eftersom hon förtjänar mer. Han vill inte gifta sig med Lemon eftersom han vill vara med Zoe. Allt handlar alltid om honom, inte sant?

Det där är en av de miljonerna anledningarna till varför jag är team Wade! Jag kommer alltid förbli team Wade all the way! Wade och Zoe forever! ♥





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo