Sammanfattning av Lost säsong 1.

Favoritavsnitt: Pilot-avsnittet (det allra första)! För att där började allt! Pilot-avsnitt brukar i princip oftast vara bäst!

 

Favoritkaraktär: Boone, Charlie, Sawyer, Kate är bland mina favoriter!

 

Karaktär du gillar minst: John Locke för att han är så skum. Det är något som inte stämmer med honom! Jag har en hemsk känsla av att han faktiskt har nåt med allt att göra, jag vet inte varför men min magkänsla säger att det iallafall är nåt skumt med honom!

 

Snyggaste karaktär: Boone.

 

Favoritpar: Charlie och Claire! De var två främlingar som aldrig pratade med varandra innan men så efter flygplankraschet möttes de. Och så utvecklades det på. Han finns där för henne under hela graviditetet och fortsätter finnas där för henne även när babyn är född och han är så beskyddande och han bryr sig mycket om Claire och Aaron som babyn senare "döptes" till. Det finns massor mer till varför jag gillar dom. De är helt enkelt mitt stora favoritpar! Det stora hjärtat av serien, enligt mig!

 

Bäst i säsongen: Svårt att säga, det är många saker. Bland de bästa sakerna i säsongen är Charlie och Claire. Och man fick även tillbakablickar i varje karaktärs bakgrund i varje avsnitt vilket gillades starkt då man ju vill lära känna alla karaktärer och veta vem de är och så! Och så fick man även titta på också när några byggde flottan. Den var den snyggaste flottan jag nånsin har sett, må jag säga ;) och det är även mycket drama också och massor mer som är bland de bästa i säsongen!

 

Värst i säsongen: När Boone dog! Ack vad jag grät, grät och grät! Varför just honom? Det borde ha varit John Locke! Åååh älskade Boone :( men jag tröstar mig med att det inte var det sista man såg av Boone för tillbakablickarna finns ju. Och så näst värsta är när Ethan kidnappade Claire. Tyckte så synd om Charlie som saknade henne trots att han aldrig sa nåt om saknaden, men det syntes tydligt i hans ögon och ansikteuttryck att han saknade henne.

 

Övriga noteringar/kommentarer: En helt galet spännande säsong fullt av så många, många obesvarade frågor som man vill få svar på snarast!


Betyg: 5/5





Pea

Justde, glömde helt bort att han var med i filmen. Kände inte igen honom först men när jag såg bilderna, så kom jag ihåg honom xD Alltså, älskar hans leende :D Han är liksom sådär söt tönten xD

Svar: Precis! Älskar hans leende! Och jag håller med dig till 100% om att han är så där töntigt söt! ;)
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo