North Country (2005).

I mitten av 80-talet råkade en ensamstående mor ut för grova sexuella trakasserier på sin arbetsplats, ett lokalt gruvbolag. Detta ledde till att hon tog upp kampen tillsammans med sina kvinnliga arbetskamrater mot bolagsledningen. Baserad på en verklig händelse.
 
Såg den idag och herregud, vad bra den var! Så otroligt bra, gripande och hemsk film! En av de bästa filmerna lätt! Att den är baserad på en verklig händelse gör det hela bara bättre! Och jag fällde väldigt många tårar och allt jag bara kände medan jag såg filmen var medlidande. Det var bara så hemskt att se hur män behandlade kvinnorna på det viset, särskilt mot Josey! Bara så vidrigt! Och den där mannen, Bobby, var ju bara så vidrig! Och Charlize Theron var så fullkomligt fantastisk och hon var som skapad för rollen som Josey som valde att ta upp kampen mot bolagsledningen! Hon är en så fenomenal skådis och det är varför hon alltid kommer att vara en av mina favoritskådisar! Filmen har kanon story, fantastisk manus och talangfulla skådisar! Jag rekommenderar den verkligen starkt!!! Trailern kan ni se här.
 





Nathalie - FOTO&DESIGN

Charlize är en helt fantastisk aktris!

Svar: Håller med dig! Och hon är så sjukt vacker också! ;D
Micaela Sundberg

Nathalie - FOTO&DESIGN

SV. Indeed. Men det som är ett plus är att hon tar roller där hon inte ska vara vacker. Det blir ibland så, kvinnor tar bara rollen som den snygga. Kolla filmen monster liksom, man kan inte se att det är hon.

Svar: Ja, det är verkligen ett stort plus! Det är skönt att veta att det finns skådespelerskor som inte bara tar rollen som den snygga ;P Monster? Tack för tips, den måste jag kika på snart! ;D
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo