Sammanfattning av Lost säsong 6.

Favoritavsnitt: De två sista avsnitten. Det var, herregud, så grymt spännande!!! Och det var även fullt av sorg, glädje och lycka och annat som fick mig att fälla många tårar!

Favoritkaraktär: Charlie, Sawyer, Jacob, Hurley och Claire.

Karaktär du gillar minst: John Locke! Inte själva Locke, men det är en annan man vars namn jag glömt i Lockes kropp! Han irriterade mig som fan. Han bara sprang runt som en boss och trodde att han var något bara för att han var den svarta röken. Ni vet monstret? Skönt att han dog till slut! Han fick vad han förtjänade.

Snyggaste karaktär: Fortfarande Sawyer!

Favoritpar: Charlie/Claire!!!!! Och Sawyer/Juliet och Jack/Kate.

Bäst i säsongen: Allt! Särskilt Charlies och Claires otroliga återförening som herregud var så vacker och hjärtslitande! Den vackraste scenen i hela serien (kolla scenen här)! Jag var bara så fullkomligt lycklig att se dom ihop igen! Och att man fick se hela gänget återförenas igen efter döden för att tillsammans släppa taget och gå vidare (kolla scenen här). Och att man fick se min älskade Charlie Pace igen i fyra avsnitt, det var bland de bästa sakerna med den här sista säsongen!

Värst i säsongen: Att Jin och Sun tillsammans dog! Fan en av de sorgligaste scenerna i hela serien hittills! Jag bara satt och grät floder! Det var så ledsamt!
 
Övriga noteringar/kommentarer: Äntligen fick man svar på alla obesvarade frågor som man hade! Förutom på en fråga - jag vet inte om man faktiskt har fått svar på just den frågan eller så har jag missat svaret. Den frågan är varför det finns isbjörnar på ön när det är tropisk klimat där? Jag minns inte om man har fått svar. Upplys mig, nån? Och min sammanfattning av alla sex säsonger är att den är en av de bästa tvserierna jag har sett! Säsong 1, 4 och 6 är bäst i mina ögon!!! Den här serien kommer jag tveklöst att se om igen en vacker dag!

Betyg: 5++++/5





Emma

herre, har du redan sett klart allt. du är ju galen, haha! hur slutade de, kom de ifrån ön tillslut?

Svar: Ja, jag är klar ;) oh, det är lång historia! Det är lite svårt att förklara säsong 6.
I säsong 6 visas två olika världar parallellt. I den första världen sker flygplatskraschen aldrig utan de anländer i Los Angeles som vanligt och fortsätter deras liv medan i den andra verkliga världen är de överlevande på ön. Och ju fler avsnitt går, desto mer förstår man att i den första världen är det "efter livet", alltså ALLA har nu dött. De som redan har dött på ön och så de som har dött gamla möts igen i "efter livet" men de minns inte varandra. Så fort var och en träffas öga mot öga och rör varandra, börjar de minnas saker och sen till sist i det alldeles slutet återförenas hela gänget igen och tillsammans släpper de taget om allt som har hänt på ön och går sedan vidare.

Medan i den andra världen lyckas de, ja, komma ifrån ön i slutet - Kate, Sawyer, Claire, Richard, Frank och Miles - utom Jack, Hurley och Ben som stannar kvar på ön. Jack fick jobbet av Jacob att skydda ön, men tyvärr blev han så svårt skadad av John Locke när de slogs. Så Hurley fick jobbet istället tillsammans med Ben medans Jack gick till platsen som han vaknade upp på efter flygplanskrachen för att dö.

Du gav upp efter två säsonger för att det sedan hände ingenting. Men jag rekommenderar starkt att du fortsätter se säsong 3-6. För nånstans i säsong 3 börjar det hända ganska mycket fram tills säsong 6 ;) För mig slår säsong 1, 4 och 6 allt! ;)
Micaela Sundberg

Emma

men heregud, vilken knepig säsong, haha. men grejen är att jag tycker att allt bara blev så fjolligt. jag hade sett fram emot en serie utan massa konstigheter, men helt plötsligt kom det in massa knäppa människor som typ äter andra, och det ena efter det andra. gillar inte riktigt sånt. så om de kommer hända massa i säsong 3 så vet jag inte om det kommer bli för mycket liksom, och att jag kommer tröttna igen pga det. :p

Svar: Ja, det var lite knepigt, men säsong 6 var sjukt bra! Jag älskade det!
Ang knäppa människor, det visade sig att de inte alls var konstiga som de överlevande trodde. Det visade sig att ön bara var deras och att de lydde den. Och att de var helt vanliga människor. De kände att alla överlevande förstörde ön bara för att de var där, därför blev det som det blev. Enligt dom var ju ön "speciell" och att inte vilka främlingar som helst borde få besöka där.

Det är inte så himla mycket skumt som händer i säsong 3-6, utan lite mer vanliga händelser nu också. Det är dock mycket mer skumt i säsong 5 än de andra på grund av tidsresorna och annat konstigt. Så enligt min åsikt är säsong 5 självklart rätt bra, men ändå den sämsta säsongen hittills av Lost alla sex säsonger.
Micaela Sundberg

Emma

hm, okej. får väl se om jag har jättetråkigt någon gång, för då kanske jag ser klart det då. :)

Svar: Det är inte ett måste om du inte vill. Men ja, gör så! ;P det är ändå inget bråttom, Lost finns ju ändå kvar i all evighet ;)
Micaela Sundberg

Emma

hehe, ja precis. :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo