Sammanfattning av Lost säsong 2.

Favoritavsnitt: Också säsongsfinalen utan tvekan!

 

Favoritkaraktär: Sawyer, Charlie, Kate, Ana Lucia, Eko och Sayid.

 

Karaktär du gillar minst: Michael. Förut tyckte jag om honom men efter det han gjorde mot Jack, Sawyer, Hurley och Kate tycker jag inte längre om honom. Visst har jag förståelse för att han bara gjorde allt det för att få tillbaka sin son. Men ändå, det var helt fel gjort av honom. De var ju faktiskt hans vänner! Därför är min minst favoritkaraktär Michael i säsong 2. Men inte bara det, han störde mig otroligt mycket också under hela säsongen! Han var så irriterande, han bara blablabla om sin son. Det var lite jobbigt xD och så mördade han ju en av mina favoriter, Ana Lucia! :'(

 

Snyggaste karaktär: Eftersom Boone är död och bara syns i tillbakablickarna så räknas han inte. Då säger jag Sawyer! Han är näst snyggaste! ;)

 

Favoritpar: Fortfarande Charlie och Claire fast det blev inte många scener med dom i säsong 2 på grund av att de blev osams i flera avsnitt då Charlie ljög om heroin. Det borde han inte ha gjort :( och så är Sawyer och Kate en favorit också! Jag hoppas de får ihop det snart, mycket snart! Annars blir jag förbannad ;) jo jag vet att de får ihop det sen, men när? Bäst att de gör det redan i säsong 3, inte senare!!!!

 

Bäst i säsongen: Att Sawyer och Kate började umgås mycket när han kom tillbaka med de andra överlevande från andra sidan av ön. Att John blev mindre och mindre skum, så jag tror inte längre att han har nåt med ön att göra som jag sa. Och när på Libbys och Ana Lucias begravning då tog Claire bara tag i Charlies hand, då blev jag fan överlycklig!!! Äntligen blev de sams igen! Och så kysste de i säsongsfinalen! Äntligen som fan!!! Och massor mer!

 

Värst i säsongen: När Shannon dog, jag tyckte så jävla synd om Sayid. Jag satt och bara grät! Stackars honom! Och så blev Charlie och Claire osams i väldigt många avsnitt, jag satt och bara saknade dom hela tiden. Och att Michael bytte Jack, Sawyer, Hurley och Kate i utbyte mot att få sin son tillbaka och en båt, så elakt gjort av honom!

 

Övriga noteringar/kommentarer: En jättebra spännande fullt av många nya obesvarade frågor! Men säsong 1 är fortfarande bäst ;)


Betyg: 4,5/5





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo