Geek Charming (2011).

Den handlar om en otippad romans mellan Dylan, skolans populäraste tjej, och Josh, den ultimata filmnörden. Dylan tappar av misstag sin dyra designerväska i en fontän och blir smått överraskad när skolans nörd Josh fiskar upp den åt henne. Men i utbyte mot den räddade väskan ber Dylan henne att vara med som huvudperson i Joshs dokumentärfilm. Dylan ser tillfället och hoppas att filmen ska hjälpa henne till att bli balens drottning. Josh å andra sidan planerar kallt att med filmen avslöja hur ytligt spelet om "popularitet" i skolan är. Men när han börjar lära känna Dylan, börjar han inse att hon är mycket mer än den ytliga personen hon visar utåt...
 
Väldigt förutsägbar men ändå helt underbar, bra och härlig film som jag garanerat kommer att se flera gånger för såna filmer älskar jag! Bara så helt perfekt att se på tråkiga dagar som idag! Den är en riktigt feel-good film helt enkelt!
 
Och man kunde heller inte undgå att märka den mycket uppenbara kemin mellan Matt Prokop och Sarah Hyland som spelar huvudrollerna Josh och Dylan. Då bara visste jag innerst att de måste nog vara ett par även privat och gissa vad? Jag hade rätt! De är ett par på riktigt och har dejtat sen 2009. Det gör det hela bara bättre! Och Prokop såg inte så dum ut heller! ;)
 
Och det var verkligen riktigt kul också att se Sasha Pieterse i nån annan roll än som den döda vännen Alison i Pretty Little Liars. Hon var grym i rollen som Amy i filmen och jag var dessutom väldigt ovan också att se henne så snäll i filmen när jag är van att se Alison i serien som är en elak och manipulerande bitch! Men ja hursomhelst, denna filmen rekommenderar jag verkligen särskilt för tjejer! Trailern kan ni se här.
 
 





Malin

Vart ser du på alla fillmer? Ser du dem online eller laddar du ner eller köper dem? :)

Svar: Jag laddar ned för det mesta nu då jag inte har råd att köpa filmer just nu och ett tag framåt! ;P
Micaela Sundberg

Nathalie - FOTO&DESIGN

Men gud vad sjukt! Hade precis sett trailer på denna och bah, denna ska vi se! :)

Svar: Hahaha, vilket sammanträffande! xD
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo