Skönheten & Odjuret ♥

Såg just Once Upon a Time 1x12 Skin Deep nyss som var ett sjukt bra avsnitt, det är ännu ett favoritavsnitt för mig nu!
 
När man fick se Belle på dess allra första scen, som spelas av vackra Emilie De Ravin, försökte jag klura ut vem av sagofigurerna hon var. En mycket kort stund senare gick det äntligen upp för mig att hon var Skönheten! Skönheten heter ju Belle. Då blev jag jätteglad! Jag älskar ju Skönheten & Odjuret, den är en av mina favoritsagor. Och just då jag fick reda på det, blev jag jätteivrig att få veta vem som var Odjuret. Och jag blev fullständigt överraskad över att det var Rumpelstiltskin (jag kallar honom för Rumpy då namnet är svårt att stavas) som var Odjuret! Det var så kul och överraskande!
Och efter deras allra första scen ihop var det ingen tvekan om att de blev mitt nya favoritpar! Riktigt kul med några små detaljer ur historien som exempalvis den koppen som blev chipped osv.
Jag hoppas på en reunion för dom i verkliga livet, för herregud vad jag kommer att gråta om Mr Gold (som Rumpy heter i verkliga livet) och Belle äntligen återförenas! Och det bästa var ju också att Mr Gold nu minns alla händelser i sagovärlden, att han nu minns att han är den som är Rumpy.
Och det som jag nu undrar över i slutet är; varför i helvete är Belle på psyket!? Allt verkar ju hända samma saker i verkliga livet som i sagovärlden - så jag undrar vad det var som egentligen har hänt med Belle i sagovärlden? Drottningen ljög säkert för Rumpy när hon sa att Belle dog. För i verkliga livet lever ju Belle fortfarande! Så det betyder att Belle aldrig har dött i sagovärlden! Så vad hände då? Jag hoppas få svar snart! Spännande! ;D





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo