Mot Vetlanda! (blogg app)

Är i bilen med Ida nu på väg till Vetlanda! Hon har fått körkort för några veckor sedan, härligt! ;) Det blev inget med Jkpg, istället kom hon hit och hälsade på idag. Och nu följer jag med henne hem. Vi ska till IKEA imorgon ;PVisste du att...?

 
 
 
 
Visste du att Chad Michael Murray och Sophia Bush gjorde slut nån gång innan regnkyss-scenen i säsong 3, avsnitt 13? Ja, det är sant! Mark Schwahn får mycket hat för hur han hanterade Brucas (Lucas och Brooke) i de senare säsongerna. Efter Chads och Sophias skilsmässa kunde Mark ha gjort så att Brucas storbråkade jämt och sedan gjorde slut. Men det gjorde han inte. Chad och Sophia fortsatte att filma scener tillsammans och gav oss några av de mest romantiska stunder nånsin som regnscenen eller den sista dansen på Nathans och Haleys bröllop. De - som hatar Schwahn för hur Brucas slutade - tar Chad och Sophia bara för givet. De kan inte förstå hur känslomässigt svårt det måste ha varit för dom att filma romantiska scener! Men de gjorde detta bara för oss fans! Så vi bör vara tacksamma! :)
 
 21 saker du inte vet om mig.


Bara för att jag har tråkigt, så får ni 21 saker ni inte visste om mig! OM jag kommer på nåt som ni inte visste om mig för vid det här läget vet ju nästan alla det mesta om mig! Och jag valde 21 för att jag är 21 år gammal ;)
 
1. Visste du att jag kan ha tvångstankar ibland? Varje gång jag ska låsa dörren till toaletten, kontrollerar jag alltid låset minst fem gånger för att vara säker på att det är låst innan jag gör mina behov. Detsamma gäller när jag ska låsa dörren till boendet när jag ska gå och lägga mig!
 
2. Visste du att jag har klaustrofobi? Jag avskyr verkligen trånga utrymmen! Äsch, det är verkligen inte kul! En gång för många år sedan fastnade jag i toaletten för - jag vet att det inte är ett trångt utrymme men ändå - att låset var sönder. Jag bankade och skrek och var totalt panikslagen. Det fanns ett litet fönster som man kunde ta sig ut men det fanns ett problem också. Hur skulle jag ta mig upp utan någon hjälpmedel som en stol till exempel? Jag försökte allt vad jag kunde. Jag var fast där i nästan över en timme. Min syster som också var hemma stack in ett papper under genom dörren där det stod att föräldrarna snart skulle komma hem. Så jag försökte vara lugn och ha tålamod. Pappa försökte fixa låset och tillslut lyckades han. Då kom jag äntligen ut! Jag var så lättad! xD
 
3. Visste du att när jag gick på Vänerskolan i Vänersborg så skrev jag berättelser jämt? Varje gång det var svenskalektion ville jag jämt sitta vid datorn för att skriva en berättelse och jag fick ofta som jag ville. Men tyvärr hände det ibland att jag aldrig skrev klart utan började på en ny berättelse om och om igen. Jag hade en sån galen inspiration till att skriva hela tiden! Det glömmer jag aldrig! Jag har inte skrivit nån berättelse på så jättelänge nu då jag inte haft nån inspiration trots att jag faktiskt älskar att skriva! Men från ingenstans för några veckor sedan, började jag skriva Love is beautiful. Jag har massor av inspiration nu!
 
4. Visste du att jag faktiskt har många bloggar än bara den här? Det var från dagen jag bloggade för första gången fram tills nu. Bloggarna jag minns är only0n3, nogg 1, nogg 2, nogg 3, dogirl (borttagen), memories (borttagen), ssundbeerg, othgiirl och flera mer som jag inte minns!
 
5. Visste du att jag är högerhänt? Det är helt OMÖJLIGT att skriva med vänster hand! Varje gång jag försöker, så är skrivningen jämt långsam och resultatet blir att det jag skrivit är fult skrivet. Men skriver jag med höger hand som jag är van med så kan jag skriva sjukt snabbt och resultatet blir då att allt jag skrivit är fint skrivet.
 
6. Visste du att jag är konflikträdd? Jag tycker verkligen inte om att bråka. Därför är jag konflikträdd. Jag är så rädd att jag skulle råka göra ett misstag att skapa ett bråk som det inte är meningen att ska hända, vilket förklarar varför jag är alltid så försiktig jämt och ständigt när jag är omkring folk!
 
7. Visste du att jag tror på livet efter döden? Jag tror faktiskt på att när vi har dött, så får vi ett nytt liv. Antagligen som en människa, ett djur eller någonting annat! Har vi bra karma, så blir vi en människa i nästa liv eftersom vi är människa nu. Har vi dålig karma, så blir vi något annat med ett mycket kort liv - som nåt husdjur, nåt vilt djur eller en blomma eller vad fan som helst med en kort livtid. Man kan säga att jag tror samma sak som indianer - därför vill jag bli aska när jag har dött precis som alla indianer.
 
8. Visste du att min pappa räddade en "vild" katt en gång? På jobbet hörde min pappa något i en sop. Han hittade en kattunge som satt i en påse i sopen. Nån hade slängt henne i för att dö. Så han tog med henne hem till oss. Vi tog hand om henne. Och nästa dag flyttade hon hem till min faster Eva. Hon blev kattens nya ägare. Tyvärr var hon skygg. Det lydde på att denna ägaren som slängde henne i hade tydligen misshandlat henne eller nåt. Men sedan blev kattungen bättre och mindre skygg. Vilken bra karma pappa hade! ;)
 
9. Visste du att jag föddes hörande men blev döv efter ett par månader? Ja det stämmer! Jag vet inte orsaken till dövhet. Det står inte i min babybok och mina föräldrar vet inte. Och läkare vet inte heller. Orsaken är okänd. Jag undrar ofta hur mitt liv skulle blivit om jag inte blev döv. Skulle jag vara den jag är idag? Eller skulle jag vara en annan person? Hur hade mitt liv sett ut? Hade jag varit tv- och filmnörd som nu eller nåt annat? Och massor mer! Man kan liksom inte låta bli att undra ibland! ;)
 
10. Visste du att jag aldrig haft ett seriöst förhållande? Det är jättesvårt för mig. Jag är alldeles för blyg för killar - vilket förklarar varför jag aldrig haft ett seriöst förhållande. Men jag vill så gärna ha en pojkvän. Jag längtar efter kärleken. Men hur ska jag ta det steget? Hur? Jag som är så blyg? Och så dessutom har jag ganska dåligt självtroende och dålig självkänsla också, jag påstår alltid att ingen vill ha mig för att jag är ful. Jag känner mig faktiskt ful. Killar älskar ju självsäkra tjejer, eller hur? Hur ska jag göra för att bli självsäker?
 
11. Visste du att jag är oerhört avundsjuk på Amanda Seyfried och Lucy Hale? De är bland de vackraste tjejerna som finns på Tellus som kallas jorden. Ibland önskar jag mer än någonsin att jag haft deras ansikte! Jag som ju är så ful och de två är vackra! Grr! Att livet kan vara så orättvist! -_-
 
12. Visste du att min kanin och min systers kanin blev växlade på kön? Kvinnan i affären tog fel på att min systers kanin var en hona medan min var en hane när vi köpte dom samma dag i augusti 2005 - min syster köpte sin på morgonen och när jag såg det och blev svartsjuk fick jag en egen på eftermiddagen som en tidig födelsedagspresent. Min syster döpte sin till Loppan medan jag döpte min till Skuttis. Drygt två månader senare blev Skuttis(!?) dräktig! Vi blev rejält överraskade! Det visade sig att Loppan egentligen var en hane och Skuttis en hona! Så Loppan blev till Rambo och Skuttis blev till Stumpan. Vi fick fyra ljuvliga ungar totalt. De alla blev sålda i december 2005. Stumpan och Rambo är inte kvar längre. Stumpan dog först drygt två år efter ungarna och Rambo dog i år.

13. Visste du att jag, tre killar och en tjej gick på samma dagis i Jönköping och senare även gick på samma skola, Vänerskolan, i Vänersborg? Ja, det är sant! Det är lite kul faktiskt! Klass 1-4 bodde jag på ett elevhem som kallas ledargatan tillsammans med min bästis, Therese, och i femte klass flyttade vi till elevhemmet som kallas Liljevägen. Drygt ett år senare flyttade en av killarna från dagiset, Adam, in. Sedan kom en annan kille, Diyar, som vi inte kände. Vi fyra blev som syskon och tillbringade massor av tiden tillsammans. Det var underbara tider det!
 
14. Visste du att man ibland kan byta en elev mot en annan elev på elevhem...? Så Therese och jag sa till rektorn att vi alltid ville bo tillsammans på samma elevhem tills vi slutade skolan. Och vi fick som vi ville! Jag är så jävla tacksam för det! Vi har tillbringat nio underbara och oförglömdiga år tillsammans! ;D
 
15. Visste du att jag antagligen aldrig har börjat följa One Tree Hill om det inte varit för Therese? Hon tipsade mig den och berättade om hur bra den var. Men jag var inte intresserad. Och en dag när Therese var borta hela veckan för att hon var sjuk satte jag mig ner och kollade på den en dag när den gick på tv för att jag var nyfiken på vad som gjorde den så bra för henne. Jag minns klart och tydligt att det var avsnitt 15 från säsong 1 som gick då. Och gissa vad? Jag blev totalt fast efter bara ett par minuter! När dvdn släpptes, önskade jag mig den och fick den i födelsedagspresent. Så jag röjade igenom den då jag inte hade sett början innan säsong 2 skulle komma. Jag är så tacksam för det! Den betyder ju mycket för mig och har förändrat mitt liv ;)
 
16. Visste du att jag tror på sånt som öde, slump och själsfränder? Jag vet inte varför jag tror på det, men jag bara tror på det helt enkelt ;)
 
17. Visste du att min familj alltid har uppvuxit med hundar? Från dagen jag föddes fram tills nu hade vi haft åtta hundar totalt varav tre av dom lever fortfarande - rottisen Diezel bor hos en annan familj sen två år(?) och två har vi kvar, Zeke och Alize. Det är en ganska lång historia från varje hund, så jag ska försöka göra det till kort!
 
Först hade vi en schäfer vid namn Karras och när han dog vid fyra år (jag var då två-tre år när han dog) skaffade vi en newfoundland som hette Lufsen. När han gick borta (eller såld?), skaffade vi en leonberger som fick heta Axess (jag var då 6½ år) 1998. Sedan skaffade vi en dvärgchanuzer, Zeke, 2005. När Axess avlivades vid 9½ års ålder pga tumör den 24 juli 2007, åt inte Zeke i dagar för att han var för deprimerad och saknade honom.
Då skaffade vi en schäfer som fick heta Kenzo som tyvärr dog vid bara sju månaders gammal på grund av dåliga höfter som inte kunde opereras. Då skaffade vi ännu en schäfer, en vuxen, som hette Cita. Men efter en vecka flyttade hon tillbaks för att det inte funkade. Hon var för besatt av min syster. När hon åkte iväg nånstans, så rymde Cita för att hitta henne. En gång var hon borta i timmar i sträck innan hon slutligen hittades!
Och då skulle vi skaffa en schäfervalp, men istället skaffade vi en rottweiler som fick heta Diezel. Drygt ett år senare skaffade vi en blandras, dvärgschanuer och charlies king spaniel, som fick heta Alize. Då hade vi tre hundar hemma. Tills för två(?) år sedan sålde vi Diezel till en annan familj för att han skulle få mycket mer än bara motion. Nu är det bara Zeke och Alize som är kvar ;)
 
18. Visste du att jag har varit så otroligt elak när jag var liten, som en mobbare? Jag mobbade en tjej på Vänerskolan i några veckor. Men sedan slutade jag mobba helt enkelt och blev istället en snäll, försiktig och konflikträdd tjej som jag ännu är idag!
 
19. Visste du att jag har några betalningsanmärkningar? Yes, it's true! Man kan inte göra det ogjort. Men jag har iallafall lärt mig en fet läxa nu. Jag slösar inte lika mycket nu längre.
 
20. Visste du att jag hade värsta crush på Jeremy Sumpter i tre år när jag såg Peter Pan för första gången? Sant! Det var då jag bara var 12 år gammal. Jag var som fan besatt! Och då menar jag verkligen, sjukt besatt! Jag sparade varenda bild jag gillade på honom och skrev i min dagbok med tusen samma ord "Mrs Sumpter" och en massa röda hjärtor och en massa bilder på honom. Och jag satt även upp en massa bilder på honom på väggen i mitt rum. Och tro det eller ej, jag filmade också några scener som jag gillade med honom i Peter Pan från min mobil så att jag kunde titta på scenerna om och om igen och glo på Jeremy. Så sjukt jävla töntigt, jag vet! xD
 
21. Visste du att jag blivit bättre på svenska tack vare att jag började läsa böcker vid 12-13 år (och också med hjälp av text i filmer, tvserier för den delen)? Om jag inte hade börjat med allt det, då annars skulle min svenska troligen fortfarande vara skitdålig nu. Jag kan ge ett exempel på hur min svenska var förut. Jag minns särskilt några på ungefär "Jag har ej ljög", "Jag har promenerad", "Jag har inte äter", "Jag ska äter nu". Alltså jag skrev jämt fel. Som det där sista, det borde ha stått "Jag ska äta nu," Det ska alltså vara äta, inte äter. Alltså jag var så sjukt dålig på att skriva i ska-, nu- eller dåtiden och massor mer! Och även ord på fel plats eller glömda ord som tex "Jag inte vill bråka för jag inte tycker om bråka." Det borde stå "Jag vill inte bråka för att jag tycker inte om att bråka." Hajar ni? ;)Jönköping, here I come soon!

Jag ska åka borta från Vaggeryd antagligen imorgon eller söndag och sova över hos Ida ett par dagar! Det ska bli sååå skönt att komma bort ifrån Vaggeryd lite! Leo ska självklart följa med också, han kommer alltid att följa mig överallt.
Jag hoppas på att jag ska åka redan imorgon. Jag har packat min väska klart nyss ifall att. Eftersom Ida vet inte exakt om när hon och Stefan ska till Ikea i Jönköping - imorgon eller söndag - så därför ska hon smsa mig i sista minuten om Jönköping. Det är därför jag har packat väskan nyss för säkerhets skull så att jag inte behöver stressa med att packa och så! Så fort hon smsar i sista minuten, tar jag nästa tåg till Jkpg genast, då hämtar de mig på tågstationen och jag följer med till Ikea och sen följer jag med hem till dom. Smart va!? ;)"Se aldrig tillbaka..."

"Ida Scott Taylor skrev en gång: "Se aldrig tillbaka och sörj det förflutna för det är borta. Och oroa dig inte
för framtiden, för den är inte här ännu. Lev i nuet och gör det så vackert att det är värt att minnas.""
 
Ett av mina favoritcitat från One Tree Hill säsong 3 avsnitt 10!Citat #38.

"Vet du hur det gick till när jag slutade turnera? Vi spelade i Illinois och Chris bestämde att vi skulle göra en cover av en 80-talslåt: Missing you. Och alla började sjunga med. Publiken älskade det och de tände ljuset. Jag såg en massa ansikten och bröt ihop fullständigt. Jag bröt ihop på scen inför 3 000 personer. Jag kunde inte sjunga, hörde inte musiken, ingenting. Då förstod jag att det inte hade varit värt nåt utan dig. Kändisskapet och applåderna och de vackra sångerna kunde inte fylla tomrummet i mitt hjärta. Så du har nog rätt. Det är inte det liv jag kunde ha haft för sen jag mötte dig har det varit så mycket mer."
- Haley till Nathan, One Tree Hill säsong 3 avsnitt 7.Citat #37.

  "Vid det här laget finns det sex miljarder 470 miljoner 818 tusen 671 människor i världen. Vissa springer omkring
och är rädda. Vissa kommer fram. Vissa ljuger för att klara av dagen. Andra möter sanningen. Vissa är
onda män i krig med godheten. Och vissa är goda i strid med ondskan. Sex miljarder människor
i världen. Sex miljarder själar. Och ibland är en allt man behöver."
- Peyton (voiceover), One Tree Hill säsong 3 avsnitt 1.The Wind That Blew My Heart Away.

Nu är jag på ett av tio topp favoritavsnitt av One Tree Hill - säsong 3, avsnitt 13 The Wind That Blew My Heart Away. Jag älskar regnstorm! Alltid så mysigt att titta på! ;)"Stay with me tonight."

Nathan till Haley: "Stanna med mig i natt."I'm enrolled!

Jag är äntligen inskriven på AF nu! Var på mitt första möte idag i morse med en handledare och en tolk. Det gick kanonbra! Handledaren ska kontakta mig via mail snart med ett nytt möte så fort han har kontaktat nån specialist i Uppsala (eller Jönköping?) för såna som mig - alltså döva, hörselskadade och så - som ska vara med på det nästa mötet och då ska man planera livet mer detaljrikt! Jag ser fram emot att börja vuxenlivet! ;)
Och också om jag inte hade missuppfattat handledaren helt, så ska han tydligen kontakta nån i Jönköping ang fotografjobb och kolla vad för krav man ska ha för att få ett fotografjobb då jag har angett det som huvudyrke när jag skrev in mig på AF på Internet i morse innan mötet. Om detta stämmer att det är vad han sa, så kanske kan man få jobb snarare än man tror? I hope so! ;P"Tragedier inträffar."

"Jag tycker att Shaw var en idiot. För vet ni vad? Tragedier inträffar. Vad ska man göra? Ge upp? Kasta
in handduken? Nej. Nu förstår jag att när ens hjärta krossas måste man kämpa för att känna att man lever.
För det gör man. Och smärtan man känner? Den är en del av livet. Förvirringen och rädslan?
Den påminner om att det nånstans finns nåt bättre som är värt att kämpa för."
 
 
Jag bara älskar detta citatet som är Nathans svar på vad George Bernard Shaw
skrev om tragedier. Shaw skrev att det finns två tragedier i livet, den ena
är att inte få det man önskar och den andra är att få det.
Från One Tree Hill säsong 2 avsnitt 22/23."Att inte få det man önskar är en tragedi."

"Att inte få det man önskar är en tragedi. Men att få det man önskar? Det är allt man kan
hoppas på. I år önskade jag mig kärlek, att ge mig hän åt nån annan och väcka ett sårat hjärta.
Min önskan gick i uppfyllelse. Om det är en tragedi att få det, så okej. För jag ångrar ingenting."
 
 
Älskar detta citatet som är Peytons svar på vad George Bernard Shaw skrev
om tragedier. Shaw skrev att det finns två tragedier i livet, den ena
är att inte få det man önskar och den andra är att få det.
Från One Tree Hill säsong 2 avsnitt 22/23.Citat #36.

"Varför ljuger alla? De dåliga killarna ljuger för att få dig i sängen och de bra killarna ljuger för
att få ditt hjärta. Och jag är en sån idiot att jag faller för det varenda gång."
- Brooke till Lucas, One Tree Hill säsong 2 avsnitt 9."Tree Hill's got some drama."

 
Trots många tragedier i säsong 2 så finns det rolig humor också. Som den här scenen till exempel. Gud, så rolig scen! Ni anar inte hur mycket jag alltid skrattar varenda gång jag ser den! En av de bästa! xD"It still wouldn't have been long enough."

 
"Jag skulle kunna hålla om dig för evigt. Det hade ändå inte varit länge nog."
</3"But if you do, we’re done."


"Det är inte slutet för oss. Det är bara för att hitta om jag är bra nog att ha musiken i livet. Eller om jag bara duger på Tric." - "Och det finns ingenting med Chris att göra?" - "Nej, absolut inte." - "Då varför frågade du inte mig att följa med dig? Kysste du honom?" - "Ja... Jag är ledsen! Du måste tro mig, det handlar inte om det. Nathan…" - "Haley, lyssna. Om du vill åka, så åk. Men om du gör det, då är det slut mellan oss."
</3Säsong 2.

Jag blev klar med säsong 2 av One Tree Hill för fyra-fem timmar sedan - och Gud, jag har glömt hur mycket drama det var i denna säsongen!
Och missförstå mig rätt nu... jag tycker att varenda säsong har varit perfekt på olika sätt. Men säsong 2 är den som jag alltid har gillat lite mindre, bara LITE. På grund av Nathan/Haley och Jake/Peyton. Varje gång jag tittar på säsong 2, klarar mitt hjärta inte av att se vad de båda går igenom - Nathan/Haley med Chris och musiken och så Jake/Peyton med Nicki och Jenny.
Det gör bara ont av att SE det. Jag vet att det är bara en tvserie, men ändå på så många sätt känns det som om allt som hänt mellan båda paren är verkligt - allt tack vare deras jävla fenomenala skådespel! Därför gör det nästan ont att se säsong 2 typ! Men annars är den ändå en av favoritsäsongerna, för jag älskar serier som innehåller mycket drama!"...så att vår död inte blir en lättnad..."

"John Steinbeck skrev: Jag tycker att om ni och jag måste välja mellan två alternativ att tänka och handla
bör vi minnas att vi ska dö och försöka leva så att vår död inte blir en lättnad för världen."

En av mina favoritcitat från One Tree Hill säsong 1 avsnitt 5! ♥Citat #35.

"Låt inte din eld slockna. Värna om varje oersättlig låga i detta hopplösa moras av "inte riktigt", "inte än" och "inte alls". Lät inte hjälten inom dig gå förlorad i dyster frustration över det liv du förtjänat men aldrig kunnat få. Du kan erövra den värld du vill ha. Den existerar. Den är verklig. Det är möjligt. Den är din."
- Lucas Scott (voiceover), One Tree Hill säsong 1 avsnitt 2.Citat #34.

"Det ges en ebb och flod i människors öden. Begagnad leder floden fram till lyckan. Försummad, strandar livets hela resa på grund och blinda klippor och elände. Högt vatten ha vi nu och flyta lätt. Men passa vi ej på och följa strömmen så kan vår hela laddning gå förlorad."
- Lucas (voiceover), One Tree Hill säsong 1 avsnitt 1.Säsong 1.

Jag har bara ett avsnitt kvar av säsong 1 av One Tree Hill. Så fort jag började min maraton igår, fick jag de otroliga känslorna som jag alltid har, och som jag alltid kommer ha, när jag tittar på den. Ni som älskar serien lika mycket som jag gör, vet vad exakt jag menar.
Varje säsong, även säsongerna 7-9 utan Lucas och Peyton, är helt perfekt på olika sätt!
Och nu ska jag citera en av mina bekanter: "Den liksom fyller något i kroppen. Det är bara för rätt." Det håller jag med om! För alltid när jag känner mig arg eller ledsen, så tittar jag på One Tree Hill och då alltid nåt i den fyller i mig så att jag mår bra eller är glad igen. Ett ENDA avsnitt räcker för att mitt arga/ledsna/dåliga humör ska förändras till ett glatt humör - det spelar ingen roll om det är ett glatt eller ett sorgligt avsnitt. Den ger mig en känsla av att ALLT, oavsett vad, ordnar sig alltid. Det är den känslan jag alltid får av den här episka serien, att bara jag har det så ordnar allting sig! Det ger mig då hopp om att även i dina mörkaste dagar, blir saker alltid bättre slutligen.
Kalla det gärna konstigt, men det är sant. Man kan säga att på nåt konstigt sätt så har den en förmåga att trösta mig rätt.
Den har en speciell plats i mitt hjärta alltid och för evigt!Forbidden love ♥

 
Den här scenen är en av mina 10 topp favoritscener med Lucas och Peyton. Varför? Jo, för att jag älskar hur de ger efter för deras otroligt djupa känslor för varandra. Och samtidigt som det är rätt, är det också fel då Lucas är ihop med Brooke som är Peytons bästa vän. Detta är vad jag kallar för förbjuden kärlek! Jag älskar förbjuden kärlekNaley.

Ändå sen det här ögonblicket visste jag att jag ville det skulle vara Nathan och Haley! ♥Leyton.

Ändå sen det här ögonblicket visste jag att jag ville det skulle vara Lucas och Peyton ♥One Tree Hill maraton.

Nu har jag börjat på min One Tree Hill maraton! Bara för att jag älskar den och kan se den tusen gånger till utan att nånsin tröttna! Jag är halvvägs i säsong 1 nu! Så förvänta er därför att jag kan komma att skriva ofta om One Tree Hill nu framöver. Den finns i mitt hjärta alltid och för evigt! ♥Bait (2012).

En stor Tsunami drabbar Australiens västkust. En grupp av överlevande har tagit skydd i ett översvämmat shoppingcenter men mitt ibland dem i det mörka vattnet väntar en hungrig vithaj.
 
Den såg jag igår och den var jättebra! Förutsägbar men bra film! Jag älskar filmer med happy ending, så därför spelar det ingen roll att den är förutsägbar. Så jag gillade Bait och den kommer jag absolut att se flera gånger! Det var en grupp av bra skådisar, det var bra kamp för överlevnad och filmen var spännande. Det var spännande att följa med de överlevande när de kämpade mot hajar. Jag älskade hur en av karaktärerna, Josh, var som en kick ass i slutet! Om jag ska vara ärlig, så såg jag filmen endast för Xavier Samuel. Hade därför inga som helst förväntningar på filmen när jag skulle se den, så jag blev glatt överraskad. Den var bra. Gillar ni hajfilmer, så kan jag rekommendera den varmt! Trailern kan ni se här.
 
 "Skulle du då försöka förstå?"


Jag älskar när allt stannar upp
När jag får känna ett lugn inombords
Ett avbrott, ett andrum
Det känns som om jag har färdats
Många mil genom åren
Jag har försökt nå ut,
Jag har försökt nå ändå in
Jag har försökt hålla mig fast
Jag tror att jag har funnit mitt paradis
Men bara mitt
Och jag tänker försvara det
Så länge jag kan
Så länge jag får vara i fred
Om jag väljer det
Skulle du då försöka förstå?
Det stillsamma barnet
Väntar otåligt på att få bli fri
Från det som håller henne fången
Mor, inser du inte
Att jag måste få leva
Så som det känns rätt för mig
Det känns fel för dig
Men det känns rätt för mig
Jag tror att jag har funnit mitt paradis
Men bara mitt
Och jag tänker försvara det
Så länge jag kan
Så länge jag får vara i fred
Om jag väljer det
Skulle du då försöka förstå?
- sången av Haley James, One Tree Hill säsong 1 avsnitt 15.Min outfit.

Grå topp med leopard köpte jag i Gina Tricot för 249 spänn (tror jag) för en månad sedan, vitt linne köpte jag också i GT för 99 spänn för också en månad sedan och så de svarta strumpbyxorna köpte jag igår på ICA för 79 kr ;)Ny design!

Som ni ser, har jag skaffat mig en ny design igår! Igen. På en månad eller mindre? Ledsen att jag älskar att fräscha upp min blogg oftare än nödvändigt! Men jag tror jag kommer stanna den här gången mycket längre, för jag är så in love med den här underbart fantastiska designen! Och jag valde Twilight-bilder som header för att det närmar sig till den allra sista filmen i trilogin och det finns även Twilight-bilder i menyn också! ♥Supernatural säsong 7 Gag Reel.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA OMG!!! Att de måste vara så jävla roliga!!! x'D"Jag kunde inte röra mig, jag kunde inte tänka."

"Nathan... Från den andra hörde jag dessa ord 'Vi hittade en kropp', sjönk mitt hjärta. Jag kunde inte röra mig. Jag kunde inte tänka. Och nu när jag har lyckats minst ett drag, är allt jag kan tänka på en stund som du och jag delade år sedan. Om och om igen, samma obetydliga ögonblick upprepas i mitt huvud. Jag... Jag kan inte berätta varför. Det var din födelsedag, ditt första år spelande för Maryland. Jamie måste ha varit 2. Du sa att du inte ville göra något men jag insisterade på att åtminstone ha din favorit glass. Du kommer ihåg det här? När jag kom tillbaka med mintchoklad ship och du frågade varför jag trodde att det var din favorit, jag blev så förvirrad. Varje gång vi hade glass tillsammans, det är vad du alltid har valt. Men... du sa att Rocky Road var din favorit. Och du såg på mig så ömt, Nathan, och du sa att du alltid väljer mintchoklad ship eftersom du visste att det var min favoritsmak. Och det var då jag insåg för första gången att du inte hade gjort något av dina beslut för dig själv. Di gjorde allt för mig hela tiden, för din familj. Och det slog mig att vi fortfarande hade så mycket att lära oss om varandra. Och sedan dess, Nathan, har jag lärt mig om hur underbar, osjälvisk, ödmjuk, stark man du är. Nathan, jag kan inte höra att du aldrig kommer hem igen, att jag aldrig ska lära mig något nytt om dig igen, aldrig uppleva din osjälviskhet, din kärlek, din varma beröring igen. [...] Nathan... Snälla. [...] Hade vi verkligen vår sista konversation? Vår sista kyss? Jag vet inte vad jag skulle göra om... [....] Snälla."
</3Citat #33.

"That night when we kissed at the dance, it felt I had found something
I didn't even know I was looking for. It just felt right."
- Ethan till Emma, The Lying Game säsong 1 avsnitt 7 (gifs hör till citatet).Citat #32.

"I had a dream last night. You and me were working on a house, pounding nails. And in the dream, it felt like we were older. It was so clear... the whole dream. And when I woke, I knew that today wasn't going to be the end. That... That we'll see each other again, Dad. I know it. I love you, Dad."
- LJ till Lincoln, Prison Break säsong 1 avsnitt 14 (gifbilden hör till citatet)."Är vi lite rastlösa idag?"

Jag stoppade undan väskan och satte på datorn. Jag hade ett obesvarat mejl från min mamma att ta itu med, och hon greps alltid av panik om det dröjde för länge. Jag trummade med fingrarna medan jag väntade på att min fallfärdiga dator skulle vakna till liv och naglarna klickade nervöst mot skrivbordet.
Edward grep tag i min hand och höll den stilla.
"Är vi lite rastlösa idag?" mumlade han.
Jag tittade upp och skulle just svara något sarkastiskt när jag upptäckte att hans ansikte var mycket närmare än jag väntat mig. Hans gyllene ögon glödde, bara några centimeter från mina, och hans andedräkt var sval mot mina läppar. Jag kände smaken av honom på tungan och mindes inte den kvicka repliken jag tänkt fälla. Jag mindes inte ens vad jag hette.
Och han gav mig ingen chans att hämta mig.
Om jag får min vilja igenom skulle jag ha ägnat större delen av min tid åt att kyssa Edward. Ingenting jag upplevt i livet gick upp mot känslan av hans svala, marmorhårda men alltid lika ömma läppar mot mina.
Jag fick väldigt sällan min vilja igenom.
Så jag blev lite förvånad när han flätade in fingrarna i mitt hår och vände mitt ansikte mot sitt. Jag lade armarna om hans hals och önskade att jag varit starkare, så att jag kunnat hålla honom kvar där. En hand gled nerför min rygg, pressade mig hårdare mot hans hårda bröstkorg. Kylan från hans hud gick igenom tröjan och fick mig att rysa - en rysning av välbehag och lycka, men han kände det och började släppa taget.
Jag visste att jag hade ungefär tre sekunder på mig innan han suckade, föste bort mig och sa att vi hade riskerat mitt liv tillräckligt mycket den här eftermiddagen. För att suga ut mesta möjliga ur de sekunderna pressade jag mig hårdare mot honom, formade min kropp efter hans. Min tungspets gled över hans underläpp - den var felfri och slät, som om den blivit polerad, och smaken...
Han drog huvudet bakåt och gled enkelt ur mitt grepp - han insåg nog inte ens att jag hållit honom fast med all min kraft.
Han skrockade till; ett lågt och hest ljud. Hans ögon glödde av den upphetsning han så strängt kontrollerade.
"Åh, Bella." Han suckade.
"Jag borde kanske säga att jag är ledsen, men det är jag inte."
"Och jag borde vara ledsen över att du inte är ledsen, men det är jag inte. Jag måste nog sätta mig på sängen."
Jag suckade och kände mig lite yr. "Om du anser att det är nödvändigt."

Boken Ljudet av ditt hjärta, sidorna 41-42. Jag älskar Edward och Bella! I'm team Edward all the way forever! ♥Journey through life.

Det blev aldrig av med inskrivningen på AF som jag talade om för ett par veckor sedan. Men nu är ett möte på AF i Vaggeryd OCH en tolk äntligen bokat till den 27 september kl 10:00! Jag kan inte vänta att äntligen få börja planera mitt liv nu! I'm ready for my journey through life!Nostalgi ♥

    
Några studentbilder från min Instagram. Mycket nostalgi! Följ mig gärna där mmicaxx ;)The Blind Side (2009).

Den sanna historien om Michael Oher, en hemlös afroamerikansk yngling från ett trasigt hem, som tas in av familjen Touhy - en välbärgad, vit familj som hjälper honom att uppnå sin fulla potential.
 
Den har jag sett förut en gång tidigare och jag minns att jag fullkomligt älskade den och nu såg jag den idag och jag älskade den ännu mer!
Den är en mycket bra, stark, varm, välgjord och gripande film med en fantastisk story och många fantastiska karaktärer som spelas av de talangfulla skådisarna - exempelsvis Sandra Bullock och Quinton Aaron! En av de bästa verklighetsbaserade filmerna som nånsin har gjorts i historien! Bara så sjukt jävla fin film att jag vart rörd under HELA filmen - rörd för att det var bara så otroligt fint av familjen Touhy att ta hand om Big Mike.
Och jag förstår också varför Bullock vann en Oscar för Bästa skådespelerska i filmen för hon var fullkomligt makalös som mamman! Ingen har nog kunnat spela bättre än henne!
Och jag älskar att i eftertexterna får vi se bilder på den riktiga familjen som filmens fantastiska story baseras på! Om ni inte har sett den ännu, så är jag verkligen förvånad! Jag rekommenderar den varmt! Trailern kan ni se här.
 
 Children in OTH ♥

 Mitt ekonomihistoria.

För varje dag som går blir mitt liv lättare och lättare när det gäller ekonomi. Nu tänker jag berätta om hur mitt liv var nyss gällande ekonomi då jag hade nämnt det här några gånger som ni säkert minns. Men jag berättade aldrig hela sanningen. Min blogg, mina ord som sagt.
 
Nyss hade jag så fruktansvärt svåra ekonomiproblem, jag hade många skulder som lydde på nästan... ööh, 30..... ja, resten efter 30 får ni gissa. Tack vare att jag skaffade mig väldigt många delbetalningar. För många, men det var inte bara delbetalningar som ledde till att jag fick skulder. Några av dom involverade smslån också. Det borde jag verkligen inte ha gjort. Men ja, hur som helst... tills en dag hade jag plötsligt inte råd att betala allt. Så jag tvingades att skippa ett par räkningar varje månad. Jag fick brev från kronofogden säkert fem eller sex gånger, men jag klarade mig undan hela tiden. Men sen fick jag ännu en, tyvärr klarade jag mig inte den här gången. Och nu i somras fick jag en ny och den här gången klarade jag mig inte heller. Så nu har jag alltså två betalningsanmärkningar.
Jag var verkligen desperat på att lösa mitt ekonomiproblem. Så efter en enda bön fick jag hjälp från en viss - nu har jag inte några skulder kvar. Nu står jag i skuld till honom i tre år. Finally. Eller jo, jag har bara tre delbetalningar kvar men de lyder bara på några hundra vilket betyder att de är färdiga nästa månad om det inte uppkommer några problem, men annars inga skulder. Men tyvärr försvinner inte mina betalningsanmärkningar för det. De stannar kvar i tre år. Vilket betyder alltså att de försvinner år 2015. Det gäller bara att ha tålamod.
Nu är mitt ekonomi mycket lättare. Jag betalar typ bara mobilräkningen varje månad nu. Ni anar inte hur skönt det är! Allt är över nu. Iallafall nästan ;)Haleb i 3B.

Haleeeeeb! Jag älskar Caleb & Hanna, de kommer alltid att vara mitt 1a favoritpar i Pretty Little Liars! Den här förklarar hur Haleb kommer vara i andra halva av säsong 3, alltså avsnitt 14-25 (Halloween avsnitt 13 den 19 oktober om jag inte tog fel), som har premiär i januari! Det ser ut att bli en massa fantastiska scener med dom! Jag längtar! I'm too dying to see alll new scenes with Haleb! ♥Brothers Salvatore ♥

  Dances with Wolves.

 
HAHAHAHA, en av mina favoritscener i The Vampire Diaries! Och jag saknar Jenna! ♥The Vampire Diaries 4x01 sneak peek.

OMG, JAG LÄNGTAR!!!! 11 OKTOBER, KOOOOOOOM NU! ♥Citat #31.

 
"Jag visste att du skulle fånga mig."
- Elena, The Vampire Diaries säsong 3 avsnitt 6.What to Expect when you're Expecting (2012).
Följ med fem par på väg in i föräldraskapet - en hisnande resa fylld av skratt, oväntade vändningar, vändor och allmänt kaos. TV-kändisen Jules inser snabbt att det högpresterande livet inte är någonting jämfört med graviditeten. Wendy får en släng av hormonerna som hon sent kommer att glömma och hennes man, Gary, kämpar förgäves för att inte verka sämre än alfahane-pappan som väntar tvillingar med en ung troféhustru. Holly och Alex planerar att adoptera och Holly är redo att resa jorden runt för att göra det möjligt medan Alex är tveksam och skickas till "the dudes group" för att dämpa paniken och få stöd.
 
Jag hade inga förväntningar när jag såg den och jag blev verkligen positivt överraskad! Sjukt bra, mysig, lättsam, rolig och feel-good film som bjuder på många skratt och tårar ändå fram till ett sjukt härligt slut! Den kommer jag tveklöst att se flera gånger!
Alla skådisar var grymma och härliga! Som Dennis Quiad, Elizabeth Banks, Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Joe Manganiello, Thomas Lennon med flera! Det var kul att se Anna Kendrick i en annan film än som Bellas kompis Jessica i Twilight-filmerna och att se Chace Crawford i nån annan roll än som Nate i Gossip Girl! De allihopa var fantastiska karaktärer med olika intressanta story!
Filmen handlar om hur alla par hanterar föräldraskap och livet utanför och det är verkligen kul att se. Och efter att ha sett den här filmen nyss, längtar jag redan efter att bilda en familj nu! Jag rekommenderar den varmt! Trailern kan ni se här.
 
 Citat #30.

 
"You're better than him, Elena. You're better than both of us."
- Stefan till Elena, The Vampire Diaries säsong 3 avsnitt 12.JD Pardo ♥


Jag har sett den här mannen flera gånger innan - men det var i Revolution, som jag såg igår, som jag upptäckte honom på riktigt. Så snygg, säger jag bara! Dagens skratt.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! JAG DÖR!!! x'D4x01 'Growing Pains' stills.

SPÄNNANDE! SPÄNNANDE! Det ser ut som ett händelserikt avsnitt! Oavsett vad Elena vill eller inte, så hoppas jag att hon blir vampyr!!! Det behövs för att serien behöver ett upplyft! Och Klaus (i Tylers kropp) och Caroline OMG! Undra när hon får reda på att det egentligen är Klaus? Jag längtar!!! 11 oktober, kom nu! ♥Revolution.


I det här episka äventyrsdramat kämpar en familj för att återförenas i ett katastrofdrabbat landskap. En värld som består av tomma städer, lokala miliser och hjärtemodiga krigskämpar. Alla teknologiska prylar - som datorer, flygplan, bilar, telefoner och till och med lyset - har drabbats av ett mystiskt strömavbrott... för evigt.
I handlingens centrum står en viljestark ung kvinna, Charlie Matheson (Tracy Spiridakos) och hennes bror Danny (Graham Rogers). När Danny blir kidnappad av milisledare med mörka syften, måste Charlie ta kontakt med en familjemedlem som hon aldrig har träffat, farbror Miles (Billy Burke). Han är en före detta marinsoldat som lever ett avskilt liv. Tillsammans med ett brokigt gäng överlevare, ger de sig ut för att rädda Danny, störta milisen och slutligen återskapa Amerikas förenta stater - samtidigt som de utforksar mysteriet med varför strömmen försvann och om (eller hur) den nånsin kommer tillbaka.
 
Den skulle egentligen haft premiär den 17 september, men NBC valde att förhandsvisa serien för några dagar sedan och jag som planerade för längesen att jag skulle se den på dess premiär fanns självklart på plats! Jag såg det precis nyss. Och redan efter bara tio minuter fastnade jag! Den är så bra och intressant också!
De är i nuet men all elektricitet har försvunnit - som el som lyser upp våra hem, kylskåp, datorer, teveapparater, mobiltelefoner, vanliga telefoner och transportmedel som bilar, tåg, båtar, flygplan och övrigt. Vilken mardröm! Nu hänger deras överlevnad på sökandet efter mat och så vapen som blivit till svärd och massor mer! Den här serien är precis i min smak då jag älskar Sci-Fi! Det finns inte så många såna ju!
Och redan efter bara en scen älskar jag Nate (snygg, snygg, snygg!), som spelas av JD Pardo, och Charlie tillsammans! De vore fina tillsammans! Synd bara att det hände som det hände sedan, men det ser ut som han är både god och ond? Men oavsett så vill jag fortfarande ha Nate och Charlie ihop! ;)
Och nu det sista... den kommer jag tveklöst att följa! Jag håller tummarna och tårna på att den inte blir nedlagd efter tio avsnitt! Den kan ju verkligen bli något, det är jag säker på! ;D
 Dags att säga adjö?

Efter många om och men har jag tillslut bestämt mig att jag ska rensa några tvserier. För jag följer alldeles för många tvserier. Även om jag faktiskt har bra koll på alla samtidigt och de kommer olika dagar, så är det nog bäst att ta bort några ändå. Man bör passa på nu då jag ju ska lägga till två nya färska tvserier.
De som jag ska rensa kommer jag att vänta med tills de blir nedlagda eller tills de har ett långt uppehåll som på sommar innan ny säsong! Och för att göra det lättare för er - de med fet behåller jag och fortsätter titta, de med kursiv lägger jag på isen tills de blir nedlagda eller tills de har uppehåll på sommar och så de med stryk lägger jag ner för gott då de har blivit sämre. Och de med stora bokstäver är jag lite osäker på! :)
 
Hart of Dixie
Pretty Little Liars
Supernatural
Teen Wolf (bara en sommarserie)
The Vampire Diaries
Dexter
Greys Anatomy
Awkward (bara en sommarserie)
Nikita
The Lying Game
90210
AMERICAN HORROR STORY
Once Upon a Time
Revenge
New Girl
Sons of Anarchy
Revolution (ny - säsong 1 premiär den 17 september)
Beauty and the Beast (ny - säsong 1 premiär den 11 oktober)Citat #29.

 
"They asked why I wanted Hilarie Burton and my answer was; she has a lot a pain in her eyes. And I want that pain in Peyton's eyes."
- Mark Schwahn om varför han valde Hilarie Burton som Peyton.
 
Och han har så jävla rätt! Jag ser alltid smärta i Peytons ögon. Så Schwahn, du gjorde ett bra val som valde Burton! Hon är en makalös skådis! ♥Novellen.

Jag har äntligen börjat på min novell nu, den ska heta "Love is beautiful". Men det är en sak som jag vill fråga er. Hur många av er är intresserade av att läsa? Finns det intresserade människor, så kommer jag att skapa en ny kategori och publicera novellen på min blogg så att ni kan få följa och njuta av läsningen och samtidigt kritikera och dela er åsikter med mig så att jag lär mig nåt!

Jag är verkligen villig att lära mig mycket om att skriva! Så jag vore tacksam om det finns intresserade som vill läsa och som kan hjälpa mig genom att dela med sig åsikter och kritik till mig ;)
One Tree Hill, I love you ♥


Fem månader och en vecka har nu gått sen One Tree Hill visade sitt allra sista avsnitt!
Jag kan fortfarande inte begripa att den är slut nu! Jag kan fortfarande inte begripa att vi aldrig mer ska se flera nya avsnitt, att vi aldrig mer ska se det underbara gänget igen, att vi aldrig mer ska få några lärodomar, att vi aldrig mer ska få skratta och gråta med karaktärerna, att vi aldrig mer ska se serien igen! Det känns så tomt utan den nu!

Mark Schwahn, jag vill bara tacka dig igen för att du skapade One Tree Hill åt oss! Tack för att du gjorde den till något underbart! För utan den skulle jag ärligt talat inte vara den jag är idag! Så tack för den här episka serien som föralltid kommer att leva kvar i mitt hjärta tills jag dör!

 Citat #28.

 
"I love him, Damon. He came into my life at a time when I needed someone and I fell for him instantly. No matter what I feel for you. I never unfall for him."
- Elena till Damon om Stefan, The Vampire Diaries säsong 3 avsnitt 22.Citat #27.

"You want a love that consumes you. You want passion and adventure and even a little danger. I want you to get everything you're looking for. But for right now, I want you to forget that this happened. Can't have people knowing I'm in town yet. Goodnight, Elena."
- Damon, The Vampire Diaries säsong 3 avsnitt 22.Citat #26.
Citat #25.

"Har du undrat hur det skulle bli om du inte var du längre? Hur skulle världen reagera om du plötsligt försvann? Hur du än har tänkt dig det, har du fel. Det finns inget romantiskt med döden. Sorgen är som ett hav. Djup, mörk och större än oss alla. Och smärtan är som en tjuv om natten. Tyst. Ihärdig. Orättvis. Den lindas av tiden, tron och kärlek."
- Sam (voiceover), One Tree Hill säsong 6 avsnitt 3.Stelena ♥

En gif från trailern av The Vampire Diaries säsong 4. Jag vet inte varför men jag får rysningar av den! Självklart på ett bra sätt! Och jag hatar verkligen att se dom så olyckliga!! Varför kan inte alla bara lämna dom med deras lycka ifred?
 
Vilken team är du? I'm team Stelena all the way, always and forever! ♥Keith (2008).


Natalie är både vacker och intelligent. Hennes examensprov kommer allt närmare och naturligtvis har hon utmärkta betyg. Hennes liv är helt under kontroll och allt som Nathalie närmar sig blir en succé. Utom när det gäller kemi, som Keith ska hjälpa att klara. Han klär sig konstigt och är både rebellisk och impulsiv. Det som Natalie blir mest irriterad över är att han inte tycks bry sig om henne, men hon har inget annat val om hon vill få bra betyg i kemi. I gengäld kräver Keith olika tjänster för sin hjälp.
 
Har sett den två gånger tidigare och det var för drygt tre år sedan. Så därför blev jag sugen att se den när jag såg att jag hade den i min exterm hårddisk i förra veckan och det gjorde jag idag! Den är ännu bättre nu än de två senaste gångerna jag såg den! Den är en sjukt bra, fin, välspelad, tänkvärd, djup och stark film som berör och som kan få en att fälla ett par tårar liksom den gör med mig! Jag älskar hur filmen visar hur en person kan förändra någons liv totalt! Jesse McCartney och Elisabeth Harnois gjorde ett strålande skådespel och för att inte tala om deras kemi som var grym! Den är i samma ande som A Walk to Remember och jag vet fortfarande inte om vilken av dom jag tycker är bäst för båda filmer är lika fina! Jag rekommenderar den varmt om ni gillar seriösa high school-filmer! Trailern kan ni se här.
 
 
 
 
 Billy Elliot (2000).


13 Bafta-nomingeringar och de 3 Oscarsnomineringar talar sitt tydliga språk. Billy Elliot är en film man inte kan missa. Det är den gripande historien om 11 årige son till kolgruvearbetare i norra England, vars liv för alltid förändras när han hamnar mitt i Mrs. Wilkinsons balettundervisning i stället för sin vanliga boxningsträning. Han blir snabbt helt tagen av balett och uppvisar en naturbegåvning som banar väg för en dröm. En dröm som för alltid kommer förändra hans liv och livet för de människor han kommer kontakt med.
 
Jag såg den nyss och... DEN VAR FANTASTISK! En film som verkligen berör ens hjärta - vacker, ärlig, välgjord, vältänkt och väldigt gripande! Slutet var roligt och fint! Jamie Bell var fullkomligt makalös i huvudrollen som pojken Billy Elliot! Han var inte bara trovärdig utan hade också en imponerande uttrycksfull mimik. Och jag var så imponerad av allt i filmen och självklart av Billy Elliot själv. Det var bara helt otroligt att en 11-årig pojke vågade stå på sig och ville lära sig balett trots att hans familj avskydde det. Och jag säger bara att alla killar, som vill dansa balett men inte vågar, borde verkligen ta sig tid och titta på filmen och våga inspireras av Billy Elliot att våga satsa! Och själva filmen, jag rekommenderar den starkt! Rent ut sagt en fantastisk film som sagt! Trailern kan ni se här.
 
 #1 Haleb favoritscen.

På 1a plats kommer den här heta scenen från 3x09!!! Oh my god, säger jag bara! Det är tveklöst den hetaste kyssen som Haleb nånsin haft - eller rättare sagt, den hetaste kyssen i seriens historia! Först när den scenen kom, då bara visste jag att den skulle komma att bli min favoritscen på 1a plats!
Jag älskar hur de först bråkar om A och sen kyssas! Jag älskar att mitt i bråket säger Hanna "Jag saknar dig så mycket! Det får mig att göra dumma, galna saker!" och att Caleb svarar "Du pratar med killen som precis kidnappade hans flickvän"! ;)
Och då bara plötsligt Caleb typ "Du vet vad?" och går närmare henne så de nästan står ansikte mot ansikte och säger "Jag hjälper dig att stoppa A och jag frågar inte om din tillåtelse" med attityd och då bara går han mot henne och "knuffar" henne mot stolpen och kysser henne. Så HOT, hot, hot, hot, hot, hot!
Så här vill jag att min framtidspojkvän ska kyssa mig nån dag, all right! ;)#2 Haleb favoritscen.

På 2a plats kommer den här hjärtslitande men vacker scen från 2x09! En av de vackraste scenerna i seriens historia! Varenda gång jag ser den, gråter jag lika mycket! En riktigt känslosam men vacker scen! Jag älskar hur de inte kan sluta kyssas och hur de säger "I love you" till varandra efteråt och sen kyssas igen. Gode Gud, jag vill ha en sån vacker kärlek som deras! Och för att inte tala om hur otroliga både Tyler Blackburn och Ashley Benson är som skådisar i den här scenen! Haleb is always and forever! ♥New 'Breaking Dawn part 2' trailer #2 (OMG!!!)

En trailer till av Breaking Dawn part 2 är här nu!!! Den allra, allra, allra sista trailern av den allra, allra, allra sista filmen någonsin!!! Jag har blandade känslor nu! Två månader kvar bara! 14 november, kom nu!!! ♥Hart of Dixie season 2 promo.

ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR NU! OMG! Det ser ut att bli mycket drama i serien! Åååh! 2 oktober, kom nu! ♥#3 Haleb favoritscen.

På 3a plats kommer den här fantastiska men heta duschscenen. Jag bara älskar, älskar, älskar den här galet roliga scenen! Hur de flirtar, hur Caleb säger "Vill du dela handduken också?" när han märker att hur Hanna spanar in honom och hur Caleb biter sig flirtigt i läppen efteråt medans Hanna bara står där och rodnar så in i helvete. Och det ser också ut som Caleb tänker medan han biter sig i läppen "Undra hur Hanna ser ut som naken?" xDThe Vampire Diaries season 4 promo.

 
OH MY GOD!!! 11 OKTOBER MÅSTE KOMMA NU!!!!!! Jag kan inte vänta!!!! ♥The Dark Side of the Sun (1988).

Rick Clayton är en ung amerikan som lider av en mycket ovanlig hudsjukdom. Han tål inte solljus och har därför levt hela sitt liv i en skinndräkt som täcker hela hans kropp. Tillsammans med sin far har han rest runt Europa och besökt alla de främsta specialisterna utan resultat. Därför har de i ett sista desperat försök att finna bot rest till en liten kuststad vid Adriatiska havet för att besöka en helare. När staden anordnar en festival kommer en amerikansk teatergrupp dit. Bland dem finns Frances, en ung vacker tjej som Rick omedelbart faller för och även Frances blir intresserad av den mystiska mannen i svart. Rick börjar samtidigt ge upp hoppet om att bli frisk och han ber därför sin far om tre dagar i frihet utan den skyddande dräkten. Tre dagar för att få upptäcka solen, havet och kärleken som han aldrig tidigare i sitt liv fått chansen till.
 
Fy satan, vad längesen det var sist jag såg den, tänkte jag när jag hittade dvdn bland sakerna i min lillebrors rum! Det var ett åratal sedan sist jag såg den ju! Kanske sju eller åtta år sedan! Så jag tvekade därför inte att se den idag efter The Secret Life of Bees.
 
Och när den väl var sedd, så insåg jag att den egentligen inte var så WOW-bra som jag tyckte senaste gången (och flera gånger innan) jag såg den! Nu tycker jag att den bara är helt okej. För nu när jag är äldre, förstår jag ju bättre. Så tack vare det, känns det nu som filmen saknar nåt extra som jag inte vet vad! Kanske för att vissa saker i filmen faktiskt bara är onödiga att finnas med? Det är som om de finns med bara för att dra ut på filmen eller för att det ska hända nåt. Vilket är jättesynd, tycker jag! Men annars i sin helhet är filmen trots allt ganska bra. Men inte mer än så! Jag rekommenderar er ändå att se den, den är värd att ses åtminstone bara en gång. Det räcker gott och väl! ;)
 
Och Gudskelov att jag har inte en sån hudsjukdom som Rick för jag skulle fan dö om jag hade den! Vilket hektiskt liv att tvingas leva i en skinndräkt hela livet utan att kunna uppleva allt som en normal människa gör! Så därför hade jag full förståelse när Rick slutligen tröttnade på att leva så där, att hela tiden leta efter ett botemedel och bad sin far om att få leva de tre sista dagarna i frihet! För jag själv skulle nog ha gjort likadant! Och i slutet, hans ansikte... herregud! Så hemskt, men det var fantastiskt sminkat!
 
Brad Pitt gör ett imponerande skådespel. Även Guy Boyd och Cheryl Pollak är jättebra också! Och förresten, en rolig fakta - visste ni att när filmen filmades år 1988 så försvann all material på grund av kriget och att efter flera års letande återfann man allt till slut och gav ut filmen 1997? Bara för det, tycker jag nästan att just det är lite mer intressant än själva filmen, haha. Bra trailer är tyvärr inte tillgänglig! Men se den ändå åtminstone en gång som sagt! ;)
 
 
 The Secret Life of Bees (2008).


South Carolina 1964. Lily Owens är en 14-årig flicka som plågas av minnena av sin döda mamma. För att komma bort från sitt ensamma liv och problemfyllda relation till sin far, flyr Lily med sin vårdnadshavare och enda vän Rosaleen till en stad där hon hoppas få reda på mer om sin mammas förflutna. Där tas hon om hand av de intelligenta och självständiga systrarna Boatwright, och finner tröst i deras fascinerande värld av biodling, honung och den svarta Madonnan.
 
Såg den förut idag. Jag har sett den flera gånger tidigare, jag äger den på dvd och den är en av de bästa filmerna någonsin! En charmig, välspelad, feel-good och gripande film med ett djup och en känsla som många filmer vill fånga men som få lyckas med! Den är också en riktigt snyftare i mittendelen av filmen som berör ens hjärta oerhört starkt! Liksom den gör med mitt hjärta varje gång jag ser filmen. Så som jag gråter!
 
Och centralt handlar den om separerande av svarta och vita i mitten av 1900-talet men ändå lyckas karaktärer, känslor och annat komma före! Hela tiden får man en mänsklig reaktion på det som händer i filmen.
 
Makalös film, fantastisk manus och mycket trovärdiga skådespelareinsatser av särskilt Dakota Fanning, Queen Latifah, Alicia Keys (sluta sjunga och satsa på skådespel istället!), Sophie Okonedo och Paul Bettany! One Tree Hill-stjärnan Hilarie Burton och 90210-stjärnan Tristan Wilds är även med och de är fantastiska också! Jag rekommenderar filmen varmt! Trailern kan ni se här.
 #4 Haleb favoritscen.


Näst ut på 4e plats kommer scenen från 2x08 i Spencers hus vid sjön. Av många anledningar. 1) Hanna gör allt för att inte förlora honom så hon "kidnappar" honom och de "gömmer" sig i huset vid sjön, 2) det syns klart och tydligt hur kära de är, 3) hur Caleb tar bort sjalen runt Hannas huvud och säger "Jag tänker inte åka nånstans" och hur Hanna svarar "Men om du ska, får jag följa med? Jag kan packa snabbt. Jag är bra på camping!", 4) hur de tittar på varandra efteråt en kort stund och 5) då kysser de som leder till Gud vet vad. Så finfin! Tveklöst en av de bästa scenerna, för den visar att de verkligen inte vill förlora varandra och att de verkligen älskar varandra! ♥Jackson/Lydia ♥
The Master Plan.

Jag såg precis säsongsfinalen av Teen Wolf 2x12 The Master Plan nyss. Det var sjukt bra! Och det bjöd på ett par överraskningar som jag inte förväntade mig! ;O
 
Varför reagerade ingen starkt på att Peter var tillbaka från de döda? Liksom jag gjorde när han återstod från döden med hjälp av Lydias inblandning? De typ bara "Jaha, är du tillbaka?". Lite tråkigt, tycker jag. Det var det som var det enda dåligaste med säsong 2. Och på tal om Peter, det var kul att se honom jobba i team tillsammans med de andra men jag är så jäkla säker på att om det fortsätter i säsong 3 kommer han att svika dem igen förr eller senare. Han är ju inte direkt så snäll!
Och av de nya varulvarna är Isaac min favorit! Så det var verkligen kul att han äntligen fick vara med mer i säsongsfinalen!
 
Fyfan vad bra det var när pappa Argent kom till Scott för att jobba tillsammans med honom och de andra! Jag hoppas att de kan fortsätta att jobba tillsammans lite i säsong 3 också! Det skulle bara så grymt kul att se, tycker jag!
 
Jag antar att Scott var den med the masterplan! Det var en av överraskningarna som jag verkligen inte förväntade mig! Jag blev verkligen rejält överraskad när allt äckligt svart kom ut från Gerard och alla stirrade chockat och då Scott sa att han också hade en plan! Därför antog jag direkt att han var den med the masterplan. Fast jag tror det var veterinären som kom på idén, inte Scott. För jag har lite svårt att tro att han skulle vara så himla smart med tanke på hans låga betyg, haha.
 
På tal om Gerard! Jag blev jätteglad när han äntligen dog när Dereks bett inte funkade! Men då plötsligt var han borta från platsen sen! Vart fan tog han vägen!? Så jag är därför inte helt övertygad om att han är död. Jag antar att det var han som veterinären och kuratortjejen försökte spåra i slutet. På tal om dom, vem är de egentligen? Jag vill veta mer om deras bakgrund! Som hur de började med allt och vem eller vad de är egentligen. Jag hoppas på att få veta mer i säsong 3! Särskilt om kuratortjejen som vi aldrig fick veta ett ord om i den här säsongen! Är hon god som veterinären eller är hon ond?
 
Och Allison... jag är så glad att hon äntligen är sig själv! Gerard hade verkligen hjärntvättat henne ordentligt! Jag gillade inte henne, jag hatade henne så mycket när hon blev "Buffy the werewolf slayer"! Vilken bitch! Så jag blev jättelättad när hon blev sig själv igen! Och det var sorgligt att Scott och Allison gjorde slut så att jag blev lite tårögd. Fast på ett sätt tycker jag att det är bra att de gjorde slut även om jag är ett fan av dom som ett par. Så jag borde antagligen skrika istället för att acceptera det. Men de har gått igenom mycket i säsong 2, så de borde därför ta paus ifrån varandra ett tag nu. Jag är lugn med det för jag vet att de ska finna tillbaka till varandra i säsong 3! "People who are meant to be together find their way in the end."
 
Jackson och Lydia... åååååh!!!! Även om jag har inget emot Stiles, så hör de ihop mer än vad Stiles och Lydia gör! Mitt hjärta tillhör dom mer! Det är solklart nu efter deras "jag-älskar-dig-fortfarande"-scen. Jag doooog när Lydia gav den rätta nyckeln till Jackson och han bara stannade upp, när Derek och Peter gjorde vad de nu gjorde med honom, när han frågade henne om hon fortfarande älskade honom, när Lydia grät och svarade ja att hon fortfarande älskade honom, när Jackson slutligen dog och Lydia grät och kramade honom och när han plötsligt vaknade upp med isblå ögon och äntligen fick sin önskan uppfylld - han är en varulv! Scenen när han vaknade och skulle stå upp var så fantastiskt gjort! Jag fick andnöd! Wow! På tal om varulvar... är det bara jag som tycker att Jackson som varulv är så mycket snyggare än Scott, Derek och de andra som varulvar!?
 
Och ja, Stiles... i början när han blev slagen av Gerard... herregud, fan vad jag inte stod ut med att se det! Min älskade Stiles! Jag stod inte ut med att se honom bli slagen! Skit på dig, Gerard! Och herregud, scenen med Stiles och hans pappa sen - så fin! Jag älskar deras relation! De hade så många fina ögonblick i säsong 1 och 2!
 
Och de har gjort ett så bra jobb med att knyta ihop alla storylines och att rensa upp inför säsong 3! Slutet var sååå jävla spännande! En massa Alphas!? WOW! Jag hoppas att de Alphas, som är killar, är snygga! ;) spännande, spännande!!!
 
Säsong 3. Två ord. KOM NU!#5 Haleb favoritscen.

Sist ut är den här finfina scenen från 1x16. Jag älskar den här scenen för den visar en sida av Caleb - när vi först ser honom får ju vi typ intrycket av att han är en badboy men så i den här scenen visar han oss att han är allt annat än bara en badboy. Han har en ömhet sida också.
Trots att Hanna ber honom att inte lyssna på hennes gråt och att han ska gå och duscha, så väljer han att stanna hos henne istället. För han bryr sig och sätter henne först före sig själv. Och jag älskar att de bara sitter där tillsammans och är tysta och inte säger nånting. Vilket är varför den är min 5e favoritscen med Haleb.
En sann pojkvän ska göra nåt sånt när ens flickvän är ledsen, ömhet är ju en av de viktigaste sakerna i ett förhållande! ;)120903.Imorgon, eller idag rättare sagt, ska jag äntligen till AF och skriva in mig nu!
Det var på tiden! Nu tänker ni nog "Varför så sent?". Det är en lång historia. Men bättre sent än aldrig! All right? ;)
 
Men jag kan säga en av många anledningar till varför jag inte har skrivit in mig på AF - jag var helt enkelt inte redo. Men nu är jag äntligen redo att börja vuxenlivet och att börja planera vad jag vill göra av mitt liv! Så därför det första jag ska göra idag är att skriva in mig på AF och sen boka ett möte! Och jag är även på jakt efter kärleken nu efter att ha varit singel så länge! ;)
 
PS. Jag är klar med 5 topp Haleb favoritscener i ordning nu. Jag har redan fixat tidsinställda inlägg med var och en scen för den här veckan! Jag ska vara hos pappa i veckan och Internet hos honom är ganska kass pga mobilt bredband, så därför har jag fixat tidsinställda inlägg! Jäkla tur att de finns, eller hur? ;P3 listor.

Bara för att jag vill, ska jag göra tre olika listor; fem topp favoritscener i ordning med varje favoritpar i Pretty Little Liars. Nästa vecka, alltså från och med nu på måndag den 3:e, börjar jag först med Haleb då jag är 1a fan av dom, nästnästa vecka är det Spoby och sen veckan efter är det Ezria ;)