The Blind Side (2009).

Den sanna historien om Michael Oher, en hemlös afroamerikansk yngling från ett trasigt hem, som tas in av familjen Touhy - en välbärgad, vit familj som hjälper honom att uppnå sin fulla potential.
 
Den har jag sett förut en gång tidigare och jag minns att jag fullkomligt älskade den och nu såg jag den idag och jag älskade den ännu mer!
Den är en mycket bra, stark, varm, välgjord och gripande film med en fantastisk story och många fantastiska karaktärer som spelas av de talangfulla skådisarna - exempelsvis Sandra Bullock och Quinton Aaron! En av de bästa verklighetsbaserade filmerna som nånsin har gjorts i historien! Bara så sjukt jävla fin film att jag vart rörd under HELA filmen - rörd för att det var bara så otroligt fint av familjen Touhy att ta hand om Big Mike.
Och jag förstår också varför Bullock vann en Oscar för Bästa skådespelerska i filmen för hon var fullkomligt makalös som mamman! Ingen har nog kunnat spela bättre än henne!
Och jag älskar att i eftertexterna får vi se bilder på den riktiga familjen som filmens fantastiska story baseras på! Om ni inte har sett den ännu, så är jag verkligen förvånad! Jag rekommenderar den varmt! Trailern kan ni se här.
 
 





Nathalie - FOTO&DESIGN

Åh den filmen är så bra!

Svar: Ja, som fan! Den ska jag inskaffa till dvdsamlingen snart! ;P
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo