The Master Plan.

Jag såg precis säsongsfinalen av Teen Wolf 2x12 The Master Plan nyss. Det var sjukt bra! Och det bjöd på ett par överraskningar som jag inte förväntade mig! ;O
 
Varför reagerade ingen starkt på att Peter var tillbaka från de döda? Liksom jag gjorde när han återstod från döden med hjälp av Lydias inblandning? De typ bara "Jaha, är du tillbaka?". Lite tråkigt, tycker jag. Det var det som var det enda dåligaste med säsong 2. Och på tal om Peter, det var kul att se honom jobba i team tillsammans med de andra men jag är så jäkla säker på att om det fortsätter i säsong 3 kommer han att svika dem igen förr eller senare. Han är ju inte direkt så snäll!
Och av de nya varulvarna är Isaac min favorit! Så det var verkligen kul att han äntligen fick vara med mer i säsongsfinalen!
 
Fyfan vad bra det var när pappa Argent kom till Scott för att jobba tillsammans med honom och de andra! Jag hoppas att de kan fortsätta att jobba tillsammans lite i säsong 3 också! Det skulle bara så grymt kul att se, tycker jag!
 
Jag antar att Scott var den med the masterplan! Det var en av överraskningarna som jag verkligen inte förväntade mig! Jag blev verkligen rejält överraskad när allt äckligt svart kom ut från Gerard och alla stirrade chockat och då Scott sa att han också hade en plan! Därför antog jag direkt att han var den med the masterplan. Fast jag tror det var veterinären som kom på idén, inte Scott. För jag har lite svårt att tro att han skulle vara så himla smart med tanke på hans låga betyg, haha.
 
På tal om Gerard! Jag blev jätteglad när han äntligen dog när Dereks bett inte funkade! Men då plötsligt var han borta från platsen sen! Vart fan tog han vägen!? Så jag är därför inte helt övertygad om att han är död. Jag antar att det var han som veterinären och kuratortjejen försökte spåra i slutet. På tal om dom, vem är de egentligen? Jag vill veta mer om deras bakgrund! Som hur de började med allt och vem eller vad de är egentligen. Jag hoppas på att få veta mer i säsong 3! Särskilt om kuratortjejen som vi aldrig fick veta ett ord om i den här säsongen! Är hon god som veterinären eller är hon ond?
 
Och Allison... jag är så glad att hon äntligen är sig själv! Gerard hade verkligen hjärntvättat henne ordentligt! Jag gillade inte henne, jag hatade henne så mycket när hon blev "Buffy the werewolf slayer"! Vilken bitch! Så jag blev jättelättad när hon blev sig själv igen! Och det var sorgligt att Scott och Allison gjorde slut så att jag blev lite tårögd. Fast på ett sätt tycker jag att det är bra att de gjorde slut även om jag är ett fan av dom som ett par. Så jag borde antagligen skrika istället för att acceptera det. Men de har gått igenom mycket i säsong 2, så de borde därför ta paus ifrån varandra ett tag nu. Jag är lugn med det för jag vet att de ska finna tillbaka till varandra i säsong 3! "People who are meant to be together find their way in the end."
 
Jackson och Lydia... åååååh!!!! Även om jag har inget emot Stiles, så hör de ihop mer än vad Stiles och Lydia gör! Mitt hjärta tillhör dom mer! Det är solklart nu efter deras "jag-älskar-dig-fortfarande"-scen. Jag doooog när Lydia gav den rätta nyckeln till Jackson och han bara stannade upp, när Derek och Peter gjorde vad de nu gjorde med honom, när han frågade henne om hon fortfarande älskade honom, när Lydia grät och svarade ja att hon fortfarande älskade honom, när Jackson slutligen dog och Lydia grät och kramade honom och när han plötsligt vaknade upp med isblå ögon och äntligen fick sin önskan uppfylld - han är en varulv! Scenen när han vaknade och skulle stå upp var så fantastiskt gjort! Jag fick andnöd! Wow! På tal om varulvar... är det bara jag som tycker att Jackson som varulv är så mycket snyggare än Scott, Derek och de andra som varulvar!?
 
Och ja, Stiles... i början när han blev slagen av Gerard... herregud, fan vad jag inte stod ut med att se det! Min älskade Stiles! Jag stod inte ut med att se honom bli slagen! Skit på dig, Gerard! Och herregud, scenen med Stiles och hans pappa sen - så fin! Jag älskar deras relation! De hade så många fina ögonblick i säsong 1 och 2!
 
Och de har gjort ett så bra jobb med att knyta ihop alla storylines och att rensa upp inför säsong 3! Slutet var sååå jävla spännande! En massa Alphas!? WOW! Jag hoppas att de Alphas, som är killar, är snygga! ;) spännande, spännande!!!
 
Säsong 3. Två ord. KOM NU!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo