Mitt ekonomihistoria.

För varje dag som går blir mitt liv lättare och lättare när det gäller ekonomi. Nu tänker jag berätta om hur mitt liv var nyss gällande ekonomi då jag hade nämnt det här några gånger som ni säkert minns. Men jag berättade aldrig hela sanningen. Min blogg, mina ord som sagt.
 
Nyss hade jag så fruktansvärt svåra ekonomiproblem, jag hade många skulder som lydde på nästan... ööh, 30..... ja, resten efter 30 får ni gissa. Tack vare att jag skaffade mig väldigt många delbetalningar. För många, men det var inte bara delbetalningar som ledde till att jag fick skulder. Några av dom involverade smslån också. Det borde jag verkligen inte ha gjort. Men ja, hur som helst... tills en dag hade jag plötsligt inte råd att betala allt. Så jag tvingades att skippa ett par räkningar varje månad. Jag fick brev från kronofogden säkert fem eller sex gånger, men jag klarade mig undan hela tiden. Men sen fick jag ännu en, tyvärr klarade jag mig inte den här gången. Och nu i somras fick jag en ny och den här gången klarade jag mig inte heller. Så nu har jag alltså två betalningsanmärkningar.
Jag var verkligen desperat på att lösa mitt ekonomiproblem. Så efter en enda bön fick jag hjälp från en viss - nu har jag inte några skulder kvar. Nu står jag i skuld till honom i tre år. Finally. Eller jo, jag har bara tre delbetalningar kvar men de lyder bara på några hundra vilket betyder att de är färdiga nästa månad om det inte uppkommer några problem, men annars inga skulder. Men tyvärr försvinner inte mina betalningsanmärkningar för det. De stannar kvar i tre år. Vilket betyder alltså att de försvinner år 2015. Det gäller bara att ha tålamod.
Nu är mitt ekonomi mycket lättare. Jag betalar typ bara mobilräkningen varje månad nu. Ni anar inte hur skönt det är! Allt är över nu. Iallafall nästan ;)





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo