Revolution.


I det här episka äventyrsdramat kämpar en familj för att återförenas i ett katastrofdrabbat landskap. En värld som består av tomma städer, lokala miliser och hjärtemodiga krigskämpar. Alla teknologiska prylar - som datorer, flygplan, bilar, telefoner och till och med lyset - har drabbats av ett mystiskt strömavbrott... för evigt.
I handlingens centrum står en viljestark ung kvinna, Charlie Matheson (Tracy Spiridakos) och hennes bror Danny (Graham Rogers). När Danny blir kidnappad av milisledare med mörka syften, måste Charlie ta kontakt med en familjemedlem som hon aldrig har träffat, farbror Miles (Billy Burke). Han är en före detta marinsoldat som lever ett avskilt liv. Tillsammans med ett brokigt gäng överlevare, ger de sig ut för att rädda Danny, störta milisen och slutligen återskapa Amerikas förenta stater - samtidigt som de utforksar mysteriet med varför strömmen försvann och om (eller hur) den nånsin kommer tillbaka.
 
Den skulle egentligen haft premiär den 17 september, men NBC valde att förhandsvisa serien för några dagar sedan och jag som planerade för längesen att jag skulle se den på dess premiär fanns självklart på plats! Jag såg det precis nyss. Och redan efter bara tio minuter fastnade jag! Den är så bra och intressant också!
De är i nuet men all elektricitet har försvunnit - som el som lyser upp våra hem, kylskåp, datorer, teveapparater, mobiltelefoner, vanliga telefoner och transportmedel som bilar, tåg, båtar, flygplan och övrigt. Vilken mardröm! Nu hänger deras överlevnad på sökandet efter mat och så vapen som blivit till svärd och massor mer! Den här serien är precis i min smak då jag älskar Sci-Fi! Det finns inte så många såna ju!
Och redan efter bara en scen älskar jag Nate (snygg, snygg, snygg!), som spelas av JD Pardo, och Charlie tillsammans! De vore fina tillsammans! Synd bara att det hände som det hände sedan, men det ser ut som han är både god och ond? Men oavsett så vill jag fortfarande ha Nate och Charlie ihop! ;)
Och nu det sista... den kommer jag tveklöst att följa! Jag håller tummarna och tårna på att den inte blir nedlagd efter tio avsnitt! Den kan ju verkligen bli något, det är jag säker på! ;D
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo