What to Expect when you're Expecting (2012).




Följ med fem par på väg in i föräldraskapet - en hisnande resa fylld av skratt, oväntade vändningar, vändor och allmänt kaos. TV-kändisen Jules inser snabbt att det högpresterande livet inte är någonting jämfört med graviditeten. Wendy får en släng av hormonerna som hon sent kommer att glömma och hennes man, Gary, kämpar förgäves för att inte verka sämre än alfahane-pappan som väntar tvillingar med en ung troféhustru. Holly och Alex planerar att adoptera och Holly är redo att resa jorden runt för att göra det möjligt medan Alex är tveksam och skickas till "the dudes group" för att dämpa paniken och få stöd.
 
Jag hade inga förväntningar när jag såg den och jag blev verkligen positivt överraskad! Sjukt bra, mysig, lättsam, rolig och feel-good film som bjuder på många skratt och tårar ändå fram till ett sjukt härligt slut! Den kommer jag tveklöst att se flera gånger!
Alla skådisar var grymma och härliga! Som Dennis Quiad, Elizabeth Banks, Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Joe Manganiello, Thomas Lennon med flera! Det var kul att se Anna Kendrick i en annan film än som Bellas kompis Jessica i Twilight-filmerna och att se Chace Crawford i nån annan roll än som Nate i Gossip Girl! De allihopa var fantastiska karaktärer med olika intressanta story!
Filmen handlar om hur alla par hanterar föräldraskap och livet utanför och det är verkligen kul att se. Och efter att ha sett den här filmen nyss, längtar jag redan efter att bilda en familj nu! Jag rekommenderar den varmt! Trailern kan ni se här.
 
 





Sofia

Denna filmen vill jag lätt se och att Nate är med är bara ett stort plus :)

Svar: Ja, gör det! Den här filmen är verkligen riktigt skön! ;D
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo