The Secret Life of Bees (2008).


South Carolina 1964. Lily Owens är en 14-årig flicka som plågas av minnena av sin döda mamma. För att komma bort från sitt ensamma liv och problemfyllda relation till sin far, flyr Lily med sin vårdnadshavare och enda vän Rosaleen till en stad där hon hoppas få reda på mer om sin mammas förflutna. Där tas hon om hand av de intelligenta och självständiga systrarna Boatwright, och finner tröst i deras fascinerande värld av biodling, honung och den svarta Madonnan.
 
Såg den förut idag. Jag har sett den flera gånger tidigare, jag äger den på dvd och den är en av de bästa filmerna någonsin! En charmig, välspelad, feel-good och gripande film med ett djup och en känsla som många filmer vill fånga men som få lyckas med! Den är också en riktigt snyftare i mittendelen av filmen som berör ens hjärta oerhört starkt! Liksom den gör med mitt hjärta varje gång jag ser filmen. Så som jag gråter!
 
Och centralt handlar den om separerande av svarta och vita i mitten av 1900-talet men ändå lyckas karaktärer, känslor och annat komma före! Hela tiden får man en mänsklig reaktion på det som händer i filmen.
 
Makalös film, fantastisk manus och mycket trovärdiga skådespelareinsatser av särskilt Dakota Fanning, Queen Latifah, Alicia Keys (sluta sjunga och satsa på skådespel istället!), Sophie Okonedo och Paul Bettany! One Tree Hill-stjärnan Hilarie Burton och 90210-stjärnan Tristan Wilds är även med och de är fantastiska också! Jag rekommenderar filmen varmt! Trailern kan ni se här.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo