Säsong 1.

Jag har bara ett avsnitt kvar av säsong 1 av One Tree Hill. Så fort jag började min maraton igår, fick jag de otroliga känslorna som jag alltid har, och som jag alltid kommer ha, när jag tittar på den. Ni som älskar serien lika mycket som jag gör, vet vad exakt jag menar.
Varje säsong, även säsongerna 7-9 utan Lucas och Peyton, är helt perfekt på olika sätt!
Och nu ska jag citera en av mina bekanter: "Den liksom fyller något i kroppen. Det är bara för rätt." Det håller jag med om! För alltid när jag känner mig arg eller ledsen, så tittar jag på One Tree Hill och då alltid nåt i den fyller i mig så att jag mår bra eller är glad igen. Ett ENDA avsnitt räcker för att mitt arga/ledsna/dåliga humör ska förändras till ett glatt humör - det spelar ingen roll om det är ett glatt eller ett sorgligt avsnitt. Den ger mig en känsla av att ALLT, oavsett vad, ordnar sig alltid. Det är den känslan jag alltid får av den här episka serien, att bara jag har det så ordnar allting sig! Det ger mig då hopp om att även i dina mörkaste dagar, blir saker alltid bättre slutligen.
Kalla det gärna konstigt, men det är sant. Man kan säga att på nåt konstigt sätt så har den en förmåga att trösta mig rätt.
Den har en speciell plats i mitt hjärta alltid och för evigt!





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo