Haleb is always and forever ♥

"Jag vet inte hur mycket längre jag kan göra det här, Hanna. Jag behöver röra dig."The Lady Killer.

Såg precis sommarfinalen av Pretty Little Liars 3x12 The Lady Killer och jag flippade ut!!!! HOLY SHIT! Jag bara NEEEEEJ! i slutet! Oh my god, oh my god!!! Jag har så många tankar omkring avsnittet, men jag orkar bara inte skriva allt! Så jag kommenterar bara tre saker!
 
Toby/Spencer: Äntligen är Toby tillbaka i Rosewood efter att ha varit borta i några avsnitt som kändes som en evighet! Och så äntligen hade de sex för första gången! Detta hade jag väntat på sen de blev tillsammans i säsong 1! Sexscenen var vacker och efteråt när de sa att de älskade varandra var så fin! Men när de kramade varandra, blev Tobys min väldigt misstänksam. Vad har han egentligen gjort medan han varit borta? Det var min fråga när den skumma minen kom.
 
Nate/Emily: Nate och Emily åkte till en stuga för att tillbringa helgen där. Hon skulle tydligen äntligen träffa Mayas föräldrar. Men flera timmar gick och Emily var plötsligt helt ensam i stugan sent på kvällen/natten när hon vaknade av att telefonen ringde och nän i telefonen snäste åt henne att gå ut om en minut. Det var något som verkligen inte stämde. Emily var rädd och började snoka runt och hittade då Nates väska och gissa vad? Emily hittade brevet där, hennes brev som hon skrev, som Nate skulle leverera till Mayas föräldrar för flera avsnitt sedan. Men det var kvar där, så brevet levererades aldrig. Då helt plötsligt kom Nate tillbaka. Och ja, ett par scener gick och då slutligen fattade Nate att Emily nu vet och då gick allt fort!
Det visade sig att han också hade kidnappat Paige som var i garderoben och han hotade Emily att skära halsen av Paige. Och mitt i allt avslöjades några saker... Det var Nate som var Mayas stalkare/expojkvän och inte nån kusin, att Nate inte existrade och att han egentligen hette Laydon och att det var han som mördade Maya!
Och Nate sköt även Caleb i tornet! Hanna fick se honom liggandes på en bår och brast ut i gråt (på bilden). Liksom jag gjorde! Men gudskelov kommer Caleb klara sig enligt Emilys mamma!
 
Mona/A: De smidde ihop nån plan, de sa aldrig vad. När de var klara, då sa Mona "vi ses!". Och då plötsligt vände A sig om.... OCH DET VAR TOBY!!! Han är A! Inte ledaren, men en av A team! Det förväntade jag mig verkligen aldrig! Jag blev rejält jävla överraskad! Jag bara VAAAAAA!? och sen NEEEEEEJ! Det kan inte vara Toby! Det kan han bara inte vara! Det får inte vara Toby! Hur blir det då med Spoby!? Alltså Toby och Spencer? Hur kommer hon att ta detta när hon får veta!? OH MY GOD! Jag är så chockad! Åh, mitt Spoby hjärta....! Varför!? Varför är Toby A!? Varför, varför, varför!? :'(
 
Mina frågor: Varför vill inte Maggie att Ezra ska veta om Malcom? Vad har Ezras mamma gjort med eller mot Maggie egentligen? Varför vill A-team få ut Garrett? Varför vill de sätta dit Paige för att vara A? Vem var det som ringde till Emily och sa åt henne att gå ut om en minut? Varför är Toby A? Är det bara för att skydda tjejerna? Eller för att h*n faktiskt hatar tjejerna? Har Spoby förhållande bara varit en bluff hela tiden?

Åh jag står inte ut! Kan inte vänta tills Halloween avsnittet i oktober! Det slutade ju för spännande! Grrrrr!Red Dog (2011).


Den är baserad på en sann historia om en karismatisk hund som lyckades förena ett gruvsamhälle i Australien under 1970-talet.
 
Jag såg den precis nyss och VILKEN FANTASTISK FILM!!! En helt fantastisk story! Den berörde mig så djupt i mitt hjärta att det nästan gjorde ont att se den! Jag både skrattade och grät igenom hela filmen - det är en mycket gripande och feel-good film som berör ens hjärta från början till slut. Karaktärerna är underbara och härliga (läs: det är även fantastiska insatser av alla också), en av sakerna som lyfter upp filmen. Och sorg, glädje och humor - den tar dig överallt! Den kommer jag garanterat att se flera gånger och att inskaffa till min dvdsamling!
 
Och också att den är baserad på en sann historia gör filmen bara ännu bättre! Och den påminner så mycket om Hachiko! Jag kan tyvärr inte säga vilken av filmerna som är mest gripande - för vad båda Red Dog och Hachiko gjorde efteråt är LIKA mycket gripande och hjärtslitande! Båda filmer bevisar att alla hundar är lojala mot sina hussar/mattar! Vilket är en av anledningarna till att hundar alltid har varit mitt favorithusdjur!
 
Jag svär att om ni inte har sett den eller har planer på att se den då ska jag.... gå och se den nu genast! För denna rekommenderas starkt och då menar jag verkligen starkt! Trailern kan ni se här.
 
 
 
 
 Citat #24.

"En liten småsak kan förändra ens liv. Det kan hända nåt av en slump när man minst anar det som gör att livet tar en ny riktning och framtiden blir helt annorlunda. Var hamnar man? Det är vår resa. Vi letar efter ljuset. Men för att finna ljuset måste man ibland gå genom mörkret."
- Logan (voiceover), filmen The Lucky One120828 - my birthday.

Jag kan inte fatta att igår fyllde jag 21 år! Ledsen att jag har glömt nämna det, men... ja, jag kan inte fatta att jag är 21 nu! Hur kan det vara möjligt att tiden bara flyger iväg!? Jag finner knappt några ord för det! Det känns som det var igår jag fyllde 20 men egentligen fyllde jag 21! Sjukt! xD
 
Att fira födelsedagen är som att fira ett år närmare döden! Vilket är varför jag har börjat avsky ordentligt att fylla år nu. Förr älskade jag det, men inte nu längre då tiden bara går och går och går och aldrig slutar! Det enda jag bara älskar med att fylla år nu är tårta och presenter och gratuleringar. Inte mer än så :)The Lucky One (2012).


Logan Thibault återvänder hem från kriget i Irak vilsen och utan mål. Han bestämmer sig för att söka rätt på Beth, kvinnan vars bild av en slump räddade hans liv för att tacka henne. Han finner henne och de blir vänner. Vänskapen utvecklas till en romans och Logan blir allt mer övertygad om att det inte var slumpen utan ödet som förde honom dit. Men Beths liv är inte så okomplicerat som han först tror.
 
Jag såg den just nyss... och jag saknar ord! Jag är mållös! Jag finner inga ord att beskriva om hur underbar den var! Så jävla bra! Så bra, så fin, så underbar, så fantastisk, så romantik, så vacker och så sorglig film som jag garanterat kommer att se flera gånger!
 
Och att den är baserad på en av Nicholas Sparks böcker gör det hela också bara ännu bättre! Jag älskar ju alla filmer som är baserade på hans böcker - som The Notebook, A Walk to Remember, The Last Song, Dear John bland annat! Jag är så svag för såna kärleksfilmer! Ännu en film baserad på en av Sparks böcker filmas just nu och ska ha biopremiär i 2013! Det är bara helt otroligt att varje gång man gör en film av Sparks böckerna, så lyckas de jämt! Det blir aldrig en besvikelse! Rent bokstavligt talat!
 
Och nu till Zac Efron som har huvudrollen som Logan... WOW! Jag vet inte vad jag ska säga! Han såg så otroligt manlig ut! Han har verkligen växt upp till en man för han är inte längre den pojkaktiga Zac som jag alltid har sett! Han är ännu snyggare nu än nånsin (hur är det möjligt?) och hans skådespel blir även bara bättre och bättre för varje film han gör! Han är så jävla makalös i rollen som Logan! Ingen skådis har nog kunnat spela Logan bättre än honom! Det är jag ganska säker på! Och för att inte tala om hur kemin mellan honom och Taylor Schilling, som spelar Beth, i filmen är! Ett ord jag söker för deras kemi är HOT. Deras kemi är helt galet fantastisk! Som om de är ihop på riktigt fast egentligen inte! Deras sexscener.... jag behöver nog inte säga nåt om det med tanke på vad jag just precis har beskrivit om deras kemi *angel face*
 
Den rekommenderar jag S-T-A-R-K-T till alla som älskar kärleksfilmer och som älskar Nicholas Sparks böcker! Trailern kan ni se här.
 The Avengers (2012).


En brokig skara individer med superkrafter samlas ihop av den hemliga organisationen S.H.I.E.L.D. för att skydda planeten mot invaderande styrkor från yttre rymden. Tillsammans bildar de motvilliga superhjältarna gruppen The Avengers.
 
Äntligen har den blivit sedd nu! Och jag älskade den! Jag älskar hela idén med att samla ihop några superhjältar i en och samma film! Men jag saknade spider-man, stålmannen och flera mer som jag hoppas att komma i tvåan (yes, tvåan ska komma om ni inte visste det)!
 
Men hur som helst, nu till filmen... den var så bra och så spännande och den var i full fart nästan hela tiden! Jag älskade varenda sekund av filmen och jag älskade skådespelareinsatserna för de var makalösa och jag älskade även striden i slutet, bara så WOW. Filmen hade även ett inslag av humor också som fick mig att skratta då och då! Och det fanns ingenting i filmen som jag blivit besviken på, jag var i princip bara glatt överraskad hela tiden! Vilket är ju ett stort plus! Eller hur? ;)
 
Och det var även en lilla grej med Thor som jag älskade starkt i filmen - en kille vars namn jag glömt berättade för Thor vart hans älskade Jane var efter det som hände i filmen Thor och att hon var i säkerhet och då sa Thor tack. Jag fick gåshud. Gud, jag kan inte vänta att se de två återförenas i Thor II som har biopremiär i november 2013 och så klart själva filmen också!
 
Men ja, den här filmen rekommenderar jag starkt till alla som älskar superhjältarna! Trailern kan ni se här.
 The Cabin in the Woods (2011).

The Cabin in the Woods vänder upp och ner på allt du trodde att du visste om skräckfilmer. Fem ungdomar är på väg till en stuga i skogen för fest och häng. Väl där dröjer det inte länge förrän de börjar uppträda som stereotyper ur en skräckfilm medan de sakta men säkert uppdagar stugans blodiga förflutna samtidigt som någon övervakar varje steg de tar.
 
Såg den just nyss och jag älskade den av många anledningar! Den är en kul, smart och jäkligt blodig film som leker mycket med slasher-genren på ett helt fantastiskt sätt! Och man får ju också sällan se udda filmer nuförtiden vilket är ju jäkla synd. Men det positiva är att det till slut kom en udda film för första gången på länge - den här filmen! Den är verkligen unik för de vågade leka mycket med genren på ett eget sätt utan att veta om nån ens skulle komma att gilla den - och de lyckades verkligen då den har fått så otroligt bra betyg av många! Men det är inte bara allt - den här filmen gör även narr av OCH hyllar genren! Vilket gillas starkt!
Och om jag ska beskriva filmen med endast ett ord så är det "uppfriskande"! Den känns så uppfriskande och fräsch och ny i skräckgenren! Och det härliga slutet förtjänar ett omnämnande även det!
Skådespelareinsatsarna av Chris Hemsworth och Jodelle Ferland var grymma som alltid - och resten av skådespelarna var bara OKEJ. Den rekommenderar jag varmt till alla som gillar udda filmer eller som har tröttnat på förutsägbara filmer! Trailern kan ni se här.
 120826.

Idag är en av de bästa dagarna med familjen i mitt liv - nåt som jag inte har upplevt på aslänge! Och då menar jag verkligen länge! Jag, mina föräldrar och min syster sorterade och kastade allt skärp vi inte ville ha kvar från källaren hos pappa. Vi delade många fina ögonblick när vi gjorde det genom att visa för varandra gamla saker vi hittade, som vi inte har sett på flera år. Foton och så. Det blev en hel del skratt.
 
Och det blev även en hel del hemliga glädjetårar från mig också när jag hittade MASSSSSSOR gamla saker från min barndom! Målningarna från ett års ålder uppåt, foton, dagböcker och saker - som jag INTE har sett eller rört på så många år! Och också vissa av sakerna hade jag faktiskt letat efter som en tok i några år nyligen. Så ni anar därför inte hur ofta överraskad jag blev när jag hittade fler och fler - de som jag trodde jag hade förlorat! Så jag blev verkligen jätteglad att mina föräldrar faktiskt sparade exakt allt! Bland dom hittade jag äntligen två cd från Vänerskolan och en cd från elevhemmets personal som jag fick när jag slutade tian på Vänerskolan - jag hade ju letat efter dom som en tok sen första året. Så när jag väl var klar med allt av mina saker i källaren. de som jag ville behålla och som jag ville kasta, såg jag först på cd från skolan. Jag såg på en kortfilm "Zombies" som min klass gjorde och så en video från påsken 1999 - jag dog när jag såg mig, jag hade blå långklänning med blå sjal runt huvudet och en röd cirkel på varsin kind och små svarta fräknar över näsan som en påskkärring - och sen kollade jag på cd från elevhemmet. Det var också en massa film i den, totalt 50 minuter nästan!
 
Det har verkligen varit en härlig dag idag! Såna dagar vill jag gärna uppleva igen snart! ;DHem ljuva hem!

Jag är hemma i Vaggeryd nu, det har jag varit sen sent igår kväll! Jag kom fram halv elva, sen promenerade jag från tågstationen till pappa och var då framme kl elva. Ganska fort efter gick jag och lade mig för jag var så trött efter den långa resan hem! Eller inte...
 
Jag skulle åka tåg från Vetlanda kl 18:02 men det var problem med att skriva ut tågbiljetten via datorn i Pressbyrån, så snälla som mina kompisar var skjutade de mig till Nässjö station istället så att jag skulle hämta ut biljetten via biljettautomaten. Men det funkade inte heller! Då kom Idas pojkvän Stefan på att jag valde ju att skriva ut biljetten via skrivaren. Så det förklarade varför det inte funkade att ta ut den varken via biljettautomaten eller datorn i Pressbyrån! Man måste skriva ut biljetten för att den ska vara giltig om man har valt att skriva ut den via skrivaren. Skrivaren hos Stefan/Ida funkade ju inte, så därför var jag tvungen att skriva ner koden istället. Ida kopierade hela kvittot, som bevis på att jag hade betalat resan, från hotmail och skickade som sms till mig.
 
Då hade vi typ tjugo minuter på oss innan Skövde-tåget skulle iväg till Jönköping. Så jag och Ida skyndade oss inne på Skövde-tåget att hitta en konduktör för att fråga om det gick att resa ändå trots att jag hade kvittot som sms FRÅN Ida. Vi måste vara säkra på att jag inte skulle skulle riskeras att bli utkastad! Jag kan ju inte varken smsa eller ringa från min mobil då jag inte har betalat räkningen. Så jag kan ju då inte kontakta nån om jag har blivit utkastad! Så man måste därför vara exakt säker! Och ja, det funkade, sa konduktören. Så jag kunde pusta ut! ;)
 
Väl framme i Jönköping tvingades jag vänta i två sega timmar på att bussen till Skillingaryd skulle komma. Kl tio i åtta till fem i tio. Väntan var fruktansvärt lång och SEG!!! Det kändes som om väntan tog flera dagar! Jag var så rastlös och till och med Leo var det. Till slut tröttnade han och ville upp till mig. Så jag tog upp honom och han smög sig in i min famn och somnade. När klockan väl var fem i tio kom bussen äntligen! Jag var nära att bli utkastad då chauffören inte läste kvittot i mitt sms så noga. Han pratade och jag bara "Jag hör inte!" och han läste smset igen och då sa han att jag fick komma in. Gudskelov! Jag vet fan inte vad jag skulle ha gjort om jag blivit utkastad och tvingas att vara i Jkpg hela natten tills nån av min familj märkte att jag fortfarande inte har kommit hem! I såna situationer som jag var i, lär man sig verkligen att mobilen faktiskt är viktig att ha!!! xD
 
Men ja, hur som helst... jag kom hem utan några problem. Tack och lov! Här är jag nu ;)Noveller.

Jag skulle skriva en roman, men eftersom jag inte riktigt orkar skriva en roman på typ 500 sidor nu så nu har jag därför bestämt mig att det är bäst att jag börjar på nåt lätt först och sen det svåra, alltså romanen. Så jag tänker istället börja med att skriva fem noveller som varsin ska ha max 50 långa kapital.
 
Novell 1: Kärleken är underbar (kärlek, drama och sorg)
Novell 2: Bara en dröm (kärlek, drama och fantasy).
Novell 3: Om jag bara kunde (en tragisk kärlekshistoria).
Novell 4: Hur kunde du? (kärlek och drama)
Novell 5: Systrarna (skräck/thriller)
 
Jag har tagit med min dator också eftersom Ida kommer sitta vid datorn ibland då hon pluggar körkort så jag tänker därför passa på att försöka börja med novell 1! ;)
 
PS. Vill bara säga att dessa titel inte är 100% bestämt, så det kan hända att jag ändrar ifall jag får nya idéer! ;)I'm in front in Vetlanda!

Jag är framme i Vetlanda nu med Tönten aka Leo! Nu behöver jag bara vänta i 30 minuter innan Ida äntligen kommer och möter mig utanför Pressbyrån! Så kul det ska bli att återse henne sen midsommar! ♥I will be away tomorrow.

Jag tror inte att jag hinner blogga imorgon så därför skriver jag nu istället! Imorgon åker jag till Ida och sover över hos henne några dagar. På lördag ska vi och många andra åka till Göteborg och befinna oss på Liseberg! Gud, jag längtar så! Sist jag var där ensam med Ida var för 2-3 år sedan! Jag som alltid åkte till Liseberg varenda sommar med familjen, men inte nu längre - inte sen 3 år sedan typ. Eftersom allt har förändrats i min familj nu när mina föräldrar skilde sig i somras och så även min moster och min farbror skilde sig kort därefter också. Vi brukade åka tillsammans. Trist, men livet är inte alltid perfekt tyvärr!
 
Hur som helst, jag kommer inte att sitta vid datorn under tiden jag är borta - förutom när jag ska betala skulderna så fort pengarna är kommen ;) men ja... Imorgon dyker det upp ett par tidsinställda inlägg så ni vet! Det är nog allt jag vill ha sagt nu! Ni får ha det trevligt medan jag är borta, för ni klarar er utan mig ;)Lassie (1994).

Familjen Turner - pappa, styvmamma, lilla Jennifer och tonåringen Matt - har bestämt sig för att börja ett nytt liv på landet och lämnar staden för Virginias vildmarker. Flytten skapar problem för alla, speciellt Matt, som känner sig vilsen och ensam i den nya miljön. Som tur är får familjen hjälp av en hemlös collie som blir en del av deras liv - och Matt mognar avsevärt tack vare hundens osvikliga lojalitet. När du ser den otroliga collien skydda Matt från en morrande varg, rädda honom från ett våldsamt vattenfall och söka sig till honom för tillgivenhet, märker du att Lassie är mer än en berättelse om en pojke och hans hund - det är en berättelse om en pojke och den mest fantastiska hunden i världen!
 
Har sett den väldigt många, många gånger utan att nånsin ha tröttnat när jag var barn! Sist jag såg den var för 7-9 år sedan och när jag fick syn på den idag i affären tvekade jag inte alls att köpa den. Den var ju en gammal favoritfilm när jag var barn. Och ack så jävla bra den var! Jag hade totalt glömt hur bra och underbar den var!
 
Och herregud, fan vad jag grät floder mot slutet! Jag hade gråt i halsen för att jag visste att det skulle hända, alltså det i floden, och när det väl hände då brast jag ut i gråt och grät hysteriskt så att jag fick så ont i halsen. Jag stod inte ut så jag pausade filmen och läste Solo tidningen istället en stund, men jag fortsatte att gråta ändå trots det! För tårarna slutade inte rinna! Jag grät medans jag läste fem eller sex långa artiklar. Men sedan blev det bättre, så jag fortsatte med filmen och då tyvärr i slutet brast jag ut i gråt igen för att jag var så lycklig och lättad men ändå ledsen på en och samma gång. Jag flydde till toaletten när den slutade och fortsatte att gråta där länge. Fan vad det verkligen skar i mitt hjärta att se den här scenen, och även scenen med vargen också, efter 7-9 år! För så känslig var inte jag alls när jag var barn!
 
Men ja... den är en helt underbar, varm och så fullkomligt fantastisk berättelse om lojalitet och vänskapen mellan en fin hund och en fin pojke! Har ni sett den men inte tycker att den är bra, så förstår jag mig verkligen inte på er! Den är en film som jag tveklöst kan se om flera tusen gånger till utan att nånsin tröttna! Den rekommenderar jag varmt för alla som älskar hundar!!!
 
Skådespelareinsatserna var även fantastiska, framför allt av pojken som spelas av Tom Guiry. Och det roliga är att styvmamman spelas av Helen Slater, hon känner ju jag som Kristin Mercer i The Lying Game. Jag visste inte ens att hon var med. Men så konstigt är inte det då sist jag såg den var ju för 7-9 år sedan, då kände jag ju inte till henne eller att serien skulle bli till, hehe! Den här trailern kan ni se här.
 
 Ett ord för hur jag känner mig nu.
OH-MY-GOD I'm so relieved!!!

Oh my god, jag är så jävla lättad nu att det fan inte finns ord för det! Mitt liv är fan äntligen på väg åt rätt håll nu som jag har hoppats hårt på i tre veckor nu! För snart, snart, snart blir jag av med alla jävla skulder som jag har! Vilket är totalt på.... öh! Jag tror inte att jag faktiskt vill nämna det då jag skäms verkligen!
Men huvudsaken är att det fan är över snart!!!! ÄNTLIGEN! Oh my god, oh my god, oh my god, jag är bara så jävla glad nu att jag bara vill gråta nu! ;DKyle XY.

En tonårspojke hittas ensam och naken. Han har inget namn och inget förflutet. Polisen plockar in honom och han skickas till en ungdomsanstalt där han får namnet Kyle. Kyle är oskuldsfull som en nyfödd, han talar inte och verkar titta på världen som om han ser allt för första gången. Det är uppenbart att Kyle inte är som de andra bråkstakarna och man kontaktar Nicole Trager, en godhjärtad socialarbetare, för att få hjälp. Nicole inser direkt att Kyle inte är som andra och erbjuder sig att ta hand om honom tills de hittat hans riktiga föräldrar. Hans barnsliga ansiktsuttryck, fantastiska teckningar och det faktum att han saknar en navel förbryllar henne. Att anpassa sig till Tragers hem är inte lätt. Nicoles man, tonårsdotter och tuffing till son är måttligt roade av att ha Kyle i huset. Det är så mycket som han inte kan men snart kan han uppvisa häpnadsväckande förmågor som ingen kan förklara. Frågorna hopar sig. Vem är Kyle? Var kommer han ifrån? Och vem är mannen som iakttar honom?
 
Jag har börjat titta på Kyle XY från början nu bara för att jag saknar den här underbara serien! Jag har sett om den hur många gånger som helst nu och än har jag fortfarande inte tröttnat! Och jag kan fortfarande inte släppa hur det hela slutade i säsong 3! Den borde ha fått en säsong till! Jag vet att tittarsiffrorna minskade i säsong 3, men de behövde väl inte avsluta den på det sättet? Den slutade FÖR spännande! De kunde ha beställt en SISTA säsong till. Men ja, man kan inte få allt man vill! Bara för att det slutade så spännande och inte fick en säsong till för att avsluta det hela, betyder inte det att jag ska sluta se serien. Jag kommer att se om den ibland ändå för att jag älskar den och alltid kommer att göra! ♥The Tall Man (2012).


En natt när Julias son försvinner är hon övertygad om att det är legenden "The Tall Man" som ligger bakom det hela, ett väsen som kidnappar barn.
 
Den var riktigt bra! Först började filmen precis som det stod i handlingen att det skulle bli, men sen helt plötsligt från ingenstans tog filmen en väldigt oväntad vändning så att jag blev rejält överraskad! Och lite senare tog filmen ännu en oväntad vändning och sen igen ännu en oväntad vändning. Tre gånger tog filmen en oväntad vändning och varenda gång blev jag lika överraskad, om möjligt mer och mer! Allt det där förväntade jag mig verkligen aldrig! Det var det som gjorde filmen riktigt bra! Det var det som lyfte upp filmen, vilket gillades starkt! Och det enda negativa med filmen var att den kan vara lite seg ibland! Men i övrigt är den en film som jag verkligen kan rekommendera om ni gillar thriller och om ni gillar filmer med oväntade vändningar!
 
Jessica Biel gjorde ett jättebra jobb som Julia och även Jodelle Ferland (hon känner ni igen som Bree i Eclipse) gjorde ett grymt bra insats som Jenny som inte pratade överhuvudtaget, hon har alltid varit en av mina favoritskådisar! Och det var också riktigt kul att se Samantha Ferris i nån annan roll än som Ellie i Supernatural.
 
Trailern kan ni se här.
 
https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3808458/images/2012/4_av_5_4fde45cde087c35727003e78.png
 
 Genom dina ögon.

Jag köpte boken Genom dina ögon - samma författare som skrev Twilight böckerna - hösten 2009 och det värsta är att jag INTE ens har börjat läsa den förrän för fem dagar sedan! Helt sjukt, eller hur? Men hur som helst, huvudsaken är att jag tillslut har äntligen börjat läsa den nu!
Jag är på kapital 9 "Upptäckt" nu vilket betyder alltså att jag har nu läst 82 av 606 sidor totalt. Jag har inte kommit in i den ännu, men jag håller på att göra det nu. Så alla, som läst boken och sagt att man inte kommer in i den förrän de 100 första sidorna har gått, har rätt! Jag har ju läst bara 82 sidor nu och jag HÅLLER på att komma in i den då det snart har gått 100 sidor! ;)
 
Och jag kan inte vänta att få se den som filmversion! The Host, som boken heter på originalet, har svensk biopremiär i april 2013. Och det är Saoirse Ronan som kommer att ha huvudrollen som Melanie/Vandaren. Hon känner ni igen som den mördade flickan från Flickan från ovan. Och jag måste säga att hon faktiskt passar alldeles utmärkt som Melanie/Vandaren! För jag föreställer mig henne nästan som Saoirse!
Melanies kärlek Jared kommer att spelas av Max Irons (han känner ni igen som Henry från Red Riding Hood med Amanda Seyfried) och Ian kommer att spelas av Jake Abel (han känner ni igen som Mark i I am Number Four).
Jag är fullkomligt förväntad till filmen och boken! Stephenie Meyer är ju en så jävla makalös författare och Twilight böckerna är så jävla underbara och de har ju även lyckats bli bra filmer också. Så det kommer förmodligen The Host att bli också! Här kommer några stills från filmen! ;)
 Citat #23.

"Det var ett mirakel - mer än ett mirakel - att jag hittade dig, Melanie. Jiust nu... Om jag fick välja mellan att få världen tillbaka och att få behålla dig, så skulle jag inte kunna släppa dig. Inte ens för att rädda fem miljarder liv."
- Jared till Mel, boken Genom dina ögonCitat #22.

"Var inte rädd för att bli kär igen. Söka efter signalen när ditt liv som du vet slutar. P.S. Jag kommer alltid att älska dig."
- Daniel till Holly från Gerrys brev, filmen P.S I love youPS I Love You (2007).


Holly och Gerry är ett ungt par som varit lyckligt gifta i 9 år och fortfarande älskar varandra innerligt. När Gerry dör av en sjukdom så står Holly ensam kvar utan att veta hur hon någonsin ska kunna gå vidare. En dag börjar brev plötsligt dyka upp till henne - brev som Gerry skrev innan han dog och som är menade ska hjälpa henne att gå vidare och börja leva igen.
 
Har sett den flera gånger tidigare (har även läst boken två ggr) och nu nyss såg jag den för att jag fick lust. Och herregud, fan vad jag bölade nästan igenom hela filmen! Mycket mer än vad jag gjorde den senaste gången jag såg den, om jag ska vara ärlig, vilket var för 2-3 år!
 
Och den är fortfarande lika vacker, lika bra och lika sorglig. Om möjligt, ännu vackrare, bättre och sorgligare! Den är tveklöst lätt en av historiens bästa och vackraste filmerna som nånsin har gjorts! Jag menar, herregud, att få brev på det här sättet för att hjälpa en att gå vidare! Det kunde inte ha varit en mer perfekt gåva än så här av en jävla fin kille som Gerry! Han älskade Holly verkligen så mycket att han hjälpte henne att gå vidare med tio brev som skulle komma en gång per månad! Det var så mycket genomtänkt och så fint gjort av honom! Och det sista brevet... herregud, vad jag grät så att det gjorde ont! Så fint sagt! Som sagt. den här filmen är vacker!
 
Och för att inte tala om vilka fantastiska skådespelareinsatser av alla! Framför allt Hilary Swank! Så fullkomligt fenomenal i filmen! Till er som inte har sett den, jag vill sätta in lite vett i huvudet på er! För den rekommenderar jag verkligen! Trailern kan ni se här.
 Citat #21.

Pocahontas: "Det hade varit bättre om vi aldrig hade träffats. Då inget av det här skulle ha hänt."
John Smith: "Pocahontas, titta på mig. Jag dör hellre imorgon än att leva 100 år utan att ha lärt känna dig."
Pocahontas: "Jag kan inte lämna dig."
John Smith: "Vad som än händer mig kommer jag alltid att vara med dig för evigt."
- Filmen PocahontasPocahontas (1995).

Följ med på ett storslaget äventyr i en lika storslagen miljö! Upplev den färgstarka och musikaliska berättelsen om den vackra indianprinsessan Pocahontas. Här möter du henne tillsammans med sina vänner - den glupske tvättbjörnen Meeke och den kvicke kolibrin Flit. En dag kommer sjöfararen John Smith till deras djungel och när han träffar Pocahontas förälskar de sig i varandra. Men John Smiths chef, den girige guvernören Ratcliffe, har inte åkt över stormiga hav för att hitta kärleken. Han har åkt till indianernas land för att hitta guld - till varje pris!
 
Det var så längesen sist jag såg den, det var typ 8-10 år sedan sist! Därför blev jag helt plötsligt sugen att se Disneyfilmer sen igår - jag har sett Beauty and the Beast och Tarzan igår, och nu idag såg jag Peter Pan och nu nyss såg jag Pocahontas som är och alltid hade varit en av mina fem topp favoritdisneyfilmer.
 
Jag hade totalt glömt hur fullkomligt underbar den är! Jag älskar varenda sekund av filmen! Och ännu en gång blev jag så uppslukad av den fantastiskt vackra kärlekshistorien med John Smith och Pocahontas som är så otroligt fina tillsammans! För att vara en tecknad figur, är Pocahontas grymt vacker och John Smith stilig. Och åh, hur fan kan man inte älska Meeke och Flit!? De är så jävla roliga och de fick mig verkligen att skratta många gånger när jag såg den nyss! Så sjukt sköna djur och även hunden är skön också! ;)
 
Jag lipade lite i slutet. Så ledsamt att det inte riktigt blev ett lyckligt slut. Men den sista kyssen var iallafall så jävla fin och även hejdå-gesten var så jävla vacker också att jag fick gåshud! Jag vet att det finns en tvåan och att de träffas där i London igen, men jag tänker inte se den eftersom Pocahontas kommer bli kär i en annan kille som heter John Rilke också och att hon väljer just honom i slutet. Så jag vill därför verkligen inte förstöra min bild av kärlekshistorien med Smith och Pocahontas som ju är så vacker - så därför kommer jag inte att se tvåan. Jag föredrar att föreställa mig att när vården är över, så kommer John Smith tillbaka och då lever han och Pocahontas lyckliga i alla sina dar! ♥
 Finally together again! ♥

"Jag hjälper dig att stoppa A. Och jag frågar inte om din tillåtelse."
HOT AS DAMN! THE HOTTIEST KISS HALEB EVER HAVE!The Khan Games.

Jag såg just Pretty Little Liars 3x09 The Khan Games och det var ett sjukt bra avsnitt! Man fick reda på några överraskningar, särskilt en stor en och det är troligen inte den enda! Men jag orkar inte skriva ner exakt mina tankar och så, så därför vill jag bara kommentera några saker i det här avsnittet.
 
Ezra/Aria/Wes; Aria fick veta en stor hemlighet om Ezra av hans lillebror Wes som vi fick träffa för första gången i detta avsnittet. Ezra gjorde tydligen en tjej vid namn Maggie på smällen i high school! Så hans mamma tog hand om det hela och han och Maggie pratade inte vid sen dess. Min första tanke om det var; kan Ezras mamma ha gjort nåt med Maggie, att det egentligen inte var pengarna om höll Maggie borta ifrån Ezra? Eller kanske Ezra personligen gjorde nåt med henne? Jag är väldigt misstänksam för han såg nästan så skyldig ut när han berättade mer detaljer för Aria om det.

Noel/Jenna/Spencer; Spencer mot Noel och Jenna i sanningen-leken. Precis innan tiden var ute, frågade Spencer Jenna om vem som tog upp Alisons kropp från graven den natten, från avsnitt 1, som Emily har minnesförluster på efter en drog. Om Jenna sa vem, så skulle hon få alla videos med hemligheter, som Spencer och tjejerna har, som hon ville ha. Men tiden var ute så Jenna svarade inte på frågan. Med tanke på hur hennes reaktion såg ut när tiden var slut, hon såg skitnöjd ut, så vet jag nu att hon vet vem. Jag tror det var hon själv som grävde upp kroppen eller hon och Noel tillsammans. För Noel såg också ganska nöjd ut när tiden var slut. Grrr!

Caleb/Hanna: Oh my god! Hanna fick ett sms om att hon skulle gå till ett ställe ensam eller Caleb blev tvungen att betala. Såklart var hon rädd och gjorde som A sa för att skydda honom. Men just då kom Caleb med hans bil och bad Hanna att stiga in och sa att han var A och att han var den som skickade det smset. Då verkligen trodde jag att han var A på riktigt! Jag var så chockad!
Men sen när de var framme på ett hemligt och ödelagt ställe började de gräla och då visade det sig att Caleb bara skickade det smset för få sanningen från Hanna - sanningen om en annan A som hon skulle berätta för honom i avsnitt 4 men som då fick ett sms från A med en bild på Calebs mammas bilolycka så hon kunde inte berätta och då gjorde Caleb slut då han fick nog av lögner. Och precis som Caleb hoppades, berättade Hanna äntligen sanningen tillslut! Det var fan på tiden! Och Caleb tog det bra som förväntat. Sen grälade de igen.
Och då mitt i grälet sa Hanna "Jag saknar dig så mycket att det får mig att göra dumma, galna saker!", då sa han "Du pratar med killen som just kidnappade hans flickvän." och sen såg han sexig ut och sa "Jag hjälper dig att stoppa A. Och jag frågar inte om din tillåtelse." och då kysste han henne och föste henne mot stången och det var..... HOOOOOOT AS DAMN!!! Äntligen är de tillsammans igen! Jag var så fullkomligt lycklig!

Jag kan inte vänta tills nästa avsnitt! Avsnitt 10, kom nuuuuuuu!!!!En tvserier-lista.

Hittade denna roliga listan. Jag fyller inte bara i som jag nu följer eller har följt, jag fyller även i de som jag tittar då och då av en slump när de går på teven också ;)
 
[x] Gilmore Girls
[x] Greys Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[ ] 24
[x] Simpsons
[ ] Scrubs
[x] CSI
[x] CSI Miami
[x] CSI New York
[ ] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[x] Bones
[ ] Dawson's Creek
[ ] Heroes
[ ] House
[ ] Brothers and sisters
[ ] Sex and the City
[x] Navy CIS
[x] Lost
[ ] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[x] Smallville
[ ] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[ ] The 4400
[ ] The Office
[x] Two and a half men
[ ] Spin City
[ ] Cold Case
[x] Criminal Minds
[x] Baywatch
[ ] Lilla huset på prärien
[ ] Dallas
[ ] Shark
[ ] Tredje klotet från solen
[ ] Law and order
[x] Våra bästa år
[x] Våra värsta år
[ ] Sabrina Tonårshäxan
[ ] Malcolm - Ett geni i familjen
[ ] Alla älskar Raymond
[x] Ghost Whisperer
[ ] 8 simple rules
[ ] Svensson Svensson
[ ] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[ ] Magnum
[ ] VIP
[ ] Stacked
[ ] Myggan
[ ] Vita huset
[ ] Advokaterna
[ ] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[x] Xena
[ ] Entourage
[ ] Cityakuten
[ ] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[ ] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[ ] Skilda Världar
[x] Nanny
[ ] Tre Kronor
[ ] L-word
[ ] Vita Lögner
[ ] Andra Avenyn
[ ] Rederiet
[ ] Hem till gården
[x] How I met your mother
[ ] That 70's Show
[ ] Alias
[ ] Seinfield
[ ] Glamour
[ ] Huset fullt
[ ] Hjälp
[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[ ] Close to home
 
0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis (32 fick jag)
55-69 Nörd
70-86 Inget livEasy A (2010).

I efterdyningarna av en liten vit lögn om att ha förlorat sin oskuld, upptäcker ordentliga high school eleven Olive Penderghast att hennes nya bad-girl image har en uppsida: hon blir äntligen uppmärksammad. Olive bestämmer sig för att exploatera sitt "slampiga" rykte för att öka sin sociala status. Men livet börjar snurra ur kontroll och till slut är det endast en kille som ser igenom hennes tuffa yttre och in i hennes rätta själ och hjärta.
 
Har sett den flera gånger tidigare. Och jag blev sugen att se den idag vilket jag också gjorde. Och den är fortfarande bra! Om möjligt, ännu bättre nu än sist! Jag älskar varenda sekund av filmen, den är så underbart bra!
 
Jag tycker att man lär sig mycket av den då den har ett jättebra budskap! Eller två budskap, rättare sagt. Den ger en känga åt hur livet kan vara - sexfixering, dubbelmoral, trångsynthet och annat. Och att man verkligen inte bör sprida falska rykten för att öka sin sociala status för det kan få dåliga konsekvenser. Två jättebra budskap. Och åh, Todd och Olive var så grymt söta tillsammans även om de tyvärr inte hade så många scener ihop vilket sög lite!
 
Alla gjorde jättebra insatser, framför allt Emma Stone som är en så grymt fenomenal skådis - vilket är varför hon är en av mina favoritskådisar! Hon som har huvudrollen som Olive! Även Amanda Bynes (Violet i She's the man), Aly Michalka (Marti i Hellcats), Dan Bryd (Travis i Cougar Town), Cam Gigandet (James i Twilight), Thomas Haden Church (Lyle i Djungel George), Lisa Kudrow (Phoebe i Vänner) och Penn Badgley (Dan i Gossip Girl) var bra! Den här är en film som jag varmt rekommenderar till alla som älskar high school filmerna! Trailern kan ni se här.
 I love his smile, all right? ♥
Tate/Violet ♥

 Tate Langdon ♥

När det gäller American Horror Story är jag verkligen besatt av Tate Langdon som spelas av söta Evan Peters! Hur det är möjligt att jag älskar Tate trots att han är ett jävla psykopat-seriemördande spöke i serien vet jag inte! Han är psykopatisk, läskig, konstig, naiv, sexig, störd och helt och hållet "messed up". Men ändå är jag galen i honom! Det är bara något med Tate som gör att jag förälskar mig i honom ännu mer och mer. Det beror på hans personlighet och hur han är som person när han är med Violet. Han förändras på grund av henne och han är så snäll och omtänksam mot henne och han älskar henne verkligen så att han är villig att inte skada människor mer. Men allvarligt talat... om ni som kollar eller har kollat på serien och inte älskar Tate och är team VIOLATE, så är det seriöst nåt fel på er!!!
 
PS. Jag kan inte vänta att få se säsong 2 i höst! Evan Peters kommer vara med, lyckligt tur för mig! Men tyvärr kommer han inte att spela Tate. För det kommer att vara en helt ny story och helt nya roller i säsong 2, så han kommer därför att spela en annan roll. Det är fortfarande hemligt om vad säsong 2 kommer handla om och vilken roll Peters ska spela. Men det sägs att Evan Peters kommer spela en roll som är hjälte i serien. Gud, så spännande det ska bli! Jag är väldigt förväntad till säsong 2 även om jag är väldigt ledsen att det inte blir nån fortsättning på säsong 1 särskilt lovestory med Tate och Violet som jag ju fullkomligt älskar!Vad vill jag göra?

Som ni vet, har jag tagit studenten den 8 juni och att jag nu är arbetslös. Ni är säkert nyfikna på vad jag har för mig om dagarna nu.
 
För tillfället bor jag växelvis hos pappa och mamma i Vaggeryd nu medans jag letar jobb. Jag ska skriva in mig på AF nästa vecka. Nej, jag har inte skrivit in mig där ännu eftersom jag skulle börja på Västanvik folkhögskolan i Leksand den 20:e augusti så därför var det inte nån bra idé att skriva in sig. Men eftersom Leksand nu inte kommer att bli av, så ska jag därför skriva in mig på AF. Bättre sent än aldrig! Så att jag kan få ersättning medans jag letar jobb. För nu lever jag bara på handikappbidrag vilket är 1300 kr. Det räcker verkligen inte. Min mamma ska hjälpa mig att ansöka till aktivitetsersättning igen då jag tyvärr fick avslag för att få fortsätta ha det även efter gymnasiet, grr!!!
Ska bo växelvis hos föräldrarna tills jag vet vad jag vill göra med mitt liv och vart jag vill flytta och så. För just nu vet jag verkligen ingenting, allt i mitt liv sitter väldigt löst nu. Jag är liksom lite hjälplös om framtiden för jag tänker hela tiden "Vad vill jag göra?". Hur ska man komma på det? Jag har lite mycket att fundera på nu. Hmmm...Citat #20.

"Falla i kärlek eller falla i hat. Låt dig inspireras eller var deprimerad. Överglänsa ett test eller kugga i en klass. Göra barn eller göra konst. Tala sanning eller ljuga och luras. Dansa på bordet eller sitta i hörnet. Livet är gudomligt kaos. Omfamna det. Förlåta dig själv. Andas. Och njut av åkturen."
- OkändCitat #19.

"Det kommer en tid i livet när man måste släppa allt meningslösa drama och de människorna som skapar den och omge dig med människor som får dig att skratta så hårt att du glömmer det dåliga och fokusera enbart på det goda. Efter allt, livet är för kort för att vara allt annat än olycklig."
- OkändCitat #18.

"Att vinna biljetten var det bästa som nånsin hänt mig. Det förde mig till dig. Och det är jag tacksam för."
- Jack till Rose, filmen TitanicA Land Without Magic.

Jag såg precis säsongsfinalen av Once Upon a Time 1x22 A Land Without Magic. Alltså WOW! Vad i helvete!? Jag är liksom chockad! Det hände så mycket grejer i detta avsnittet, mycket mycket mer än jag trodde... så galet spännande!
 
Nu har förbannelsen äntligen brutits och alla vet nu vem de är! Jag var så glatt överraskad att de valde att göra det redan nu! Jag menar, "du måste tro för att bryta förbannelsen" i säsong 2 också? Nej tack till det! Så tack gode Gud att de valde att bryta förbannelsen redan i första säsong! Det gör mig bara så mycket förväntad till säsong 2 i höst nu!
 
Så jävla bra gjort att Mad Hatter inte lät historien upprepas utan stod upp till Regina och släppte ut Belle (Skönheten) från psyket. YEAH! Och precis som jag hoppades, blev det en finfinfin reunion för Skönheten och Rumpy/Mr Gold (som är Odjuret). Först när han såg henne och sedan när hon fick tillbaka minnet och de sa "I love you" till varandra, då blev jag verkligen rörd! Det var vackert! Men jag saknade en kyss, suck! Mer till det sen!
 
Och jag gillade att det var starka referenser mellan Snövit/Prins Charming och Henry/Emma i detta avsnittet. Allt var så välgjort upplagd på samma sätt. När läkarna sa "Du är för sent ute" till Emma om Henry precis som dvärgarna sagt till Prins Charming om Snövit då bekräftade det vad som skulle hända. Sann kärleks kyss. Vad jag därefter inte förväntade mig var att hela förbannelsen bröts med det! Jag trodde att bara Henry skulle vakna, inte mer. Så ni kan nog gissa hur chockad jag blev! Och jag var så glad att Henry klarade sig trots allt! För jag bölade som fan när han var "död" och när Emma grät och sa "I love you" och sen kysste honom på pannan. En väldigt känslig scen! Inte ett öga var torrt!
 
Och ett stort frågetecken som man aldrig fick svar på när förbannelsen bröts... vad hände med August (som är Pinocchio)? Blev han bra igen nu när förbannelsen bröts eller var han fortfarande trä? Jag hoppas för guds skull inte! Och nu till den saknade kyssen mellan Rumpy och Skönheten... han hade för bråttom för att hinna ägna sig mer tid åt kärleken med Skönheten. De gick till en brunn och han kastade ner i brunnen den lila grejen som Emma fick från draken när hon dräpte den tidigare i avsnittet...

....och släppte lös magi!!!??!? Vad kommer att hända nu då!? Kommer alla att gå tillbaka till sagorna? Eller får Storybrooke bara magi? OOOM det handlar om hämnd mot Regina, så misslyckades det rejält som fan! För Regina såg skitnöjd ut! Om Rumpy nu släppte lös magi, betyder ju det att Regina kommer bli kraftfull!!!

Ååååh, det kan inte bara sluta så där! Nu har jag höga förväntningar inför säsong 2 i höst! Gud så spännande det ska bli!!! ;D"...förbli dem ni är nu, för alltid."

"Kallt ute i kväll, va?" sa tjejen bakom disken. "Det ska visst snöa. Jag längtar." Hon tittade upp i ett fånigt leende, och jag undrade hur löjligt lyckliga vi såg ut där vi stod hand i hand och dreglade över godsakerna.
"Vad är det bästa ni har?" frågade jag.
Flickan pekade genast på några rader med praliner.
sam skakade på huvudet. "Två muggar med varm choklad, tack."
"Vispgrädde?"
"Måste du fråga?"
Hon flinade och vände sig om för att värma mjölk. Ett moln av fyllig chokladdoft lyfte från kakaoburken när hon öppnade den. När hon droppade pepparmintextrakt i botten på muggarna vände jag mig mot Sam och tog hans andra hand. Jag ställde mig på tå och kysste honom mjukt.
"En överraskningsattack", sa jag.
Han böjde sig ner och kysste mig tillbaka, bet lätt i min underläpp tills jag började darra. "En motattack", sa han.
"Ni är för gulliga", sa tjejen och ställde två muggar på disken. Hon hade ett snett, öppet leende som fick mig att tro att hon skrattade ofta. "Verkligen. Hur länge har ni varit ihop?"
Sam släppte min hand för att ta upp en plånbok. "Sex år", svarade han.
Jag rynkade på näsan och svalde ett skratt. Klart att han räknade med tiden när vi tillhört två skilda arter.
"Hoppsan", sa tjejen och nickade. "Ganska imponerande för ett par i er ålder."
Sam gav mig en av muggarna utan att säga någonting, men blicken han gav mig var mer intim än om han hade tafsat på mig.
Jag sjönk ner på huk för att titta på mandelnougaten på nedersta hyllan. Jag vågade inte riktigt se på någon av dem när jag sa: "Det var kärlek vid första ögonkastet."
Flickan suckade. "Åh, så romantiskt. Gör mig en tjänst och förbli dem ni är nu, för alltid. Världen behöver mer kärlek vid första ögonkastet."

Boken Frost, sidorna 204-205.Titanic (1997).

 
Ännu en gång såg jag Titanic alldeles nyss. Ännu en gång blev jag så djupt berörd i hjärtat att det gjorde ont att se den. Ännu en gång bölade jag som fan mot slutet att det gjorde ont i hjärtat. Ännu en gång blev jag uppslukad av kärlekshistorien att det gjorde ont. Ännu en gång fascineras jag av hur fantastisk regissör James Cameron är! Och ännu en gång kan jag fortfarande inte fatta att det faktiskt har hänt på riktigt! Mina tankar går till alla döda, alla drabbade överlevande och även alla anhöriga som förlorade nån/några i Titanic ♥
 
PS. Visste ni att några ritar nu en kopia av Titanic som de ska börja bygga så fort ritningen är klar?! De ska kopiera exakt ALLT - jag snackar alltså om precis allt som lyx, de flottiga trapporna, samma möbler och saker, samma design till exempel. Titanic II beräknas åka på sin jungfruresa mellan Southampton och New York år 2016 - precis samma resväg som Titanic gjorde april 1912! Den här gången kommer de ha mycket mer säkerhet än vad den förra Titanic hade. Men frågan är om de kommer att klara det överhuvudtaget? Eller kommer de att möta samma öde ändå - för tänk om det vilar en förbannelse över namnet Titanic? Kommer de äntligen att ta isvarningarna på allvar om det kom några eller att inte ta den snabbaste farten, som kapten Smith och mr Ismay valde för att skapa rubriker, den här gången? Det ska bli spännande att se!Winchesters ♥
Battleship (2012).

Battleship, ett episkt action-äventyr som utspelar sig till havs, i luften och på land medan vår planet slåss för sin överlevnad mot en överlägsen invasionsstyrka. Battleship är baserad på Hasbros klassiska spel.
 
Den kallar jag fan för en kanon actionrulle! Såg den idag och jag älskade den fullkomligt! Jag var glatt överraskad över resultatet!
 
Jag satt på nålar för så spännande var den! Visst, den var lite förutsägbar och allt men den var verkligen kanon ändå! Händelserna var i action HELA TIDEN och det var verkligen ett stort plus! Är ni ett fan av Transformers-filmerna som jag är så kommer du nog älska den här också! Effekterna var helt fantastiska och det var mycket action i filmen vilket gillades starkt!
 
Och jag fattar inte varför kritikerna sågar Taylor Kitsch i den här filmen? Han gjorde ju en grymt bra insats! Om jag måste välja den sämsta skådisen i filmen så säger jag Rihanna trots att hon gjorde ifrån sig helt okej. Hennes skådespel får en svag 2 av 5. Men jag säger bara att hon passar bättre som sångerska än som skådis - så ni som är ett fan av henne, anfalla inte mig okej? Och liksom Kitsch, var Alexander Skarsgård grym också! Synd bara att han var med kort, jag hade gärna sett mer av honom! Och även Liam Neeson var bra också. Jag rekommenderar den verkligen särskilt till alla som älskar Transformers filmerna. Trailern kan ni se här.
 
 Citat #17.

"I nästan ett århundrade har Edward varit ensam. Nu har han hittat dig. Du ser inte förändringarna vi ser, vi som varit med honom så länge. Tror du att någon av oss kommer att kunna se honom i ögonen de närmaste hundra åren om han förlorar dig?"
- Alice till Bella, boken Om jag kunde drömmaCitat #16.

"Så sorglös och mänsklig han verkade när han skrattade nu, utan ett spår av bekymmer i det änglalika ansiktet. Det var en annan Edward än den jag lärt känna och jag blev ännu mer förälskad i honom. Att skiljas från honom nu skulle orsaka mig fysisk smärta."
- Bella, boken Om jag kunde drömmaCitat #15.

"Edward. Mitt liv och hans var sammanflätade i en enda sträng. Brast en, så brast båda. Jag skulle inte överleva om han försvann. Och han skulle inte överleva om jag försvann. Och en värld utan Edward kändes fullkomligt meningslös. Han måste finnas."
- Bella, boken Så länge vi båda andas.Shiloh Fernandez ♥

När jag såg honom för första gången som en gästroll i ett avsnitt av Gossip Girl, tänkte jag bara "WOW, vem är den här mannen!?". Så dösnygg! Red Riding Hood (2011).

Red Riding Hood såg jag även igår också! Det var ju ett tag sedan sist så jag blev sugen och ja, den är fortfarande lika bra, lika underbar och lika fantastisk som senaste gången! Om möjligt, ännu bättre!
 
 Och jag älskar allt i filmen. Gammaldags miljö, kläderna, snön, varulven, kärleken, stämningen, händelserna, kärlekstriangeln, skådisars insatser och ja exakt allt!
 
Och jag älskar Peter och Valerie tillsammans så galet, så heta och söta ihop. Och Amanda Seyfried är fenomenal och även Shiloh Fernandez är en bra skådis men också en av världens sexigaste män som finns! ♥Twitter.

Ännu en gång svarade han mig i natt när det var "frågor och svar" på hans Twitter! Precis som senaste gången blev jag väldigt glad när han svarade och nästan flippade ut! *Micaela, flippa inte ut igen nu!* ;) och ja, jag är helt medveten om att engelska kanske är fel, men vem bryr sig? Huvudsaken är att han förstod min fråga! ;)Man on a Ledge (2012).

Den förrymde fången Nick Cassidy står plötsligt högt upp på en avsats på en skyskrapa i New York. Kommer han att hoppa? På nolltid har Nick fångat hela stadens och alla mediers uppmärksamhet. Och medan alla tittar upp, ser ingen den utstuderade kupp som äger rum på andra sidan gatan. Hänger dessa båda händelser ihop? Kommer polissykologen Lydia sanningen på spåren? Och har Nick i själva verket en helt annan agenda?

Den såg jag igår och den var riktigt bra och spännande! Den gick mig verkligen på nerverna! Jag typ bara "Se upp!", "Fan vad håller du på med?", "Bakom dig!", "Stick och brinn, helioptiker!", "Skurken är där! Skynda!" och sånt, haha. Så. Den är verkligen bra och den håller upp stämningen jämt och ständigt vilket är ett stort plus! Det som är ett annat stort plus är också att man snabbt kommer in i filmen, att man snabbt vet vem man kommer heja på och att den har en bra balans mellan alla händelser och att den innehåller också ett spår av lite humor som verkligen fick mig att skratta ett antal gånger. Och Sam Worthington gjorde en bra insats och liksom Elizabeth Hanks och Jamie Bell (ögongodis, mums!)! Den är en film jag verkligen kan rekommendera! Trailern kan ni se här.
 
 "Hennes doft träffade mig som ett knytnävsslag."

Bella Swan gick in i strömmen av uppvärmd luft som blåste mot mig från ventilen i väggen.
Hennes doft träffade mig som ett knytnävsslag, som en murbräcka. Det fanns ingen liknelse som var tillräckligt stark för att beskriva vad som hände mig just då.
I det ögonblicket var jag inte ens i närheten av den människa jag en gång varit. Inte ett spår fanns kvar av den mantel av mänsklighet jag lyckats svepa in mig själv i.
Jag var ett rovdjur. Hon var mitt byte. Den sanningen var det enda som existrerade i hela världen.
Det fanns inget rum fullt av vittnen - de var redan reducerade till nödvändiga förluster i mina tankar. Mysteriet med hennes dolda tankar var bortglömt. Hennes tankar betydde ingenting alls, för hon skulle inte tänka dem länge till.
Jag var en vampyr och hon hade det ljuvligaste blod jag känt doften av på åttio år.
Jag hade inte kunnat föreställa mig att en sådan doft existrerade. Om jag kunnat det hade jag börjat söka efter den för längesedan. Jag skulle ha finkammat hela planeten i min jakt på henne. Jag kunde föreställa mig smaken...
 
Boken Om jag kunde drömma, sidorna 17-18.