The Cabin in the Woods (2011).

The Cabin in the Woods vänder upp och ner på allt du trodde att du visste om skräckfilmer. Fem ungdomar är på väg till en stuga i skogen för fest och häng. Väl där dröjer det inte länge förrän de börjar uppträda som stereotyper ur en skräckfilm medan de sakta men säkert uppdagar stugans blodiga förflutna samtidigt som någon övervakar varje steg de tar.
 
Såg den just nyss och jag älskade den av många anledningar! Den är en kul, smart och jäkligt blodig film som leker mycket med slasher-genren på ett helt fantastiskt sätt! Och man får ju också sällan se udda filmer nuförtiden vilket är ju jäkla synd. Men det positiva är att det till slut kom en udda film för första gången på länge - den här filmen! Den är verkligen unik för de vågade leka mycket med genren på ett eget sätt utan att veta om nån ens skulle komma att gilla den - och de lyckades verkligen då den har fått så otroligt bra betyg av många! Men det är inte bara allt - den här filmen gör även narr av OCH hyllar genren! Vilket gillas starkt!
Och om jag ska beskriva filmen med endast ett ord så är det "uppfriskande"! Den känns så uppfriskande och fräsch och ny i skräckgenren! Och det härliga slutet förtjänar ett omnämnande även det!
Skådespelareinsatsarna av Chris Hemsworth och Jodelle Ferland var grymma som alltid - och resten av skådespelarna var bara OKEJ. Den rekommenderar jag varmt till alla som gillar udda filmer eller som har tröttnat på förutsägbara filmer! Trailern kan ni se här.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo