A Land Without Magic.

Jag såg precis säsongsfinalen av Once Upon a Time 1x22 A Land Without Magic. Alltså WOW! Vad i helvete!? Jag är liksom chockad! Det hände så mycket grejer i detta avsnittet, mycket mycket mer än jag trodde... så galet spännande!
 
Nu har förbannelsen äntligen brutits och alla vet nu vem de är! Jag var så glatt överraskad att de valde att göra det redan nu! Jag menar, "du måste tro för att bryta förbannelsen" i säsong 2 också? Nej tack till det! Så tack gode Gud att de valde att bryta förbannelsen redan i första säsong! Det gör mig bara så mycket förväntad till säsong 2 i höst nu!
 
Så jävla bra gjort att Mad Hatter inte lät historien upprepas utan stod upp till Regina och släppte ut Belle (Skönheten) från psyket. YEAH! Och precis som jag hoppades, blev det en finfinfin reunion för Skönheten och Rumpy/Mr Gold (som är Odjuret). Först när han såg henne och sedan när hon fick tillbaka minnet och de sa "I love you" till varandra, då blev jag verkligen rörd! Det var vackert! Men jag saknade en kyss, suck! Mer till det sen!
 
Och jag gillade att det var starka referenser mellan Snövit/Prins Charming och Henry/Emma i detta avsnittet. Allt var så välgjort upplagd på samma sätt. När läkarna sa "Du är för sent ute" till Emma om Henry precis som dvärgarna sagt till Prins Charming om Snövit då bekräftade det vad som skulle hända. Sann kärleks kyss. Vad jag därefter inte förväntade mig var att hela förbannelsen bröts med det! Jag trodde att bara Henry skulle vakna, inte mer. Så ni kan nog gissa hur chockad jag blev! Och jag var så glad att Henry klarade sig trots allt! För jag bölade som fan när han var "död" och när Emma grät och sa "I love you" och sen kysste honom på pannan. En väldigt känslig scen! Inte ett öga var torrt!
 
Och ett stort frågetecken som man aldrig fick svar på när förbannelsen bröts... vad hände med August (som är Pinocchio)? Blev han bra igen nu när förbannelsen bröts eller var han fortfarande trä? Jag hoppas för guds skull inte! Och nu till den saknade kyssen mellan Rumpy och Skönheten... han hade för bråttom för att hinna ägna sig mer tid åt kärleken med Skönheten. De gick till en brunn och han kastade ner i brunnen den lila grejen som Emma fick från draken när hon dräpte den tidigare i avsnittet...

....och släppte lös magi!!!??!? Vad kommer att hända nu då!? Kommer alla att gå tillbaka till sagorna? Eller får Storybrooke bara magi? OOOM det handlar om hämnd mot Regina, så misslyckades det rejält som fan! För Regina såg skitnöjd ut! Om Rumpy nu släppte lös magi, betyder ju det att Regina kommer bli kraftfull!!!

Ååååh, det kan inte bara sluta så där! Nu har jag höga förväntningar inför säsong 2 i höst! Gud så spännande det ska bli!!! ;D





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo