Battleship (2012).

Battleship, ett episkt action-äventyr som utspelar sig till havs, i luften och på land medan vår planet slåss för sin överlevnad mot en överlägsen invasionsstyrka. Battleship är baserad på Hasbros klassiska spel.
 
Den kallar jag fan för en kanon actionrulle! Såg den idag och jag älskade den fullkomligt! Jag var glatt överraskad över resultatet!
 
Jag satt på nålar för så spännande var den! Visst, den var lite förutsägbar och allt men den var verkligen kanon ändå! Händelserna var i action HELA TIDEN och det var verkligen ett stort plus! Är ni ett fan av Transformers-filmerna som jag är så kommer du nog älska den här också! Effekterna var helt fantastiska och det var mycket action i filmen vilket gillades starkt!
 
Och jag fattar inte varför kritikerna sågar Taylor Kitsch i den här filmen? Han gjorde ju en grymt bra insats! Om jag måste välja den sämsta skådisen i filmen så säger jag Rihanna trots att hon gjorde ifrån sig helt okej. Hennes skådespel får en svag 2 av 5. Men jag säger bara att hon passar bättre som sångerska än som skådis - så ni som är ett fan av henne, anfalla inte mig okej? Och liksom Kitsch, var Alexander Skarsgård grym också! Synd bara att han var med kort, jag hade gärna sett mer av honom! Och även Liam Neeson var bra också. Jag rekommenderar den verkligen särskilt till alla som älskar Transformers filmerna. Trailern kan ni se här.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo