PS I Love You (2007).


Holly och Gerry är ett ungt par som varit lyckligt gifta i 9 år och fortfarande älskar varandra innerligt. När Gerry dör av en sjukdom så står Holly ensam kvar utan att veta hur hon någonsin ska kunna gå vidare. En dag börjar brev plötsligt dyka upp till henne - brev som Gerry skrev innan han dog och som är menade ska hjälpa henne att gå vidare och börja leva igen.
 
Har sett den flera gånger tidigare (har även läst boken två ggr) och nu nyss såg jag den för att jag fick lust. Och herregud, fan vad jag bölade nästan igenom hela filmen! Mycket mer än vad jag gjorde den senaste gången jag såg den, om jag ska vara ärlig, vilket var för 2-3 år!
 
Och den är fortfarande lika vacker, lika bra och lika sorglig. Om möjligt, ännu vackrare, bättre och sorgligare! Den är tveklöst lätt en av historiens bästa och vackraste filmerna som nånsin har gjorts! Jag menar, herregud, att få brev på det här sättet för att hjälpa en att gå vidare! Det kunde inte ha varit en mer perfekt gåva än så här av en jävla fin kille som Gerry! Han älskade Holly verkligen så mycket att han hjälpte henne att gå vidare med tio brev som skulle komma en gång per månad! Det var så mycket genomtänkt och så fint gjort av honom! Och det sista brevet... herregud, vad jag grät så att det gjorde ont! Så fint sagt! Som sagt. den här filmen är vacker!
 
Och för att inte tala om vilka fantastiska skådespelareinsatser av alla! Framför allt Hilary Swank! Så fullkomligt fenomenal i filmen! Till er som inte har sett den, jag vill sätta in lite vett i huvudet på er! För den rekommenderar jag verkligen! Trailern kan ni se här.
 





Towe

Åh den är så bra!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo