Pocahontas (1995).

Följ med på ett storslaget äventyr i en lika storslagen miljö! Upplev den färgstarka och musikaliska berättelsen om den vackra indianprinsessan Pocahontas. Här möter du henne tillsammans med sina vänner - den glupske tvättbjörnen Meeke och den kvicke kolibrin Flit. En dag kommer sjöfararen John Smith till deras djungel och när han träffar Pocahontas förälskar de sig i varandra. Men John Smiths chef, den girige guvernören Ratcliffe, har inte åkt över stormiga hav för att hitta kärleken. Han har åkt till indianernas land för att hitta guld - till varje pris!
 
Det var så längesen sist jag såg den, det var typ 8-10 år sedan sist! Därför blev jag helt plötsligt sugen att se Disneyfilmer sen igår - jag har sett Beauty and the Beast och Tarzan igår, och nu idag såg jag Peter Pan och nu nyss såg jag Pocahontas som är och alltid hade varit en av mina fem topp favoritdisneyfilmer.
 
Jag hade totalt glömt hur fullkomligt underbar den är! Jag älskar varenda sekund av filmen! Och ännu en gång blev jag så uppslukad av den fantastiskt vackra kärlekshistorien med John Smith och Pocahontas som är så otroligt fina tillsammans! För att vara en tecknad figur, är Pocahontas grymt vacker och John Smith stilig. Och åh, hur fan kan man inte älska Meeke och Flit!? De är så jävla roliga och de fick mig verkligen att skratta många gånger när jag såg den nyss! Så sjukt sköna djur och även hunden är skön också! ;)
 
Jag lipade lite i slutet. Så ledsamt att det inte riktigt blev ett lyckligt slut. Men den sista kyssen var iallafall så jävla fin och även hejdå-gesten var så jävla vacker också att jag fick gåshud! Jag vet att det finns en tvåan och att de träffas där i London igen, men jag tänker inte se den eftersom Pocahontas kommer bli kär i en annan kille som heter John Rilke också och att hon väljer just honom i slutet. Så jag vill därför verkligen inte förstöra min bild av kärlekshistorien med Smith och Pocahontas som ju är så vacker - så därför kommer jag inte att se tvåan. Jag föredrar att föreställa mig att när vården är över, så kommer John Smith tillbaka och då lever han och Pocahontas lyckliga i alla sina dar! ♥
 





Nathalie - FOTO&DESIGN

Åh jag och min kompis kollar igenom disney just nu! Fast vi har bara hunnit med Tarzan och Hercules! Älskar gamla disney.

Svar: Du också!? ;D vad coolt! Jag älskar också gamla disney och även nya disney! Man är aldrig gammal för det enligt mig ;) en 17-årig kusin till mig hånade när hon såg att jag kollade på Peter Pan. Jag bara vadå!? xD
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo