The Lucky One (2012).


Logan Thibault återvänder hem från kriget i Irak vilsen och utan mål. Han bestämmer sig för att söka rätt på Beth, kvinnan vars bild av en slump räddade hans liv för att tacka henne. Han finner henne och de blir vänner. Vänskapen utvecklas till en romans och Logan blir allt mer övertygad om att det inte var slumpen utan ödet som förde honom dit. Men Beths liv är inte så okomplicerat som han först tror.
 
Jag såg den just nyss... och jag saknar ord! Jag är mållös! Jag finner inga ord att beskriva om hur underbar den var! Så jävla bra! Så bra, så fin, så underbar, så fantastisk, så romantik, så vacker och så sorglig film som jag garanterat kommer att se flera gånger!
 
Och att den är baserad på en av Nicholas Sparks böcker gör det hela också bara ännu bättre! Jag älskar ju alla filmer som är baserade på hans böcker - som The Notebook, A Walk to Remember, The Last Song, Dear John bland annat! Jag är så svag för såna kärleksfilmer! Ännu en film baserad på en av Sparks böcker filmas just nu och ska ha biopremiär i 2013! Det är bara helt otroligt att varje gång man gör en film av Sparks böckerna, så lyckas de jämt! Det blir aldrig en besvikelse! Rent bokstavligt talat!
 
Och nu till Zac Efron som har huvudrollen som Logan... WOW! Jag vet inte vad jag ska säga! Han såg så otroligt manlig ut! Han har verkligen växt upp till en man för han är inte längre den pojkaktiga Zac som jag alltid har sett! Han är ännu snyggare nu än nånsin (hur är det möjligt?) och hans skådespel blir även bara bättre och bättre för varje film han gör! Han är så jävla makalös i rollen som Logan! Ingen skådis har nog kunnat spela Logan bättre än honom! Det är jag ganska säker på! Och för att inte tala om hur kemin mellan honom och Taylor Schilling, som spelar Beth, i filmen är! Ett ord jag söker för deras kemi är HOT. Deras kemi är helt galet fantastisk! Som om de är ihop på riktigt fast egentligen inte! Deras sexscener.... jag behöver nog inte säga nåt om det med tanke på vad jag just precis har beskrivit om deras kemi *angel face*
 
Den rekommenderar jag S-T-A-R-K-T till alla som älskar kärleksfilmer och som älskar Nicholas Sparks böcker! Trailern kan ni se här.
 





Melodie

Såg denna för ett par dar sen. Ovan att se Zac allvarlig o rent ut sagt cool ut. Så ja, den är bra. :)

Svar: Ja, det var ovant att se honom så allvarlig och cool ut! Jag trodde han skulle slå käften på Keith när han spottade ut äpplet på honom mitt bland folk men icke sa nicke! Verkligen en hederlig man som vet att slåss inte hjälper! ;)
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo