The Crocodile.

AJKDSJGKDFLHLERKARHRJGRHREL!!!! Jag såg just det senaste avsnittet av Once Upon a Time 2x04 The Crocodile nyss och den senaste nya sagofiguren är Kapten Krok och min första tanke när jag såg honom: "OH MY GOD, SÅ JÄKLA SNYGG!!!"..... Herregud, vad har du gjort med mig? Kapten Krok, kom hem till mig...?! ♥Min HÖGSTA önskan.

Jag har väldigt många drömmar, men min högsta önskan är, och alltid kommer vara, att simma med en delfin. Har drömt om det sen jag var fyra eller fem år gammal. I really want to swin with a dolphin too bad! Jag blir lätt väldigt grön av avundsjuk på alla som har fått chansen eller ska få! Men en dag ska jag förverkliga drömmen! En vacker dag! ♥Beauty and the Beast.

En riktigt snygg poster på Vincent och Catherine! Och btw, CW är jätteduktiga på att leverera heta hunkar! ♥Citat #47.

"Det är skymning. Det här är den tryggaste tiden på dygnet för oss. Den lättaste tiden. Men också den sorgsnaste, på sätt och vis... slutet på ännu en dag, nattens återkomst. Mörker är så förutsägbart, inte sant?"
- Edward till Bella, boken Om jag kunde drömma.Suspicious Minds.

Hart of Dixie fortsätter att leverera roliga och fantastiska avsnitt! Det senaste avsnittet 2x04 Suspicious Minds var helt jävla underbar, särskilt alla Wade och Zoe scener!

De är så jävla söta ihop även om det bara är sex nu - men för mig är det mer än så, men de bara inte vet det eller så vet de det men vill inte erkänna. ÄN. Och jag ääääälskar dom särskilt i slutet (den sista gifen), oh-my-god vilken fin scen! Äntligen är Zoe ärlig för en gångs skull och sa till Wade att hon inte vill han ska träffa andra. Snart kan det utvecklas till ett riktigt förhållande, hoppas hoppas hoppas mycket snart!
Och Lemon bara växer och växer i mina ögon. Jag börjar gilla henne mer och mer nu. Tack och lov räddade hon Lavons kampanj att bli borgmästare ännu en gång som hon nästan förstörde tack vare ett graviditetstest som hon stal! Bra att hon berättade om det för alla, så nu vet alla att det inte var Lavon som stal det (han försvarade Lemon genom att säga att det var han som stal). Och kom igen, manusförfattarna, när ska ni para ihop Lavon och Lemon? För jag väntar fortfarande! Jag vet att det kanske är lite för tidigt, men ändå!!! ;)
Och bajs på dig, Rudy! Det finns inte en chans att du vinner, haha! Jag är så glad att Zoe dumpade henne. Hon är ingen bra vän, hon är självisk och tänker bara på sig själv. Och hon är elak mot Lavon. Jag hatar henne. All right? Hoppas hon försvinner ur serien snart bara!
Och Geroge, vad fan gör du? Du är bara så pinsam! Jag bara ville sjunka när han gjorde bort sig med tjejen. Herregud. Han kan verkligen inte hantera en tjej! Men annars bra jobbat att hålla dig borta från Zoe, så fortsätt med det! ;)

Nu längtar jag redan tills nästa avsnitt som dessutom är ett halloween-avsnitt. Väldigt passande med tanke på att det är Halloween nästa vecka! Jag ser fram emot att se vad alla klär ut sig till. Jag vet vad Geroge och Lemon klär ut sig till, men resten har jag ingen aning om! ;)Ny BD2 scen #1.

Här är den klassiska armbrytningen! Hahaha, Emmetts face! Kan inte vänta att se filmen i november! ♥BD2 tv-spot - Generation.

Oh-my-god, men äntligen är det snart november! För då är väntan fan över!!!! Åh, scenen med Bellas pappa Charlie och Jacob som ni ser på bilden är en av de sakerna jag inte kan vänta att få se i filmen! OM, jag längtar fan!!! ♥This is a Dark Ride.

Jag såg Pretty Little Liars 3x13 This is a Dark Ride idag som är ett Halloween-avsnitt. Det var SÅÅÅ bra! Det var fullt av många överraskningar! Särskilt en flashback-scen som kom som en total jävla stor överraskning! Iallafall för mig! Markera texten för att läsa mina tankar MEN GÖR DET INTE OM DU INTE VILL VETA SPOILERS!
 
Först och främst... Caleb och Hanna var så jävla söta! Caleb skulle inte komma med på tåget där Halloween var, men egentligen kom han dit som Fantomen bara för att överraska henne. Jag skrattade när han nöp hennes rumpa när hon dansade och hon typ blev arg och, helt omedveten om att Fantomen var Caleb, sa: "Creep! You know what? Do that again and you'll leave with a bloody stump!" och då gick han iväg. Och sen gick hon ut ute på tåget och då kom Fantomen igen. Hanna blev helt galen och sa "No means no, Opera boy!" och sen "Stop!" när han försökte gå fram mot henne så att hon "sparkade" honom mellan benen. Då svarade Caleb "Why did I ever think that you would need protection?". Då tog hon av hans mask och såg att det var Caleb och blev sjukt glad. Så jävla söta!!!
 
Och hur läskig var inte det med Ashley och flickan!? Jag blev faktiskt lite rädd, om jag ska vara ärlig! Först dök hon upp i köket och sen plötsligt försvann hon. Och sen dök hon upp igen i Hannas rum och Ashley reagerade genom en beröring över att flickan var så kall. Flickan var även så otroligt blek också, helt vitt klädd! Så Ashley gick till trappan för att be pojkvännen att komma för att titta och när de var i sovrummet igen, så var flickan borta. Helt spårlöst försvunnen. Den enda vägen ut var ju nerför trappan, men hon gick aldrig förbi Ashley. Ett spöke???
Men det är inte allt. Det är även samma flicka från halloween-avsnittet i säsong 2 från historien om två tvillingssytrar som bråkade över en docka som Alison berättade om för pojken.
Jag har så många frågor om det - hur kom det sig att just Ashley bara kunde se flickan? Kan hon ha haft nåt med flickan att göra? Kan flickan vara Courtney, Alisons tvillingssyster från böckerna? Nu börjar jag tro mer och mer på att de kör på tvillingsteorin som i böckerna.
 
Och nu till flashback-scenerna från natten då Alison mördades... så det var inte Garrett som dödade henne! Men Jenna tror att han gjorde det eftersom hon var fortfarande blind då. Han bara slog med en hockeyklubb på trädet så att det lät som Alison dog. Fast egentligen inte. Hon bad honom att hålla tyst när Jenna frågade om hon var död. De bara stack därifrån medans Ali stannade kvar. Hon såg helt creepy ut!
Och senare samma natt kom Garrett tillbaka för att kolla efter Ali och såg då henne stå bredvid ett träd och hon pratade med nån. De bråkade. Så han gömde sig och tittade på. Och då till min stora jävla överraskning gick mannen, som gömde sig bakom trädet, fram mot Ali så att de stod ansikte mot ansikte och det var fan Byron! Arias pappa! Jag blev bara så jävla chockad att jag bara gapade stort! Byron!? Det hade jag aldrig trott! Så betyder det att det kan vara just han som har mördat Ali!? Att det kan vara anledningen till att han helt plötsligt bestämde sig för att flytta till Island med Aria och familjen? Jag har så många frågor nu om det som jag vill ha svar på snarast! Men några svar är utlovade i den andra halva av säsong 3, så jag längtar!
 
Allt det där om natten berättade Garrett självklart för Spencer. Och gissa vad? Senare hittades han... mördad! Bredvid Aria i den trånga "kistan" som skrek när hon vände sig ansikte mot ansikte med honom och insåg att han var död. Ännu en chock trots att jag hade gissat rätt att det var han som skulle dö i det här avsnittet. Jag hoppades till och med på att det var just han. Men nu ångrar jag mig faktiskt! Efter det han berättade för Spencer. Nu vet vi ju att han aldrig har varit ond egentligen. Vilken chock! Herregud, jag tycker så synd om honom nu! Han blev mördad för att han visste för mycket om natten Ali mördades och om Byron! Herregud, stackare! :'(
 
Och nu för första gången nånsin misstänker jag att Ezra kanske är inblandad med allt som hänt på tåget och hela med A-grejen. Tänk om!? För jag tycker faktiskt att det var så sjukt misstänkt när han plötsligt dök upp i tågvagnen där Spencer, Hanna, Aria, Emily, Caleb, Toby, Paige, Noel, Lucas och Jenna var efter att Garrett hittades död och blablabla om det som hänt Aria. När de kramades, såg han inte ut att tänka "Gudskelov att du är okej!" Han såg inte det minsta lättad ut på nåt sätt! Väldigt misstänkt ju! Och då precis efter Ezra kom, började Toby och Noel "slåss" och när Toby knuffade Noel, krockade han med glaslådan med isen och flaskorna som då gick sönder och ut kom liksäcken med Alis kropp! Den åkte ut mitt framför näsan på Jason, åh stackare! Alla såg så chockade ut. Till och med jag var chockad! Utom Ezra som faktiskt inte såg så särskilt chockad ut. Kan det kanske vara därför att det var han som har lagt kroppen där? Att det var därför han sa till Aria att han inte kunde komma med på tåget så att han kunde få tiden till att göra det? Om inte, så är det ändå nåt som är väldigt misstänkt med honom! För det är absolut nåt som verkligen inte stämmer! Han såg för första gången så skum ut!
 
Och så slutet... ännu en flashback-scen. En hand kom ut från graven med ett lila armband! Exakt samma armband som Ali bar under natten hon mördades! Så lever hon!? Har hon hela tiden levt!? Ett stort OOOOOMG, säger jag bara! Nu har jag så många frågor om det som hände under avsnittet.
1) Vafan med Alison och Byron? Var det Byron som dödade Allison? Var det därför han bestämde sig för att flytta till Island med hans familj bara för att dölja det?
2) Vem dödade Garrett?
3) Var flickan Courtney? Varför kunde bara Ashley se flickan? Hade hon haft nåt med flickan att göra, att det kan vara därför bara hon kunde se flickan?
4) Lever Ali? Eller är hon verkligen död och det är egentligen Courtney som lever och leker med tjejerna?
5) Var det Ezra som lade kroppen där? Är han inblandad på nåt vis? Är han en del av A team?
6) Och sist men inte minst, Mona var på tåget som man får veta i slutet och det var en A till där på tåget men vem är det? Det kan inte vara Toby då han har varit med antagligen Spencer eller Jenna, så vem är det då? Kanske Ezra?
 
Ledsen att det blev ett så långt inlägg, för det är ju en sammanfattning också och inte bara mina funderingar, och att min svenska kan vara slarvig ibland - men det är bara det att jag är rätt så hysterisk över det här avsnittet! Det var ju SÅÅÅ bra och fullt av överraskningar! Åh, kan inte januari typ komma nu!? Jag orkar inte vänta så länge! Det slutade för spännande ju!!! :(Ett av mina bästa minne!

I brist på nåt att skriva om, har jag tänkt på ett av mina barndomsminne idag av en slump som jag för alltid kommer att minnas och aldrig glömma! Jag tror att jag har skrivit om det i min förra blogg förut, men äsch, en upprepning skadar väl inte? ;)
 
En gång när jag och min bästis Therese bakade chokladrutor så fick vi fika efteråt. Och det var en av personalen, Anders, som jobbade då - både över kvällen och natten. Det var en kvinna också, men bara på kvällen. Men hursomhelst... när vi väl hade ätit en chokladruta, så ville vi ha en till. För att det var så himla gott! Men som vanligt, sa han nej. För en av deras oskrivna regler var att vi aldrig fick äta mer än EN kaka på elevhemmet bara för att de var onyttiga. En jobbig regel, men så var det, grr! Då fick Therese och jag en galen idé! Verkligen en galen idé! Vi bestämde oss att vi skulle smyga in till köket på natten och äta upp alla chokladrutor. Vi bestämde att det var jag som skulle vakna och smyga in till henne och väcka henne.
Och det gjorde jag. Jag vaknade typ vid ett-två och smög in till Tess rum. Det var ganska långt dit från mitt rum, som låg jämte köket, och man fick gå förbi personalens sovrum vilket var i vardagsrummet så Anders kunde ha sett mig, men trots det så märkte han ingenting! Han sov antagligen för djupt eller så smög jag FÖR försiktigt. Jag väckte Tess som blinkade trött och jag bara log stort och sa "Kom du ihåg? Nu fan ska vi äta upp alla chokladrutor!". Vi höll seriöst på att skratta nästan ihjäl oss men vi lyckades hålla oss för Anders kunde ju höra oss då! Vi smög in till köket och där låg chokladrutorna på ett fat. Vi var redo, men sen plötsligt ångrade Therese sig i sista minuten och sa att tänk om Anders skulle bli förbannad? Jag funderade och sen höll jag med. Vi var helt enkelt rädda för honom, haha! Så till slut bestämde vi oss att dela på en chokladruta istället för att äta upp alla som säkert var typ tio st och det gjorde vi. Mmmm! Sen skyndade vi att lägga oss igen.

Och då på morgonen när vi skulle äta frukost, hade vi väldigt dåligt samvete. Sjukt! Dålig samvete bara för en jävla kakas skull ju, haha! Så vi berättade allt för Anders om vad som hade hänt och till våra stora överraskningar skrattade han bara och sa "Men vad busiga ni var!". Det gjorde inget alls för honom. Åååh!, tänkte vi. Vi kunde ju ha ätit upp alla! Suck, haha! ;DTate Langdon ♥

The Amazing Spider-man (2012).

Peter Parker är en tonåring som efter att ha blivit biten av en radioaktiv spindel blir superhjälten Spider-Man. Men att hantera superkrafter och tonårsproblem på samma gång visar sig vara svårare än Peter tror. Och han hittar en ledtråd som kan hjälpa honom att förstå varför hans föräldrar försvann när han var ung. Hans väg sätter honom på kollisionskurs med Dr Curt Connors, sin fars tidigare partner.
 
Den. Är. Så. Jävla. Bra!!! Den är seriöst så mycket bättre än de tre tidigare filmerna!
Och dessutom gör Andrew Garfield rollen som Peter Parker tusen gånger bättre än Toby McGuire också - även om jag har inget emot hans skådespel egentligen. Och så är Garfield mycket sötare också, inte så himla fel att kolla på direkt! Garfield och Emma Stone har också så grymt mycket kemi, alltså bara WOW! Nästan som om jag är där alldeles framför dem och tittar på när de gör sin. Så äkta, så trovärdig. Men kanske inte så konstigt med tanke på att de även är tillsammans i verkligheten också! De är så himla fina ihop!
Och jag blev även mycket mer engagerad i karaktärerna i den här filmen också än i de tre tidigare filmerna, så den slår därför de gamla filmerna med hästlängder! För jag gillade att filmen tog sig tid med att fördjupa karaktärerna innan själva action-biten drogs igång! Skådespelarna är helt fenomenala, framför allt Garfield och Stone! Bra story, humor, action, kärlek och sorg.
Så gillade ni de tre tidigare filmerna, så rekommenderar jag den här varmt! Jag kan inte vänta att få se uppföljaren, jag längtar redan!!! Trailern kan ni se här.
 Citat #46.

"Att inte vara nån annan än sig själv i en värld som försöker få en att bli som alla andra är den
svåraste kampen en människa kan ge sig in på och en kamp som aldrig tar slut."
- E.E. CummingsCitat #45.

"There's no fun in a perfect life. So make a risk. Take a chance. Go where the wind takes you. Have fun."
- Jenny CCitat #44.

"Att älska är att riskera att inte bli älskad tillbaka. Att hoppas är att riskera smärta. Att försöka är att riskera misslyckanden men risken måste tas eftersom den största faran i livet är att riskera någonting."
- Okänd.Citat #43.

"Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."
- James DeanEn vinterdesign!

Som ni ser, så har jag en ny design nu! En vinterdesign av Amanda här. Jag har bara ändrat två saker på den här makalösa designen. Jag har ändrat textfärgen från vit till svart på rubrikerna till inlägg och rubrikerna på menyn - för vita texterna är jättesvårt att läsa då det är ljusblå som bakgrundsfärgen - och även ovanför headern till personligt istället för kategorierna då det ju redan finns såna på menyn! Länkarna ovanför headern är direktlänkat till varje kategori. Nu är jag jättenöjd!! Det kanske är för tidigt att byta till en vinterdesign nu, men vem bryr sig? Det är ändå snart vinter och man kan väl fira nu redan att den snart är här ändå? ;)Citat #42.

"Det är utsidan som ger insidan en chans, men det är insidan som ger utsidan sin glans."
- OkändEvan Peters ♥

Mr Evan Thomas Peters! Jag bara kan inte! Han är så himla jävlans snygg! Han kan ni se i American Horror Story säsong 1 som Tate Langdon och säsong 2 som Kit Walker! Damn, I'm so obsessed with him! Jag är sååå avis på Emma Roberts som får hångla med honom när hon vill!I can't sleep.

Fan att jag inte kan sova nu, jag är för pigg. Det är kl 4:16 på morgonen nu! Vilken galning jag är då! För att fördriva tiden lite medans jag inte kan sova, har jag gått ut med vovvarna nyss - Mammas Zeke är här också som jag passar, så att min systers hund Alize kan vara ifred med sin löpning - och sedan skrivit på kapitel 5 i min novell nyss. Bara ett par styckar till, sen lägger jag upp det i min novell-underblogg på eftermiddagen eller kvällen ;)
 
Imorgon har jag planer på att skriva färdigt mitt CV och sedan maila det till handledaren Linda från dövkonsuletet i Lund så att hon kan titta på det och säga vad det som är bra och vad som ska ändras och blablabla. Sen tänker jag sätta igång med söka jobb så länge jag kan och så länge jag orkar. För nu är det dags att ta tag i mitt liv! ;)
 
Nej, nu ska jag lägga mig och försöka sova! God natt, eller god morgon! xDIf It Makes You Happy.

Såg Hart of Dixie 2x03 If It makes you happy för nån timme sedan idag. Det var ett awesome avsnitt! Ett stort avsnitt för oss Wade/Zoe fans! LÄS INTE VIDARE OM DU INTE VILL VETA SPOILERS!
 
1. Lavon/Lemon. Jag är så glad att Lemon ska hjälpa Lavon att vinna borgmästare! Jag hatar Ruby! När hon först kom in i bilden, så hoppades jag faktiskt på Lavon och henne för ett ögonblick som dum jag var! Men när hon visade sig vara skit i förra avsnitt där hon sa att hon skulle tävla mot honom om att bli borgmästare och betedde sig som en bitch, då var allt som bortblåst, jag gillade inte henne längre. No thanks to her! Nu hoppas jag att Lavon och Lemon kommer att hitta tillbaka till varandra för jag älskade dem verkligen i säsong ett! Ett fan av dom, kan jag säga! Hoppas, hoppas! ;)
 
2. George/Brick. Jag kan inte fatta varför alla ger George skulden för bröllopet? Lemon då? Hon är ju faktiskt inte det enda offret här! Även om det var George som avblåste hela bröllopet, så är han också ett offer! Lemon hade en affär med Lavon och inte bara George med Zoe. Så alla borde sluta ge George skulden. Men om de ändå vill ge nån skulden för det, så ge Lemon det också! Och jag älskade scenen i slutet med Brick och George tack vare Lavon. Äntligen har de slutat bråka nu om att vem det var som krossade Lemons hjärta. Det var en jättefin scen!
 
3. Och nu det bästa - Wade/Zoe. Jag är en av jordens lyckligaste tjejer nu! För nu har Zoe äntligen insett att Wade gör henne lycklig! Kan det bli bättre!? Nej, inte! Och för första gången nånsin också fick vi se Wade vara mogen. Självklart älskar jag barnsliga Wade också men för förväxlnings skull var det fantastiskt att se honom mogen för en gångs skull! Jag älskade hans tal till Zoe där han uppmuntrade henne att göra saker som gör henne lycklig istället för att jämt och ständigt vara besviken över att saker och ting inte alltid blir som man har tänkt sig. Han fick henne att tänka för i slutet knackade hon på hos honom och hade med sig ett tvspel (kolla gifs ovanför). Damn yes! De var så söta när de satt där och bara log mot varandra. Oh my god! Ni som föredrar George, borde fan föredra Wade nu! Wade är ju som skapad för Zoe! De hör ihop! They are endgame!
 
4. Höjdpunkten i hela avsnittet. Wades pappa! Hahaha, han berättade för Zoe att Wade alltid pratar om henne. "Zoe blablabla. Zoe blablabla Zoe blablab Zoe Zoe Zoe Zoe." xDSäsong 4.

"Throughout the season there will be many Damon and Elena scenes but she will always be held back by her love for Stefan which will grow back to what it once was."
- Ian Somerhalder om säsong 4. HURRA!!!
 Pretty Little Liars 3x13 Halloween promo.

OMG!!! Kan inte 23 oktober komma nu!? Så att vi i Sverige kan se det den 24:e! För jag dör av spänning här!I'm sick.

Jag vill bara skriva ett inlägg snabbt och säga att jag har blivit sjuk igår. Vilket är anledningen till att jag inte kommer att blogga nu framöver tills jag blir frisk för jag har verkligen ingen ork att sitta vid datorn. Jag är väldigt hemskt förkyld och jag har feber, huvudvärk, yrsel och halsont. Jag mår verkligen inget vidare. Igår gjorde jag av med en hel toarulle (se bilden till höger xD), suck! Det suger verkligen! :(
 
Update 21:34: Jag är äntligen på bättringsvägen nu! Jag orkar mer nu! ;)The first time (2012).

JAG VILL SE DEN!!! Jag visste redan längesen att den skulle komma i år, men jag har inte sett trailern förrän Nathalie skrev om den för nån dag sedan. Snyggingen Dylan O'Brien, Stiles från Teen Wolf, är ju med. I'm so damn obsessed with him! Han är så snygg ju! Så jag vill därför se den och längtar efter den!Arrow.

Arrow handlar om den bekymmerslösa biljonären Oliver Queen (Stephen Amell). Livet leker för honom – tills han är med om ett skeppsbrott och hamnar på en avlägsen ö i söderhavet. Det tar hela fem år för ett skepp att hitta honom och när han återvänder till sitt gamla liv är han inte samma person längre. Tiden på ön förändrade honom och han har nu ett nytt mål i sikte.  Med en grön luva är han är självutnämnd rättskipare som skall försöka återställa staden Starling City till vad det en gång var.
 
WOW, den är ju riktigt bra! När den kom, tänkte jag faktiskt "nej, den är nog inte nåt för mig av att döma handlingen". Missförstå mig rätt, jag älskar faktiskt den typen av tvserier också, inte bara dramaserier. Men den tilltalade inte mig riktigt på nåt sätt. Tills recensionen här från seriedrottningen kom - och jag brukar ju ofta gilla samma tvserier som henne - där hon skrev bra saker om den. Till exempel det om oväntade storylines, jag älskar ju oväntningar! Då ändrade jag mig och kollade idag. Och det ångrar jag verkligen inte! Jag gillade starkt allt som lyckades komma med. Och Olivers hemlighet (han i mitten på bilden, så snygg!) och så det oväntade slutet fick mig bara att vilja se mer! Så den kommer jag tveklöst att börja följa! ;)
 Hur mitt liv ser ut nu.

Först och främst, jag vill bara säga att kapitel 4 är uppe nu här! Idag har jag bara tagit det lugnt och tråkat. Kollade på film, skrev på novellen och promenerade med Leo några gånger. Mina dagar ser likadana ut nuförtiden nu när jag är arbetslös! Jag har mitt nästa möte på AF på tisdag kl 16:00 för fortsatt planering. Jag håller tummarna att jag får ett jobb snart för jag är urless på att sitta hemma hela dagarna och göra ingenting. Det gör så att jag faktiskt saknar skolan lite för man har alltid nåt att göra då! Lektionerna, prat och skratt med vännerna och läxorna. Åh, jag hatar att vara vuxen ibland! Haha. Men isåfall längtar jag efter ett jobb så att jag kan tjäna rejäla pengar för att nu är jag fattig jämt typ efter att jag betalat räkningarna, suck! -_-Citat #41.

Nina (bönar): Kan vi göra ett Europa avsnitt? Gossip Girl gjorde det.
Paul (gnällar): Gossip Girl gjorde ett Europa avsnitt!?
Nina, Candice, Kat (enstämmigt): JA! Paris!
Paul (tittar anklagande på Julie Plec): Gossip Girl filmades i Paris!?
Julie: Ja, de filmade i Paris.
Nina: De åkte till Paris!
Candice: Och One Tree Hill åkte till Bahamas OCH de åkte skidor.
Paul (skrikande): VAD ÄR DETTA!?
Julie (ignorerar Paul): Nej, de gjorde det inte. One Tree Hill åkte inte till Bahamas!
Candice: De åkte snöskidor!
Julie: De gjorde det inte.
Candice: Ja, de gick till nån strandplats.
Paul: VAD I HELVETE!
Julie: Kanske i North Carolina.
Ian (bara sitter där och säger Salvatore i italiensk accent): Sal-vah-tooorrre.
 
HAHAHAHAHAHA xD"I was coming back for you, Stefan."

"Do you know why I even was on that bridge? I was coming back for you, Stefan.
I had to make a choice and I picked you. Because I love you. No matter
what happens, you're the best choice I've ever made."Growing Pains.

Jag såg säsongspremiären av The Vampire Diaries säsong 4 i förrigår och jag älskade det fullkomligt! Det var ett helt fantastiskt avsnitt! LÄS INTE RESTEN OM DU INTE VILL VETA SPOILERS!
 
Jag älskade varenda minut av det här avsnittet! Och jag grät så mycket, särskilt till den scenen med Stefan och Elena med väggen emellan när de sa att de älskade varandra och att de log fast de log egentligen inte - bara så jäkla fin! Jag älskade hur Rebekah ansikte förändrades medans hon satt där och lyssnade på allt som Stefan och Elena sa till varandra. Nu har vi ännu en originalvampyr som är team Stelena! YES! Och Elena var så nära att dö men tack och lov lyckades Stefan döda en man från cellen och Elena fick då i sig blod i sista minuten. Och scenen när hon kämpade med att sträcka ut handen efter blod var så fantastiskt gjort! Elenas desperata ansikte efter blod... Ninas skådespel var bara så WOW!
Man fick även se henne agera som vampyr efteråt - mer om det sen när jag kommer till det med Damon och Matt. Nu tillbaka till Stelena... det var många fina scener med Stefan och Elena, särskilt den sista var så jäkla fin när de satt på taket och tittade på soluppgången och han gav henne en dagsring. Färgen är blå - som matchar hans ring som också är blå. Så finfint!
"Do you know why I was on that bridge? I was coming back for you, Stefan. I had to make a choice and I picked you. Because I love you. No matter what happens, it's the best choice I've ever made. God, this sucks that I can't even see you right now."
 
Jag tycker det var bra att Caroline fattade fort att det var Klaus i Tylers kropp när de hånglade och skulle ha sex när Klaus kallade henne "love". Caroline visste ju att det bara var Klaus som skulle kalla henne så. Därför fattade hon fort och det tycker jag var bra! För hur mycket jag än vill ha Klaus och Caroline tillsammans, så vill jag inte att det ska vara med Tylers kropp. För det skulle bli som en trekant med Klaus, Tyler och Caroline. Så det är ju liksom lite läskigt och äckligt då, haha. Jag är så fan redo för Klaroline i säsong 4, jag vill se dom tillsammans som fan - även om jag faktiskt älskar Tyler och Caroline tillsammans också!
Caroline: "Did you just call me love?"
Klaus: "I don't know, love. Did I?" med ett Klaus-leende.
Caroline: "You're Klaus! You're disgusting!"
Klaus: "And you're a glorious kisser." och då ett örfil. HAHAHAHA xD
 
Och jaha, Damon är bad igen, precis som i säsong 1. Han var en jävla skitstövel i det här avsnittet. Verkligen! Han tog ut all sin ilska på Matt bara för att Elena skulle bli en vampyr!? Det är fan inte Matts fel! Det är INGENS fel, rättare sagt! Det var Elena som bad Stefan att rädda Matts liv först före sig själv och då blev det som det blev. Bara att acceptera det! Så jag blev därför minst sagt förbannad när Damon gjorde så mot Matt som faktiskt inte förtjänade det överhuvudtaget! Lägg ner nu, Damon, säger jag bara! Ack så glad jag blev när Elena kom och stoppade Damon och visade sitt vampyransikte och sa "Leave him alone!" innan han hann döda Matt!
Och på tal om Damon och Elena. Jag älskade att Elenas första minne under övergången var scenen från säsong 2 där Damon för första gången sa att han älskade henne, att han inte kunde vara självisk med henne, att Stefan förtjänade henne mer än honom och sedan raderade hennes minne efteråt (Minns ni scenen? Inte? Klicka här!). Det var jättebra att det var genast fokus på just den scenen för det är ju en av mina favoritscener med Delena! ;D
 
Och jag är sååååå glad att det löste sig redan i det här avsnittet med Klaus och Tyler! Klaus är tillbaka i sin egen kropp nu (och Tyler i sin egen), damn yeeeees!!!!! Även om Michael Trevino gjorde ett okej jobb med att vara Klaus, så är Joseph Morgan fan bäst!!! Tacktacktack, Julie Plec, för att det hände redan nu och inte senare! Och på tal om honom, han var så hemskt taskig mot Rebekah i slutet när hon kom och klagade på varför Klaus i Tylers kropp räddade Caroline och inte henne. Väldigt taskigt sagt av honom att Rebekah betyder ingenting för honom. Men... jag älskar Klaus ändå även om jag samtidigt tycker synd om Rebekah också!
 
Och nu i övrigt... jag tyckte så synd om Bonnie som tvingades se sin mormor dö för andra gången! Jag grät som fan, stackars henne! RIP Grams för andra gången! Men Bonnie får acceptera konsekvensen av det som hände för att hon försökte gå över till den mörka sidan igen trots att Grams varnade henne klart och tydligt att inte göra det igen (första försök till den mörka sidan var när hon försökte ta tillbaka Elena till människa så att hon skulle slippa att bli vampyr - men som misslyckades). Dumt! Menmen... och slutet!? Vafan!? Min teori är att prästen ska göra dom alla till vampyrjägare. Bara en teori! Det återstår att se om jag har rätt eller inte! ;)
 
Jag känner på mig att säsong 4 kommer bli en grym säsong! Jag är så spänd inför allt som ska hända i säsongen! Gud så spännande det ska bli!!!En underblogg för min novell.

Jag har bestämt mig att flytta novellen till en underblogg istället, så jag ska lägga in kapitel 1-3 där nu. Så från och med nu får ni läsa novellen där istället. Anledningen till det här är för att jag kanske ska skriva flera noveller efter Love is Beautiful också och då blir det ju för många kategorier här och det vill jag inte, så. Gå in här och njut av läsningen! ;)
 
www.loorem.blogg.se/novellerEn novell rekommenderas!

Jag vill rekommendera en novell som också är jättebra av att döma det lilla jag läst! Den skrivs av Nour. En novell om en påhittad tjej och Justin Bieber. Jag själv är inte ett fan av honom, men jag tycker om novellen! Fan eller inte, läs novellen här ändå! Som jag verkligen rekommenderar! ;)
 
Handlingen: Jasmine Davis har aldrig varit älskad på Avly High. Hon har alltid varit flickan alla hatar, no matter what. Jasmine förlorade sin mamma vid födseln och har bara en sak kvar av henne. Hennes dyrbaraste ägodel... Hennes morshalsband som hon jämt och ständigt bär runt halsen. Hennes far är alkoholist sen år tillbaka. Tack vare allt svårt hon har, lider hon av diagnosen panikångest. Mardrömmarna hon har på kvällarna är inget man leker med. Hon vaknar ofta på nätter och river sig själv. Hon hittade trösten hos rakbladen som förstörde hennes handleder. Jasmine hoppas på att allt ska bli bättre till sista året i High School på Avly High, privatskolan som få kommer in på, tills Justin Bieber börjar på skolan. Mobbningen blir värre. Ally mobbar henne mer och mer tills..."You're not a monster. You saved my life. Twice." ♥


I love Vincent Keller and Catherine Chandler from Beauty and the Beast, so much chemistryOnce Upon a Time säsong 2.

Jag är så glad att Once Upon a Time äntligen är tillbaka igen! Med säsong 2! Jag har sett de första två avsnitten nu och jag älskar det! Säsong 2 har verkligen lyfts väldigt mycket och det är helt fantastiskt!
 
Jag älskade upproret mot Regina när alla fick veta vem de verkligen var. Men jag är glad att de inte dödade henne ändå trots allt. För vad vore serien utan henne? Hon är ju den elaka drottningen för sjutton. Och jag älskade återföreningen mellan David, Mary och Emma (prinsen Charming, Snövit och Emma för att vara exakt), jag grät mycket! Så fint! Har inte kunnat förväntat mig nåt bättre! ;D
Och hoppas fanimig att Emma och Mary/Snövit inte kommer vara fast i sagovärlden hela säsongen, att hela säsongen kommer handla om hur de ska ta sig tillbaka till den riktiga världen. För det skulle vara riktigt trist! En hel säsong till det? Nej tack. Så jag hoppas att det bara håller i bara några avsnitt, inte mer! Annars är det ju synd! Och varför blev Rumpy/Mr Gold så arg när han fick veta att alla ändå inte kan ta sig nånstans ifrån Storybrooke trots magin som han släppte lös i säsongsfinalen? Hade han planer på nåt utanför Storybrooke? Och isåfall vad? Och slutet!? Vafan lever Reginas mamma?! Och vart fan tog Pinocchio vägen!?
 
Det återstår att se vad som kommer hända! Så spännande det ska bli att se hela säsong 2, jag tror det kommer bli en fantastisk säsong!Ett blondinskämt.

En blond kvinna kommer farande som ett skott i sin nya fina sportbil och blir stoppad av en kvinnlig polis som också råkar vara blond.
- Kan jag få se körkortet? säger den kvinnliga polisen.
Blondinen börjar frenetiskt riva igenom hela handväskan och blir mer och mer stressad.
- Hur ser det ut nu igen?
- Det är ju fyrkantigt och så finns det ju en bild på dig!
Till slut hittar blondinen en spegel som är fyrkantigt i väskan, tittar på den och räcker över den till poliskvinnan. Den blonda kvinnliga polisen tittar på spegeln, lämnar sedan tillbaka den och säger:
- Det är ok, du kan åka, jag visste inte att du var också polis!
 
HAHAHAHAHAHAHA! xD
 Beauty and the Beast.

Som tonåring blev Catherine (Kristin Kreuk) vittne till mordet på sin mamma. Catherine hade också blivit dödad om det inte vore för att någon - eller något - räddade henne. Ingen har någonsin trott henne, men hon vet att det inte var ett vilt djur som skrämde iväg mördarna. Det var något mänskligt. Nu har nio år gått och Catherine är en stark, självsäker och skicklig polis i New York och jobbar med sin lika duktiga partner Tess. När de utreder ett mord, upptäcker Catherine en ledtråd som leder till en stilig doktor, Vincent Keller (Jay Ryan), som ska ha omkommit under strider i Afghanistan år 2002. Catherine upptäcker att Vincent i själva verket lever och att det var han som räddade henne för alla dessa år sedan. Mystiska anledningar har tvingat honom att leva avskärmad från verkligheten och Vincent har gömt sig de sista tio åren för att dölja sin hemlighet - när han blir upprörd, förvandlas han till ett skrämmande odjur och han kan då inte kontrollera sin superstyrka och sina förstärkta sinnen. Catherine går med på att skydda hans hemlighet, om han hjälper henne att lösa mordet på mamman.
 
Jag såg just premiären nyss och jag älskade det! Jag gillade allting som kom med i första avsnittet. Jay Ryan och Kristin Kreuk, som spelar Vincent och Catherine som Skönheten och Odjuret, har verkligen underbar kemi! Det är ju alltid ett måste att ha kemi mellan kärleksparen i alla tvserier, enligt mig! Jag hejar redan som fan på dom nu! Och den här serien har potential så jag kommer tveklöst att börja följa den! Hoppas bara att inte CW väljer att lägga ner den efter tio avsnitt, för annars blir jag så förbannad och besviken då den har ju potential att bli en fantastisk serie om den får fortsätta! Jag hoppas redan nu att CW kommer öka den till en full säsong med 22 avsnitt, jag håller tummarna! Och så slutade det ju dessutom riktigt intressant när Vincent berättade för Catherine att det var några elakingar som följde efter hennes mamma, att nåt var anledningen till att hon mördades den där natten. Spännande, spännande!BD2 official banner.

WOW, VAD HÄFTIGT! Jag älskar det! Och nu är det verkligen riktigt nära! Bara 36 dagar kvar!!!
(klicka på bilden för att få den lite större!)Citat #40.

"Innan man accepterar alla sina misstag, kan man inte förändras."
- Mouth, One Tree Hill säsong 4 avsnitt 1."...påminna om att det kommer att bli bättre."

"Tree Hill är bara ett ställe nånstans i världen. Det kanske liknar din värld. Kanske inte. Men om du tittar noggrant, så kanske du ser nån som du. Nån som försöker hitta sin väg. Någon som försöker hitta sin plats. Som försöker hitta sig själv. Ibland känns det som om man är ensam i världen om att kämpa, vara frustrerad eller knappt orka med. Men den känslan är en lögn. Om man bara håller fast och hittar modet att möta ännu en dag, så hittar nån eller nåt dig och gör allt bra igen. För vi behöver alla hjälp ibland. Någon som får oss att höra musiken kring oss och påminna om att det kommer att bli bättre. Den personen finns där någonstans. Och den personen kommer att hitta dig."

Ett av mina favoritcitat från One Tree Hill säsong 4 avsnitt 1!YEEEEEAH!!! ♥

JAAAAAAA! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!! Pretty Little Liars har blivit plockad för en säsong 4!!! Som PLL-skådisarna har skrivit på deras twitter! Seriöst! Jag är så himla jävla glad!!! YEAH! Nu behöver jag inte vara orolig längre - som jag ju lätt blir inför varje säsongsfinal av alla tvserier som jag följer för man kan ju aldrig veta om det kommer ny säsong eller inte!Citat #39.

Plio: "Vårt nya hem."
Zini: "OCH DET KOMMER MED EN POOL!!!"
- filmen Dinosaurier från 2000.
 
Hahaha, alltså Zini! zD"Det finns ögonblick..."

"Det finns ögonblick i livet när man står inför ett vägskäl. Rädd. Förvirrad. Utan mål och mening. Valen man gör då kan påverka hela ens framtid. När man möter det okända, väljer de flesta att vända om och gå tillbaka. Men då och då, går några vidare för att få ut nåt mer. Nåt som finns bortom smärtan att vara ensam. Och bortom modet som krävs för att släppa in nån. Eller att ge nån en chans till. Nåt som finns bortom drömmen som man klamrat sig fast vid. För det är bara när man prövas som man upptäcker vem man är. Och det är bara när man prövas som man upptäcker vem man kan vara. Personen som man vill vara, finns nånstans bortom jobb, tro och hopp och bortom hjärtesorg och rädsla inför framtiden."
 
Ett av mina favoritcitat från One Tree Hill säsong 4 avsnitt 2.Revolution får full säsong!

NBC valde att ge förtroende på tre nya tvserier genom att ge dom fulla säsonger redan nu och Revolution är en av dom! Efter bara tre avsnitt får Revolution redan en full säsong! Jag är så överlycklig! För den är ju så jävla bra! Igår såg jag avsnitt 3 och den blir ju bara bättre och bättre och mer och mer spännande! Tre starkt välkända ansikten i serien är Billy Burke (Charlie i Twilight sagan), Mark Pellegrino (Lucifer i Supernatural) och så Daniella Alonso (Anna i One Tree Hill säsong 2). Burkes karaktär Miles är tveklöst min favorit, en riktigt bad ass! ;)I Fall to Pierce.


Hart of Dixie säsong 2 hade premiär i tisdags! Snacka om hur överlycklig jag blev av bara tanken på det! Jag hade ju väntat hela sommaren och längtat att få se alla igen, särskilt Wade och Zoe! LÄS INTE RESTEN OM DU INTE VILL VETA SPOILERS!
 
Igår kollade jag och jag älskade det fullkomligt! Gud vad jag har saknat serien! Wade och Zoe scener var helt underbara! Deras "gräl" om vilket betyg det var på sex från säsongsfinalen, haha! Wade var A+ för Zoe medan Zoe var B- för Wade.
Och resten i avsnittet var hysteriskt kul särskilt mot slutet när alla invånare trodde att Lemon var hos Zoe för att mörda henne pga Zoes så kallade affär med George som var anledningen till att bröllopet inställdes eftersom hon kom dit med en stor kniv  Men så var inte fallet. De bara satt och pratade och Lemon skulle bara ge tillbaka kniven från en bröllopspresent till en kvinna. Och under tiden alla invånare i Bluebell stod samlade utanför Zoes hem i väntan på att Lemon skulle arresteras, började Wade och George slåss om vem som skulle gå in och rädda Zoe från Lemon och George bara "bet du mig precis!?" till Wade när han bet honom, hahahaha!
Och jag är så jääävla glad att Zoe valde ingen, varken George eller Wade, för att inte såra nån. Men enligt mig "valde" Zoe Wade iallafall med tanke på hur det slutade för de två i slutet (gifsbilder ovanför), haha. Så det gav mig hopp om att det kommer bli Wade som Zoe slutligen väljer! George får slänga sig i väggen och hitta nån annan, tack!
 
Kan inte vänta tills nästa avsnitt som av att döma trailern ska vara riktigt Wade-och-Zoe-saftigt! Spännande! Och så är jag också helt bergsäker på att säsong 2 kommer bli makalös med massor av drama och roligheter! SPÄNNANDE, SPÄNNANDE, SPÄNNANDE! ;)  'Beautiful Creatures' trailer.


Eftersom Twilight sagan går mot sitt slut nu, börjar jag ärligt talat bli lite smått desperat att hitta nån liknande film med samma anda. Bara för att jag är så, så, så svag för såna kärlekshistorier! Självklart kommer ingen att slå Twilight-sagan! Men hur som helst... för nån timme sedan fick jag reda på en ny film som det har sagts ska ha samma anda som Twilight och den heter Beautiful Creatures och den har svensk biopremiär den 13 februari 2013. Den är baserad på första boken i en triologi (tre böcker) med samma namn av Kami Garcia och Margaret Stohl. Första boken kan man förhandsboka på svenska som släpps i januari 2013 och ska heta Beautiful Creatures - Mörka drömmar, livsfarlig kärlek. Gissa vem ska läsa? JAG! Här kommer trailern och så här under kommer handlingen ;)
 
En förbannelse, ett val, två öden ... När sextonårige Ethan möter den nya mystiska tjejen Lena, inflyttad till det lilla sydstatssamhället Gatlin, slår det gnistor. Hennes gröna ögon, mörka hår och gåtfulla personlighet fascinerar Ethan. De dras obevekligt till varandra, men deras kärlek är farlig och hotar att avslöja mörka hemligheter ur det förflutna. När Lena fyller sexton år kommer hon att förändras. En okänd värld av magi väntar på att slå klorna i henne. Hennes krafter håller på att vakna, och hennes kärlek till Ethan kan inte få fortsätta ... Men Ethan är beredd att göra vad som helst för att inte förlora Lena. Han tänker inte ge upp.BD2 stills del 2.
BD2 stills del 1.
121002 (blogg app).

Jag är fortfarande hos Ida. Vi har fullt upp.
 
I söndags följde jag och Ida med på hennes kille Stefans jakt tillsammans med en av jakthundarna. Tyvärr hittade Brus, hunden, ingen hare. Sedan var vi, Stefan och Adam på A6 Center och sen IKEA hela dagen (vi åt lunch även där också, gött!). Igår åkte jag och Ida till djurkliniken för att stygn från Princess skulle tas bort. Idas katt alltså. Sedan var vi på ICA Maxi där Ida handlade mat. Och sedan hemma hjälpte vi åt att städa tvättrummet, köket och toaletten. Sedan hjälpte jag att skära kycklingfile i bitar och hon lagade mat. Kycklinggryta med ris, mums! När vi inklusive hennes kille (de är sambo) hade ätit färdigt spelade vi Yatzy. Ida kom etta med över 300 poäng, jag tvåa med lite över 230 poäng och Stefan kom sist med mycket mindre än 230 poäng ;) Och nu idag, alldeles nyss, var jag och Ida på bilprovningen. Stefans bil skulle kontrolleras och så, ja ni fattar. Nu sitter jag i bilen och väntar på Ida som är på ICA Maxi och köper cigg ;)