If It Makes You Happy.

Såg Hart of Dixie 2x03 If It makes you happy för nån timme sedan idag. Det var ett awesome avsnitt! Ett stort avsnitt för oss Wade/Zoe fans! LÄS INTE VIDARE OM DU INTE VILL VETA SPOILERS!
 
1. Lavon/Lemon. Jag är så glad att Lemon ska hjälpa Lavon att vinna borgmästare! Jag hatar Ruby! När hon först kom in i bilden, så hoppades jag faktiskt på Lavon och henne för ett ögonblick som dum jag var! Men när hon visade sig vara skit i förra avsnitt där hon sa att hon skulle tävla mot honom om att bli borgmästare och betedde sig som en bitch, då var allt som bortblåst, jag gillade inte henne längre. No thanks to her! Nu hoppas jag att Lavon och Lemon kommer att hitta tillbaka till varandra för jag älskade dem verkligen i säsong ett! Ett fan av dom, kan jag säga! Hoppas, hoppas! ;)
 
2. George/Brick. Jag kan inte fatta varför alla ger George skulden för bröllopet? Lemon då? Hon är ju faktiskt inte det enda offret här! Även om det var George som avblåste hela bröllopet, så är han också ett offer! Lemon hade en affär med Lavon och inte bara George med Zoe. Så alla borde sluta ge George skulden. Men om de ändå vill ge nån skulden för det, så ge Lemon det också! Och jag älskade scenen i slutet med Brick och George tack vare Lavon. Äntligen har de slutat bråka nu om att vem det var som krossade Lemons hjärta. Det var en jättefin scen!
 
3. Och nu det bästa - Wade/Zoe. Jag är en av jordens lyckligaste tjejer nu! För nu har Zoe äntligen insett att Wade gör henne lycklig! Kan det bli bättre!? Nej, inte! Och för första gången nånsin också fick vi se Wade vara mogen. Självklart älskar jag barnsliga Wade också men för förväxlnings skull var det fantastiskt att se honom mogen för en gångs skull! Jag älskade hans tal till Zoe där han uppmuntrade henne att göra saker som gör henne lycklig istället för att jämt och ständigt vara besviken över att saker och ting inte alltid blir som man har tänkt sig. Han fick henne att tänka för i slutet knackade hon på hos honom och hade med sig ett tvspel (kolla gifs ovanför). Damn yes! De var så söta när de satt där och bara log mot varandra. Oh my god! Ni som föredrar George, borde fan föredra Wade nu! Wade är ju som skapad för Zoe! De hör ihop! They are endgame!
 
4. Höjdpunkten i hela avsnittet. Wades pappa! Hahaha, han berättade för Zoe att Wade alltid pratar om henne. "Zoe blablabla. Zoe blablabla Zoe blablab Zoe Zoe Zoe Zoe." xD

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo