I Fall to Pierce.


Hart of Dixie säsong 2 hade premiär i tisdags! Snacka om hur överlycklig jag blev av bara tanken på det! Jag hade ju väntat hela sommaren och längtat att få se alla igen, särskilt Wade och Zoe! LÄS INTE RESTEN OM DU INTE VILL VETA SPOILERS!
 
Igår kollade jag och jag älskade det fullkomligt! Gud vad jag har saknat serien! Wade och Zoe scener var helt underbara! Deras "gräl" om vilket betyg det var på sex från säsongsfinalen, haha! Wade var A+ för Zoe medan Zoe var B- för Wade.
Och resten i avsnittet var hysteriskt kul särskilt mot slutet när alla invånare trodde att Lemon var hos Zoe för att mörda henne pga Zoes så kallade affär med George som var anledningen till att bröllopet inställdes eftersom hon kom dit med en stor kniv  Men så var inte fallet. De bara satt och pratade och Lemon skulle bara ge tillbaka kniven från en bröllopspresent till en kvinna. Och under tiden alla invånare i Bluebell stod samlade utanför Zoes hem i väntan på att Lemon skulle arresteras, började Wade och George slåss om vem som skulle gå in och rädda Zoe från Lemon och George bara "bet du mig precis!?" till Wade när han bet honom, hahahaha!
Och jag är så jääävla glad att Zoe valde ingen, varken George eller Wade, för att inte såra nån. Men enligt mig "valde" Zoe Wade iallafall med tanke på hur det slutade för de två i slutet (gifsbilder ovanför), haha. Så det gav mig hopp om att det kommer bli Wade som Zoe slutligen väljer! George får slänga sig i väggen och hitta nån annan, tack!
 
Kan inte vänta tills nästa avsnitt som av att döma trailern ska vara riktigt Wade-och-Zoe-saftigt! Spännande! Och så är jag också helt bergsäker på att säsong 2 kommer bli makalös med massor av drama och roligheter! SPÄNNANDE, SPÄNNANDE, SPÄNNANDE! ;)  

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo