This is a Dark Ride.

Jag såg Pretty Little Liars 3x13 This is a Dark Ride idag som är ett Halloween-avsnitt. Det var SÅÅÅ bra! Det var fullt av många överraskningar! Särskilt en flashback-scen som kom som en total jävla stor överraskning! Iallafall för mig! Markera texten för att läsa mina tankar MEN GÖR DET INTE OM DU INTE VILL VETA SPOILERS!
 
Först och främst... Caleb och Hanna var så jävla söta! Caleb skulle inte komma med på tåget där Halloween var, men egentligen kom han dit som Fantomen bara för att överraska henne. Jag skrattade när han nöp hennes rumpa när hon dansade och hon typ blev arg och, helt omedveten om att Fantomen var Caleb, sa: "Creep! You know what? Do that again and you'll leave with a bloody stump!" och då gick han iväg. Och sen gick hon ut ute på tåget och då kom Fantomen igen. Hanna blev helt galen och sa "No means no, Opera boy!" och sen "Stop!" när han försökte gå fram mot henne så att hon "sparkade" honom mellan benen. Då svarade Caleb "Why did I ever think that you would need protection?". Då tog hon av hans mask och såg att det var Caleb och blev sjukt glad. Så jävla söta!!!
 
Och hur läskig var inte det med Ashley och flickan!? Jag blev faktiskt lite rädd, om jag ska vara ärlig! Först dök hon upp i köket och sen plötsligt försvann hon. Och sen dök hon upp igen i Hannas rum och Ashley reagerade genom en beröring över att flickan var så kall. Flickan var även så otroligt blek också, helt vitt klädd! Så Ashley gick till trappan för att be pojkvännen att komma för att titta och när de var i sovrummet igen, så var flickan borta. Helt spårlöst försvunnen. Den enda vägen ut var ju nerför trappan, men hon gick aldrig förbi Ashley. Ett spöke???
Men det är inte allt. Det är även samma flicka från halloween-avsnittet i säsong 2 från historien om två tvillingssytrar som bråkade över en docka som Alison berättade om för pojken.
Jag har så många frågor om det - hur kom det sig att just Ashley bara kunde se flickan? Kan hon ha haft nåt med flickan att göra? Kan flickan vara Courtney, Alisons tvillingssyster från böckerna? Nu börjar jag tro mer och mer på att de kör på tvillingsteorin som i böckerna.
 
Och nu till flashback-scenerna från natten då Alison mördades... så det var inte Garrett som dödade henne! Men Jenna tror att han gjorde det eftersom hon var fortfarande blind då. Han bara slog med en hockeyklubb på trädet så att det lät som Alison dog. Fast egentligen inte. Hon bad honom att hålla tyst när Jenna frågade om hon var död. De bara stack därifrån medans Ali stannade kvar. Hon såg helt creepy ut!
Och senare samma natt kom Garrett tillbaka för att kolla efter Ali och såg då henne stå bredvid ett träd och hon pratade med nån. De bråkade. Så han gömde sig och tittade på. Och då till min stora jävla överraskning gick mannen, som gömde sig bakom trädet, fram mot Ali så att de stod ansikte mot ansikte och det var fan Byron! Arias pappa! Jag blev bara så jävla chockad att jag bara gapade stort! Byron!? Det hade jag aldrig trott! Så betyder det att det kan vara just han som har mördat Ali!? Att det kan vara anledningen till att han helt plötsligt bestämde sig för att flytta till Island med Aria och familjen? Jag har så många frågor nu om det som jag vill ha svar på snarast! Men några svar är utlovade i den andra halva av säsong 3, så jag längtar!
 
Allt det där om natten berättade Garrett självklart för Spencer. Och gissa vad? Senare hittades han... mördad! Bredvid Aria i den trånga "kistan" som skrek när hon vände sig ansikte mot ansikte med honom och insåg att han var död. Ännu en chock trots att jag hade gissat rätt att det var han som skulle dö i det här avsnittet. Jag hoppades till och med på att det var just han. Men nu ångrar jag mig faktiskt! Efter det han berättade för Spencer. Nu vet vi ju att han aldrig har varit ond egentligen. Vilken chock! Herregud, jag tycker så synd om honom nu! Han blev mördad för att han visste för mycket om natten Ali mördades och om Byron! Herregud, stackare! :'(
 
Och nu för första gången nånsin misstänker jag att Ezra kanske är inblandad med allt som hänt på tåget och hela med A-grejen. Tänk om!? För jag tycker faktiskt att det var så sjukt misstänkt när han plötsligt dök upp i tågvagnen där Spencer, Hanna, Aria, Emily, Caleb, Toby, Paige, Noel, Lucas och Jenna var efter att Garrett hittades död och blablabla om det som hänt Aria. När de kramades, såg han inte ut att tänka "Gudskelov att du är okej!" Han såg inte det minsta lättad ut på nåt sätt! Väldigt misstänkt ju! Och då precis efter Ezra kom, började Toby och Noel "slåss" och när Toby knuffade Noel, krockade han med glaslådan med isen och flaskorna som då gick sönder och ut kom liksäcken med Alis kropp! Den åkte ut mitt framför näsan på Jason, åh stackare! Alla såg så chockade ut. Till och med jag var chockad! Utom Ezra som faktiskt inte såg så särskilt chockad ut. Kan det kanske vara därför att det var han som har lagt kroppen där? Att det var därför han sa till Aria att han inte kunde komma med på tåget så att han kunde få tiden till att göra det? Om inte, så är det ändå nåt som är väldigt misstänkt med honom! För det är absolut nåt som verkligen inte stämmer! Han såg för första gången så skum ut!
 
Och så slutet... ännu en flashback-scen. En hand kom ut från graven med ett lila armband! Exakt samma armband som Ali bar under natten hon mördades! Så lever hon!? Har hon hela tiden levt!? Ett stort OOOOOMG, säger jag bara! Nu har jag så många frågor om det som hände under avsnittet.
1) Vafan med Alison och Byron? Var det Byron som dödade Allison? Var det därför han bestämde sig för att flytta till Island med hans familj bara för att dölja det?
2) Vem dödade Garrett?
3) Var flickan Courtney? Varför kunde bara Ashley se flickan? Hade hon haft nåt med flickan att göra, att det kan vara därför bara hon kunde se flickan?
4) Lever Ali? Eller är hon verkligen död och det är egentligen Courtney som lever och leker med tjejerna?
5) Var det Ezra som lade kroppen där? Är han inblandad på nåt vis? Är han en del av A team?
6) Och sist men inte minst, Mona var på tåget som man får veta i slutet och det var en A till där på tåget men vem är det? Det kan inte vara Toby då han har varit med antagligen Spencer eller Jenna, så vem är det då? Kanske Ezra?
 
Ledsen att det blev ett så långt inlägg, för det är ju en sammanfattning också och inte bara mina funderingar, och att min svenska kan vara slarvig ibland - men det är bara det att jag är rätt så hysterisk över det här avsnittet! Det var ju SÅÅÅ bra och fullt av överraskningar! Åh, kan inte januari typ komma nu!? Jag orkar inte vänta så länge! Det slutade för spännande ju!!! :(

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo