Once Upon a Time säsong 2.

Jag är så glad att Once Upon a Time äntligen är tillbaka igen! Med säsong 2! Jag har sett de första två avsnitten nu och jag älskar det! Säsong 2 har verkligen lyfts väldigt mycket och det är helt fantastiskt!
 
Jag älskade upproret mot Regina när alla fick veta vem de verkligen var. Men jag är glad att de inte dödade henne ändå trots allt. För vad vore serien utan henne? Hon är ju den elaka drottningen för sjutton. Och jag älskade återföreningen mellan David, Mary och Emma (prinsen Charming, Snövit och Emma för att vara exakt), jag grät mycket! Så fint! Har inte kunnat förväntat mig nåt bättre! ;D
Och hoppas fanimig att Emma och Mary/Snövit inte kommer vara fast i sagovärlden hela säsongen, att hela säsongen kommer handla om hur de ska ta sig tillbaka till den riktiga världen. För det skulle vara riktigt trist! En hel säsong till det? Nej tack. Så jag hoppas att det bara håller i bara några avsnitt, inte mer! Annars är det ju synd! Och varför blev Rumpy/Mr Gold så arg när han fick veta att alla ändå inte kan ta sig nånstans ifrån Storybrooke trots magin som han släppte lös i säsongsfinalen? Hade han planer på nåt utanför Storybrooke? Och isåfall vad? Och slutet!? Vafan lever Reginas mamma?! Och vart fan tog Pinocchio vägen!?
 
Det återstår att se vad som kommer hända! Så spännande det ska bli att se hela säsong 2, jag tror det kommer bli en fantastisk säsong!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo