Suspicious Minds.

Hart of Dixie fortsätter att leverera roliga och fantastiska avsnitt! Det senaste avsnittet 2x04 Suspicious Minds var helt jävla underbar, särskilt alla Wade och Zoe scener!

De är så jävla söta ihop även om det bara är sex nu - men för mig är det mer än så, men de bara inte vet det eller så vet de det men vill inte erkänna. ÄN. Och jag ääääälskar dom särskilt i slutet (den sista gifen), oh-my-god vilken fin scen! Äntligen är Zoe ärlig för en gångs skull och sa till Wade att hon inte vill han ska träffa andra. Snart kan det utvecklas till ett riktigt förhållande, hoppas hoppas hoppas mycket snart!
Och Lemon bara växer och växer i mina ögon. Jag börjar gilla henne mer och mer nu. Tack och lov räddade hon Lavons kampanj att bli borgmästare ännu en gång som hon nästan förstörde tack vare ett graviditetstest som hon stal! Bra att hon berättade om det för alla, så nu vet alla att det inte var Lavon som stal det (han försvarade Lemon genom att säga att det var han som stal). Och kom igen, manusförfattarna, när ska ni para ihop Lavon och Lemon? För jag väntar fortfarande! Jag vet att det kanske är lite för tidigt, men ändå!!! ;)
Och bajs på dig, Rudy! Det finns inte en chans att du vinner, haha! Jag är så glad att Zoe dumpade henne. Hon är ingen bra vän, hon är självisk och tänker bara på sig själv. Och hon är elak mot Lavon. Jag hatar henne. All right? Hoppas hon försvinner ur serien snart bara!
Och Geroge, vad fan gör du? Du är bara så pinsam! Jag bara ville sjunka när han gjorde bort sig med tjejen. Herregud. Han kan verkligen inte hantera en tjej! Men annars bra jobbat att hålla dig borta från Zoe, så fortsätt med det! ;)

Nu längtar jag redan tills nästa avsnitt som dessutom är ett halloween-avsnitt. Väldigt passande med tanke på att det är Halloween nästa vecka! Jag ser fram emot att se vad alla klär ut sig till. Jag vet vad Geroge och Lemon klär ut sig till, men resten har jag ingen aning om! ;)

Bea - Seriesnack.blogg.se

Håller med dig helt! Så himla fin scen i slutet. Nångång måste de erkänna att de har ett förhållande ;)

Svar: Håller med dig! Hoppas de erkänner snart ;)
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo