120630.

Jag citerar min bror Stoffe; "Jävla äckliga socialen består bara av fittor!" Och jag personligen vill säga det här till er; dra åt helvete och lämna min familj ifred!An Amazing Caleb/Mona moment.

 Pretty Little Liars.

Jag saknar att se Pretty Little Liars på TV3 på söndagar! Jag hoppas att säsong 3 har premiär på TV3 snart även om jag följer den i USA-takt! Det skadar ju aldrig att se den om och om igen, den är ju en av de bästa och hetaste tvserierna! ♥Extremely Loud and Incredibly Close (2011).

Stephen Daldry, regissören bakom Timmarna, Billy Elliot och The Reader ger oss den gripande historien om en elvaårig amatöruppfinnare, smyckesdesigner, astrofysiker, tamburinspelare och pacifist som söker över hela New York för att finna låset som matchar den nyckel han ärvt av sin far som omkom i World Trade Center-dådet den 11/9 2001.

Såg den just nyss och jag saknar ord! Den var briljant! Den var så himla bra! Så fullkomligt fantastisk att man verkligen saknar ord! Den är tveklöst bland de bästa filmerna jag sett i mitt liv! Den är ett mästerverk!
Och jag vet tyvärr inte ett perfekt ord för hur skådespelareinsatserna i filmen var!!! Skådisarna var bara... så WOW! De var skitbra rakt igenom! Särskilt Thomas Horn som spelar den 11-åriga pojken - han var fan bäst av alla! Så talangfull, jag var fångad av hans begåvade skådespel! Näst kommer Sandra Bullock som spelar pojkens mamma! De var bara,,, WOW! Vilka skådisar!
Förlåt för upprepande ord, men... jag bara saknar ord! Se den för fan, ni kommer inte att bli besvikna! Och jag varnar er, ni som är känsliga kommer att fälla många tårar precis som det gjorde för mig! Jag slutade inte gråta! Filmen var bara så bra och vacker och fin! Trailern kan ni se här.
 
"If things were easy to find, they wouldn't be worth finding."
 With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept.

Varenda gång jag ser One Tree Hill 3x16 With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We slept blir jag lika djupt berörd! Det här avsnittet berörde mitt hjärta djupt ännu en gång idag! Ett otroligt starkt och gripande avsnitt! Ett av de bästa avsnitten i serien som har gjorts!
 
Det är "inte vanligt" att ungdomar i Sverige tar med vapen till skolan, men vi vet ändå att det tyvärr finns folk som inte mår bra - det görs ju självmord- och självmordsförsök till exempel. Och avsnittet symboiliserar, för mig, också att det är jättevanligt att folk umgås i olika grupper och att det finns vänner som inte umgås längre men ändå inte ens kan spendera en sekund med att säga ett snabbt hej ändå bara för att visa att de vet att den andra finns trots att de inte längre umgås. Det är jättesynd och jättetrist tycker jag. Men tyvärr är människorna så, det kan aldrig förändras. Det är vad en av många saker avsnittet symboiliserar för, tycker jag. Och något jag också har reagerat på i det här avsnittet är att Jimmy, Mouth, Skills och Lucas faktiskt var vänner innan i säsong 1! Så vad hände med dom? I det ena ögonblicket var de vänner och helt plötsligt i det nästa ögonblicket var de inte det längre. Så vad hände egentligen? Men om de bara faktiskt gled isär, så varför spenderade de ändå inte bara en liten sekund med ett snabbt hej till Jimmy då? Varför? För bara för att de inte är vänner längre, betyder inte det att de också ska sluta säga hej! Det är det som jag reagerar på varenda gång jag ser det här avsnittet.
 
Och herregud, för att inte tala om scenen med Keith och Jimmy! Så otrolig stark och välgjord var den! När Jimmy sa "But it hurts! It hurts! It always hurts!" och slog sig för hjärtat samtidigt, så kändes det verkligen! Jag kände och led fullständigt med honom!
Och så slutscenen. Aldrig hade en scen i OTH överraskat mig så mycket! Jag minns att när jag såg det här avsnittet för första gången så kom det som en total jävla stor överraskning när Dan tog upp pistolen och sköt Keith. Hans egen bror. Och trots att jag har sett det här avsnittet tusen gånger, blir jag fortfarande lika överraskad varenda gång! Varenda gång när Dan tar upp pistolen och ska skjuta Keith, börjar jag rysa och tänka "Gör inte det. För gör du det, dödar jag dig!". Varenda gång scenen kommer, bara hatar jag Dan så mycket trots att jag tillslut förlåter honom i säsong 9.
 
Men ja, som sagt - det här är ett av de bästa och starkaste avsnitten i One Tree Hill!
 I'm nostalgic! ♥

Nyss satt jag och tittade på studentbilderna som jag har som bildspel som bakgrund på skrivbordet. När jag såg på dessa glädjefulla bilderna, så blev jag nostalgisk som fan! Jag vill tillbaka! Jag vill tillbaka till den bästa och lyckligaste dagen i mitt liv! Champagnefrukost, flaket, studentmottagning, studentfest.... Åh, jag skulle göra vad som helst bara för att få uppleva det igen! ♥Citat #6.

"Det är inte vad du gör som spelar roll i livet. Det är vem du är."
- Cooper till Lucas, One Tree Hill säsong 3 avsnitt 19.Citat #5.

"Önska något, lägg det i ditt hjärta. Vad du vill. Har du det? Bra. Tro nu att det kan bli sant. Du vet aldrig varifrån nästa mirakel kommer, nästa leende. Nästa önskning som blir sann. Men om du tror att den är bakom hörnet och du öppnar ditt hjärta och ditt sinne för möjligheten att den slår in, för säkerheten att den gör det... Kan du få precis det du önskar. Världen är full av magik, du måste bara tro på det. Så önska nåt. Har du det? Bra. Tro nu på det. Med hela ditt hjärta."
- Haley (voiceover), One Tree Hill säsong 5 avsnitt 13.Make it happen (2008).

En ung kvinna, Lauryn, från en liten stad i Indiana flyttar till Chicago med drömmen att komma in till Chicagos musik- och dansskola. Men efter avslag och och en massa otur får hon jobb på en varietéklubb. Klubben visar sig vara en plats där hon hittar sig själv och genom sitt jobb lär hon sig att förstå att även om planerna kan ändras, gör drömmarna det aldrig.
 
Den har jag sett flera gånger förut för några år sedan, men sedan glömde jag bort den utan nåt "varför". Tills igår då jag ramlade in på ett tips om den från Emma, då jag bara tänkte "Oj, längesen sist jag såg den! Den ska jag se imorgon!" och då gjorde jag det precis nu alldeles nyss. Jag hade totalt glömt hur bra den var! Jag är jätteglad att Emma nämnde den! ;) precis som alla senaste gångerna jag sett den innan, var den grymt bra nu också! Eller om möjligt, ännu bättre nu än sist! Storyn var kanon och bra skådisar, perfekt inledning och perfekt slut. Jag älskade även Russ och Lauryn, de var så grymt söta tillsammans! Jag rekommenderar den starkt om ni älskar dansfilmer! Min favoritdans i filmen var den sista dansen då Lauryn allt visade att hon var värd den chansen! Trailern kan ni se här.
 We Bought a Zoo (2011).

Den handlar om en man (Matt Damon) som när hans fru dör bestämmer sig för att han behöver en nystart tillsammans med sina barn, en arg tonårson med ett brustet hjärta och en sjuårig glad flicka med ett modigt hjärta, och gör någonting oväntat - han köper ett zoo.
 
Herregud, så underbar film! Nu förstår jag varför den har så bra imdbbetyg och ännu bättre är att den är baserad på en sann historia! Med hjälp av det, är filmen väldigt trovärdig. Som sagt, den handlar om änklingen Benjamin Mee, som är far till en arg tonårspojke med ett brustet hjärta och en liten glad tjej med ett modigt hjärta, som plötsligt bestämmer sig en dag att köpa ett zoo. Det är en fantastisk, fin, underbar och stämningsfull film med ett lugnt tempo där man får lära känna karaktärerna, framför allt den inte särskilt bra relationen mellan fadern och sonen, och med många fina och hjärtskärande ögonblick som fick mig att fälla många tårar! Skitbra skådisar rakt igenom! Jag rekommenderar den starkt! Trailern kan ni se här.
 Citat #4.

"Du vet den där romantiska idén om att all skit och smärta egentligen är läkande, vacker och på nåt sätt poetisk? Så är det inte. Det är bara skit och smärta. Vet du vad som är bättre? Kärlek. När man börjar tänka att kärlek är överreklamerat har man helt fel. Det enda som är fel med kärlek, hopp och tro är att inte ha det."
- Haley till Lucas, One Tree Hill säsong 5 avsnitt 18.Bröderna Scott ♥

 Citat #3.

"När jag ser tillbaka på vad jag sa för så länge sen, allt hopp och alla drömmar jag hade, har jag insett att om att få saker att bli som man vill att de ska bli är ett mått på ett framgångsrikt liv då skulle vissa mena att jag har misslyckats. Det viktiga är att inte vara bitter över livets besvikelser. Lär dig att släppa det förflutna och inse att varje dag inte är solig. Och när du är vilse i mörkrets hopplöshet, kom ihåg att det bara är under nattens mörker som man kan se stjärnorna och de stjärnorna visar dig vägen hem. Så var inte rädd för att göra misstag, att snubbla och falla. För under större delen av tiden kommer de största belöningarna från att göra det som skrämmer en mest. Kanske du inte får allt du önskar dig. Kanske du får mer än vad du nånsin föreställt dig. Vem vet vart ditt liv tar dig? Vägen är lång och i slutändan är resan målet."
- Whitey, One Tree Hill säsong 3 avsnitt 15.
 
Detta citat kommer alltid att vara en av mina favoritcitat från Whitey. Bara så sant! ♥One Tree Hill in my heart forever ♥
Kärlek på menyn (2007).


Den krävande kökschefen Kate lever för sitt arbete när hennes syster dör och hon får ta hand om den överlevande dottern. Hon har svårt att anpassa sig och hennes liv kompliceras ytterligare när den levnadsglade Nick blir hennes närmaste medarbetare...
 
Igår såg jag Kärlek på menyn eller No Reservations som den heter på originalet.
 
Den har jag sett en gång tidigare nån gång i början av 2008 som faktiskt var ett stort minne som jag aldrig kommer att glömma - en av mitt elevhems personal hyrde den till mig då jag satt fast i ett annat elevhem över fredag natt när det var väldigt kraftig snöstorm i Vänersborg att taxi därför inte kunde köra hem mig och de andra som jag brukade åka tillsammans med. Det var ett av mitt livs värsta men ändå bästa minne! Och sen dess hade jag inte sett den en enda gång till förrän igår. Det var ju flera år sedan sist, så jag tänkte, varför inte se den liksom?
 
Och herregud, jag hade totalt glömt hur bra den var! Den var så bra, så underbar, så fin och så sorglig! En av de bästa filmerna som har gjorts! Varenda minut av filmen var perfekt och slutet var perfekt! Aaron Eckhart, Catherine Zeta-Jones och Abigail Breslin gjorde imponerande skådespelareinsatser - deras roller hade inte kunnat gå till bättre skådisar. För rollerna var som skapta för dom!
 
Jag rekommenderar den verkligen varmt, ni kommer absolut inte att ångra er! Trailern kan ni se här.
 Hem ljuva hem!

Jag är hemma nu i Vaggeryd! Hela helgen hos Ida och Stefan var kanon trots lite kaos några ggr! Jag hade så jätteroligt! Jag är jätteglad att jag kom dit ;)
 
Tack för den roliga helgen, folks som var med! ♥Glad midsommar!

Jag sitter här och väntar på min morfar som kommer närsomhelst, han ska skjutsa mig till Ida och Stefan i Vetlanda. Som sagt, jag ska fira midsommar med dom och de andra i helgen. Och det roligaste är att många av dom är gamla ansikten - som jag INTE har träffat sen de slutade på Vänerskolan när jag bara gick i klass 4-8. Så det ska bli så jättekul, jag längtar redan! ;D
 
Så ni vet väl vad det betyder? Inget bloggande för mig i helgen. Jag ska vara datorfri och bara umgås med mina vänner. Och vad ni nu ska göra, ha så kul på midsommar ni också! Glad midsommar!Stiles/Lydia ♥


Åh, jag orkar inte! Stiles är ju sååå himla söt som säger till Lydia att hon är vacker när hon gråter! Jag doooog när han sa det! Bara så naaw! Men åh, snälla låt det bli Stiles och Lydia NUUU! Asså, jag orkar inte se Stiles tråna efter Lydia längre. För jag vill bara att det ska bli de två nu! Jag älskar Stiles och Lydia så mycket! ♥
 
 Teen Wolf season 2 intro.Jag är så kär i den nya intron av Teen Wolf! I den första säsongen var bara intron enkel med bara namnet Teen Wolf. Men nu är intron i den andra säsongen ännu snyggare! Jag är så kär i den!BD2 full teaser trailer är här nu!!!

OOOOOOMMMMMGGGG! JAG DÖR! JAG VILL HA 16 NOVEMBER NUUU!!!! ♥Här är min lilla Leo ♥
Dirty Dancing Havana Nights (2004).

När 18-åriga amerikanskan Katey Miller flyttar till Havana med sina föräldrar i november 1958 förväntar de sig att hon ska frotteras med överklassungdomarna. Men när hon träffar den lokala kyparen Javier förändras allt när han introducerar henne för den sensuella kubanska dansen och musiken. När han blir av med sitt arbete indirekt på grund av henne övertalar Katey honom att de ska ställa upp i en stor danstävling och vinna så att han har råd att ta sin familj till Amerika.
 
En av de bästa och finaste filmerna! Den kommer alltid att förbli en av mina stora favoriter! Den har jag sett typ tusen gånger utan att någonsin ha lessnat på den! Den är bara så bra, så underbar, så fin, så perfekt! Skådespelarna var fantastiska! Storyn var fantastisk! Danserna var fantastisk! Allt var fantastiskt! Till er som inte sett den, jag är så jääävla förvånad för ni har verkligen missat något! Jag rekommenderar den starkt! Trailern kan ni se här.
 
 The Bounty Hunter (2010).

Milo är en prisjägare som får veta att sitt nästa mål är sin före detta fru Nicole. Parets återträff blir allt annat än en trevlig dejt och Nicoles chans att avslöja polisens inblandning i ett mord gör inte det hela lättare. Med kriminella gäng hack i häl tvingas de att samarbeta för att säkerställa bevis.
 
Hahaha, den var så rolig precis som senaste gången jag såg den! En underhållande, bra och rolig komedi! Gerard Butler och Jennifer Aniston rockade i rollerna som ex-makarna Milo och Nicole. Det finns egentligen inte så mycket att säga om den än att den är underhållande, bra och rolig. Jag rekommenderar den verkligen för dom som gillar komedier! Trailern kan ni se här.
 The Good Guy (2009).

Ambitiösa Beth vill ha hela paketet: ett bra jobb; bra vänner; och en trevlig kille att njuta av staden med. Så klart är det sista alltid den svåraste delen. Beth faller för Tommy, en sexig, ung Wall Street hot-shot. Men just när allt verkar gå bra och allt falla på plats, kompliceras allt genom att Tommys känsliga och läckra medarbetare Daniel dyker upp i bilden.
 
Jag minns att när jag såg den för första gången, tyckte jag att den inte var så bra. Men jag valde att ge den en chans idag för det var ju ett tag sedan sist. Och ja... den är en aning bättre nu än senaste gången jag såg den! Men samtidigt är den tyvärr fortfarande inte så bra ändå.
Det känns som filmen saknar nåt extra som jag tyvärr inte vet vad! Men ja, den saknar verkligen nåt! Kanske för att Daniel och Beth bara helt plötsligt blev ihop i slutet samma dag när Tommy (vilken skitstövel!) och Beth precis gjorde slut? Man fick aldrig se hur de fick till det, inte ens en kyss fick man se. Som om de bara "hej där, nu är vi ihop!", som om allt som hände i filmen fram tills slutet bara var en dröm, som plötsligt dök upp i rök bara så där. Det är nog det som gör filmen till dålig/halvbra. Men annars i sin helhet är den väl okej. Men ingen film man kommer att se igen.
Jag vet inte om jag ska rekommendera den överhuvudtaget. Ni avgör själva om ni ska ge den en chans eller inte. Trailern kan ni se här.
 En BD2 teaser trailer på väg!

OH MY GOD! Summit Entertainment har meddelat att Breaking Dawn part 2 teaser är på väg!!!!!! Den släpps imorgon. Men redan idag kommer en liten smygtitt kl 14:30 svensk tid (vilket är bara om knappt några minuter!!) och sen så imorgon på samma tid kommer hela trailern att visas. Herregud, jag kan inte vänta att få se!!! Att längta till dess premiär, den 16 november, är väldigt jävla lidande!Kate & Leopold (2001).


Kate är singel och en ambitiös karriärkvinna i dagens New York. Leopold är Hertig av Albany, ungkarl - och från 1800-talet.
De två möts när Kates uppfinningsrika föredetta pojkvän upptäcker ett "tidshål" nära Brooklyn Bridge och efter en "tur" tilllbaka till 1870-talet råkar ta Leopold med sig hem till nutiden. Snart blomstrar kärleken mellan Kate och Leopold trots århundradens avstånd...

Den har jag sett förut många gånger för ett par år sedan, så jag blev därför sugen att se den igen idag. Det var ju ett tag sedan sist. Och herregud, jag har totalt glömt hur söt, underbar och bra den var! En väldigt varm, mysig och fin film som kan ses om och om igen utan att man lessnar på den! Och herregud, vem fan vill inte ha en sån kille som Leopold!? En riktigt drömkille ju! En sann gentleman! Jag tycker det är så himla jävla synd att det inte verkar finnas några gentlemän i världen idag, för jag vill gärna ha en själv! Jag vill ha en egen Leopold! Åååh, man får väl fortsätta drömma ändå... Hugh Jackman och Meg Ryan var så fina tillsammans som Leopold och Kate. Jättegullig kärlekshistoria! Jag rekommenderar den tveklöst! Trailern kan ni se här.
Los ojos de Julia (2010).


När Julia och hennes man ska besöka hennes tvillingsyster Sarah, som nästan är helt blind på grund av en ärftlig sjukdom, möts de av budskapet att hon begått självmord. Julia vägrar tro på att Sarah skulle ta sitt liv, men systerns underliga grannar visar inga tecken på förvåning. Julia måste nu hantera både förlusten av en älskad syster och konfrontera det faktum att hon själv lider av samma ögonsjukdom. I takt med att hennes egen syn fördunklas, tätnar mystiken kring systerns död.


Jag såg Julia's Eyes eller Los ojos de Julia som den heter på orginalet för några timmar sedan. Och jävlar,. vad bra den var! Jag satt på nålar under hela filmen och typ bara "nej!", "nej, nej, nej, se upp!", "bakom dig!", "det är h*n, jag är säker!", "skynda dig!!!" och så. Den är en av de bästa thrillerfilmerna jag har sett! Kanonbra story också, tycker jag! Och det som sedan hände mot slutet hemma hos den blinda gamlingen kom verkligen som en total stor överraskning! Det var väldigt oväntat! En liten twist, jag gillade det. Jag gillade det för att jag förväntade mig verkligen inte detta! Den är en som jag kan rekommendera varmt för dom som älskar thriller/skräck! Trailern kan ni se här.
Var är du?

Var är du, ljuvliga sommar? För det känns som det kommer bli en blöt sommar! Det vill jag inte! Jag vill att det ska bli en solig sommar.! Jag vill kunna sola, jag vill kunna bada, jag vill kunna äta glass i det ute, jag vill kunna ta långa promenerader med Leo, jag vill kunna göra allt som man kan göra i sommar! :(

Jag längtar som en galning tills den 21:e för då ska man åka ner till Ida och Stefan i Vetlanda och sova över några dagar. Vi ska fira midsommar tillsammans med lite över 15 personer. Vad kul och spännande det ska bli! Men jag längtar särskilt mer tills jag och Ida ska åka ner till Anna i Norrland nån gång i juli eller augusti och sova över en vecka. För vi ska göra massor saker där som många båtturer till exempel och massor annat mer som man kan göra i Norrland på somrarna. Och ja just det, på tal om sköna båtturer - igår¨beställde jag en flytväst till Leo för att ha till Norrland. Jag kan knappt vänta tills jag får den i veckan! ;D
Och jag kan inte heller vänta tills jag och andra ska dra till Liseberg i augusti. Sist jag var där var typ för två år sedan, herregud! Det är inte likt mig! Jag som brukade ju alltid åka till Liseberg VARJE ÅR. Men inte den här gången. Så därför längtar jag som fan dit också!!! Åååh, lisebergbanan som är min största favorit i hela Liseberg!Edward/Bella ♥

 
Har ni märkt något på dessa gifs? När en tjej påpekade detta i sin tumblr, såg jag på en gång att jag totalt hade missat den lilla detaljen! Men det är kanske inte så konstigt egentligen med tanke på att jag inte riktigt bryr mig om detaljerna egentligen, det enda jag bryr mig om med filmerna är dess makalösa story och den makalösa kärlekshistorien om Edward och Bella. Så min fråga till er nu, som sagt, är; har ni märkt nåt här? Inte? Då kolla mycket, mycket noga! ;)Citat #2.

"Om jag kunde drömma, skulle jag drömma om dig. Och det skäms jag inte för."
- Edward till Bella, boken Om jag kunde drömma.Citat #1.


"You were right. I don't know if life is greater than death. But love was more than either."
- Tristan till Isolde innan döden, filmen Tristan & Isolde.Fear (1996).

Familjen Walker lever ett lugnt och stilla liv utan några större problem. Men allt ändras när tonårsdottern Nicole (Reese Whiterspoon) träffar David (Mark Wahlberg), en charmerande ung man som dessvärre är gränslöst svartsjuk.

I så många år när den gick på tv såg jag den alltid. Men aldrig hela filmen. Jag missade alltid antagligen början eller slutet. Eller så missade jag då och då för medans jag såg den gjorde jag annat också. Men idag alldeles nyss tog jag äntligen tummen ur röven och såg hela filmen! Ack så bra och spännande den var! En av de bästa filmerna jag sett. Mark Wahlberg var så imponerande som den svartsjuka och psykliga pojkvännen David. Rollen hade inte kunnat gå till nån bättre! För han var som skapad för rollen! Och Reese Whiterspoon gjorde jättebra ifrån sig också och även Alyssa Milano var imponerande också! Och även Nicoles pappa som spelades av William Petersen också. Det var spännande rakt igenom hela filmen och man satt på nålar. Jag rekommenderar den varmt! Trailern kan ni se här.
Snow White and the Huntsman (2012).

Jag såg Snow White and the Huntsman idag på bio i Jönköping med min kusin Nathalie. Jag kom in med verkligen riktigt skyhöga förväntningar och kom ut med ett stoooort leende på läpparna!

För den var skitbra!!! Jag älskade varenda sekund av filmen! Storyn var kanon! Och skådespelareinsatserna var makalösa - särskilt från Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Sam Claflin och Charlize Theron! Seriöst, det var helt perfekt cast!
Och jag älskade kläderna, miljön, dess krigkonst och ALLTING i filmen, det var bara så sagoaktigt! Och det kom också som en stor överraskning när det gäller kärleken - jag visste redan innan att det skulle hända, men inte just den delen, så jag blev verkligen så glatt överraskad! Och det är även en sak som jag också saknar i filmen - jägaren ska tydligen ha lärt Snövit krigkonst men några scener med träning kom aldrig, jag som hade gärna velat se det!

Men annars, förutom det som jag saknade, var varenda sekund av filmen PERFEKT! Så jag säger bara en sak här och nu till dom som inte har planer på att se den på bio eller i framtiden; gå och se den för fan! Det är så jävla värt att spendera 110 kr för att se den!
Nostalgi 120608! ♥
Nytt liv, ny start, ny blogg.

Det har hänt en del i mitt liv sen jag började på gymnasiet och ganska snart efter studenten sa jag äntligen upp en 7 årig vänskap med en tjej efter att jag hade velat det i fyra år men inte vågat göra. Men nu är det gjort! Äntligen efter dessa jobbiga år! Särskilt en sak hände som jag aldrig nånsin kommer förlåta henne för.
Och jag vill aldrig ha med henne att göra mer, aldrig nånsin mer, och jag vill inte att hon ska lägga sig i mitt liv och veta vad jag gör eller hur jag har det. Jag bara vill ha henne borta ur mitt liv. Med detsamma. Det är alldeles för mycket som har hänt mellan oss som inte är värt att minnas. Och som är för personligt. Men jag kan säga att hon är inte värd att finnas i mitt liv!

Så därför vill jag ha ny blogg som betyder nytt liv med ny start. Så att jag kan gå vidare ordentligt och inte behöver tänka tillbaka. Och jag lovar att detta nu är sista gången att jag skapar ny blogg! Så att ni slipper en massa krångel med att följa mig. Och lorem betyder hej på latin om ni inte visste det ;) Fortsätt njuta av att läsa min blogg och lämna en massa fina kommentarer! ;)

// Micaela