The Good Guy (2009).

Ambitiösa Beth vill ha hela paketet: ett bra jobb; bra vänner; och en trevlig kille att njuta av staden med. Så klart är det sista alltid den svåraste delen. Beth faller för Tommy, en sexig, ung Wall Street hot-shot. Men just när allt verkar gå bra och allt falla på plats, kompliceras allt genom att Tommys känsliga och läckra medarbetare Daniel dyker upp i bilden.
 
Jag minns att när jag såg den för första gången, tyckte jag att den inte var så bra. Men jag valde att ge den en chans idag för det var ju ett tag sedan sist. Och ja... den är en aning bättre nu än senaste gången jag såg den! Men samtidigt är den tyvärr fortfarande inte så bra ändå.
Det känns som filmen saknar nåt extra som jag tyvärr inte vet vad! Men ja, den saknar verkligen nåt! Kanske för att Daniel och Beth bara helt plötsligt blev ihop i slutet samma dag när Tommy (vilken skitstövel!) och Beth precis gjorde slut? Man fick aldrig se hur de fick till det, inte ens en kyss fick man se. Som om de bara "hej där, nu är vi ihop!", som om allt som hände i filmen fram tills slutet bara var en dröm, som plötsligt dök upp i rök bara så där. Det är nog det som gör filmen till dålig/halvbra. Men annars i sin helhet är den väl okej. Men ingen film man kommer att se igen.
Jag vet inte om jag ska rekommendera den överhuvudtaget. Ni avgör själva om ni ska ge den en chans eller inte. Trailern kan ni se här.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo