Kate & Leopold (2001).


Kate är singel och en ambitiös karriärkvinna i dagens New York. Leopold är Hertig av Albany, ungkarl - och från 1800-talet.
De två möts när Kates uppfinningsrika föredetta pojkvän upptäcker ett "tidshål" nära Brooklyn Bridge och efter en "tur" tilllbaka till 1870-talet råkar ta Leopold med sig hem till nutiden. Snart blomstrar kärleken mellan Kate och Leopold trots århundradens avstånd...

Den har jag sett förut många gånger för ett par år sedan, så jag blev därför sugen att se den igen idag. Det var ju ett tag sedan sist. Och herregud, jag har totalt glömt hur söt, underbar och bra den var! En väldigt varm, mysig och fin film som kan ses om och om igen utan att man lessnar på den! Och herregud, vem fan vill inte ha en sån kille som Leopold!? En riktigt drömkille ju! En sann gentleman! Jag tycker det är så himla jävla synd att det inte verkar finnas några gentlemän i världen idag, för jag vill gärna ha en själv! Jag vill ha en egen Leopold! Åååh, man får väl fortsätta drömma ändå... Hugh Jackman och Meg Ryan var så fina tillsammans som Leopold och Kate. Jättegullig kärlekshistoria! Jag rekommenderar den tveklöst! Trailern kan ni se här.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo