Kärlek på menyn (2007).


Den krävande kökschefen Kate lever för sitt arbete när hennes syster dör och hon får ta hand om den överlevande dottern. Hon har svårt att anpassa sig och hennes liv kompliceras ytterligare när den levnadsglade Nick blir hennes närmaste medarbetare...
 
Igår såg jag Kärlek på menyn eller No Reservations som den heter på originalet.
 
Den har jag sett en gång tidigare nån gång i början av 2008 som faktiskt var ett stort minne som jag aldrig kommer att glömma - en av mitt elevhems personal hyrde den till mig då jag satt fast i ett annat elevhem över fredag natt när det var väldigt kraftig snöstorm i Vänersborg att taxi därför inte kunde köra hem mig och de andra som jag brukade åka tillsammans med. Det var ett av mitt livs värsta men ändå bästa minne! Och sen dess hade jag inte sett den en enda gång till förrän igår. Det var ju flera år sedan sist, så jag tänkte, varför inte se den liksom?
 
Och herregud, jag hade totalt glömt hur bra den var! Den var så bra, så underbar, så fin och så sorglig! En av de bästa filmerna som har gjorts! Varenda minut av filmen var perfekt och slutet var perfekt! Aaron Eckhart, Catherine Zeta-Jones och Abigail Breslin gjorde imponerande skådespelareinsatser - deras roller hade inte kunnat gå till bättre skådisar. För rollerna var som skapta för dom!
 
Jag rekommenderar den verkligen varmt, ni kommer absolut inte att ångra er! Trailern kan ni se här.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo