Snow White and the Huntsman (2012).

Jag såg Snow White and the Huntsman idag på bio i Jönköping med min kusin Nathalie. Jag kom in med verkligen riktigt skyhöga förväntningar och kom ut med ett stoooort leende på läpparna!

För den var skitbra!!! Jag älskade varenda sekund av filmen! Storyn var kanon! Och skådespelareinsatserna var makalösa - särskilt från Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Sam Claflin och Charlize Theron! Seriöst, det var helt perfekt cast!
Och jag älskade kläderna, miljön, dess krigkonst och ALLTING i filmen, det var bara så sagoaktigt! Och det kom också som en stor överraskning när det gäller kärleken - jag visste redan innan att det skulle hända, men inte just den delen, så jag blev verkligen så glatt överraskad! Och det är även en sak som jag också saknar i filmen - jägaren ska tydligen ha lärt Snövit krigkonst men några scener med träning kom aldrig, jag som hade gärna velat se det!

Men annars, förutom det som jag saknade, var varenda sekund av filmen PERFEKT! Så jag säger bara en sak här och nu till dom som inte har planer på att se den på bio eller i framtiden; gå och se den för fan! Det är så jävla värt att spendera 110 kr för att se den!






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo