With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We Slept.

Varenda gång jag ser One Tree Hill 3x16 With Tired Eyes, Tired Minds, Tired Souls, We slept blir jag lika djupt berörd! Det här avsnittet berörde mitt hjärta djupt ännu en gång idag! Ett otroligt starkt och gripande avsnitt! Ett av de bästa avsnitten i serien som har gjorts!
 
Det är "inte vanligt" att ungdomar i Sverige tar med vapen till skolan, men vi vet ändå att det tyvärr finns folk som inte mår bra - det görs ju självmord- och självmordsförsök till exempel. Och avsnittet symboiliserar, för mig, också att det är jättevanligt att folk umgås i olika grupper och att det finns vänner som inte umgås längre men ändå inte ens kan spendera en sekund med att säga ett snabbt hej ändå bara för att visa att de vet att den andra finns trots att de inte längre umgås. Det är jättesynd och jättetrist tycker jag. Men tyvärr är människorna så, det kan aldrig förändras. Det är vad en av många saker avsnittet symboiliserar för, tycker jag. Och något jag också har reagerat på i det här avsnittet är att Jimmy, Mouth, Skills och Lucas faktiskt var vänner innan i säsong 1! Så vad hände med dom? I det ena ögonblicket var de vänner och helt plötsligt i det nästa ögonblicket var de inte det längre. Så vad hände egentligen? Men om de bara faktiskt gled isär, så varför spenderade de ändå inte bara en liten sekund med ett snabbt hej till Jimmy då? Varför? För bara för att de inte är vänner längre, betyder inte det att de också ska sluta säga hej! Det är det som jag reagerar på varenda gång jag ser det här avsnittet.
 
Och herregud, för att inte tala om scenen med Keith och Jimmy! Så otrolig stark och välgjord var den! När Jimmy sa "But it hurts! It hurts! It always hurts!" och slog sig för hjärtat samtidigt, så kändes det verkligen! Jag kände och led fullständigt med honom!
Och så slutscenen. Aldrig hade en scen i OTH överraskat mig så mycket! Jag minns att när jag såg det här avsnittet för första gången så kom det som en total jävla stor överraskning när Dan tog upp pistolen och sköt Keith. Hans egen bror. Och trots att jag har sett det här avsnittet tusen gånger, blir jag fortfarande lika överraskad varenda gång! Varenda gång när Dan tar upp pistolen och ska skjuta Keith, börjar jag rysa och tänka "Gör inte det. För gör du det, dödar jag dig!". Varenda gång scenen kommer, bara hatar jag Dan så mycket trots att jag tillslut förlåter honom i säsong 9.
 
Men ja, som sagt - det här är ett av de bästa och starkaste avsnitten i One Tree Hill!
 





nadia

älskar också denna avsnittet. speciellt när jimmy sade hans sista ord. "det gör ont!"

Svar: Precis! Det är ett av mina favoritavsnitt från OTH!
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo