Nytt liv, ny start, ny blogg.

Det har hänt en del i mitt liv sen jag började på gymnasiet och ganska snart efter studenten sa jag äntligen upp en 7 årig vänskap med en tjej efter att jag hade velat det i fyra år men inte vågat göra. Men nu är det gjort! Äntligen efter dessa jobbiga år! Särskilt en sak hände som jag aldrig nånsin kommer förlåta henne för.
Och jag vill aldrig ha med henne att göra mer, aldrig nånsin mer, och jag vill inte att hon ska lägga sig i mitt liv och veta vad jag gör eller hur jag har det. Jag bara vill ha henne borta ur mitt liv. Med detsamma. Det är alldeles för mycket som har hänt mellan oss som inte är värt att minnas. Och som är för personligt. Men jag kan säga att hon är inte värd att finnas i mitt liv!

Så därför vill jag ha ny blogg som betyder nytt liv med ny start. Så att jag kan gå vidare ordentligt och inte behöver tänka tillbaka. Och jag lovar att detta nu är sista gången att jag skapar ny blogg! Så att ni slipper en massa krångel med att följa mig. Och lorem betyder hej på latin om ni inte visste det ;) Fortsätt njuta av att läsa min blogg och lämna en massa fina kommentarer! ;)

// Micaela





Josefine

Sv: Tack! :D Älskar din blogg! Synd att någon har behandlat dig illa, ingen förtjänar det. Hoppas du är ok trots allt.

Svar: Vad kul att höra att du älskar min blogg ;D trevligt med komplimanger! Ja, jag är okej. Jag mår mycket bättre nu, jag känner mig liksom fri nu. Och jag har även fått bättre självtroende och självkänsla nu också :)
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo