The Amazing Spider-man (2012).

Peter Parker är en tonåring som efter att ha blivit biten av en radioaktiv spindel blir superhjälten Spider-Man. Men att hantera superkrafter och tonårsproblem på samma gång visar sig vara svårare än Peter tror. Och han hittar en ledtråd som kan hjälpa honom att förstå varför hans föräldrar försvann när han var ung. Hans väg sätter honom på kollisionskurs med Dr Curt Connors, sin fars tidigare partner.
 
Den. Är. Så. Jävla. Bra!!! Den är seriöst så mycket bättre än de tre tidigare filmerna!
Och dessutom gör Andrew Garfield rollen som Peter Parker tusen gånger bättre än Toby McGuire också - även om jag har inget emot hans skådespel egentligen. Och så är Garfield mycket sötare också, inte så himla fel att kolla på direkt! Garfield och Emma Stone har också så grymt mycket kemi, alltså bara WOW! Nästan som om jag är där alldeles framför dem och tittar på när de gör sin. Så äkta, så trovärdig. Men kanske inte så konstigt med tanke på att de även är tillsammans i verkligheten också! De är så himla fina ihop!
Och jag blev även mycket mer engagerad i karaktärerna i den här filmen också än i de tre tidigare filmerna, så den slår därför de gamla filmerna med hästlängder! För jag gillade att filmen tog sig tid med att fördjupa karaktärerna innan själva action-biten drogs igång! Skådespelarna är helt fenomenala, framför allt Garfield och Stone! Bra story, humor, action, kärlek och sorg.
Så gillade ni de tre tidigare filmerna, så rekommenderar jag den här varmt! Jag kan inte vänta att få se uppföljaren, jag längtar redan!!! Trailern kan ni se här.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo