Growing Pains.

Jag såg säsongspremiären av The Vampire Diaries säsong 4 i förrigår och jag älskade det fullkomligt! Det var ett helt fantastiskt avsnitt! LÄS INTE RESTEN OM DU INTE VILL VETA SPOILERS!
 
Jag älskade varenda minut av det här avsnittet! Och jag grät så mycket, särskilt till den scenen med Stefan och Elena med väggen emellan när de sa att de älskade varandra och att de log fast de log egentligen inte - bara så jäkla fin! Jag älskade hur Rebekah ansikte förändrades medans hon satt där och lyssnade på allt som Stefan och Elena sa till varandra. Nu har vi ännu en originalvampyr som är team Stelena! YES! Och Elena var så nära att dö men tack och lov lyckades Stefan döda en man från cellen och Elena fick då i sig blod i sista minuten. Och scenen när hon kämpade med att sträcka ut handen efter blod var så fantastiskt gjort! Elenas desperata ansikte efter blod... Ninas skådespel var bara så WOW!
Man fick även se henne agera som vampyr efteråt - mer om det sen när jag kommer till det med Damon och Matt. Nu tillbaka till Stelena... det var många fina scener med Stefan och Elena, särskilt den sista var så jäkla fin när de satt på taket och tittade på soluppgången och han gav henne en dagsring. Färgen är blå - som matchar hans ring som också är blå. Så finfint!
"Do you know why I was on that bridge? I was coming back for you, Stefan. I had to make a choice and I picked you. Because I love you. No matter what happens, it's the best choice I've ever made. God, this sucks that I can't even see you right now."
 
Jag tycker det var bra att Caroline fattade fort att det var Klaus i Tylers kropp när de hånglade och skulle ha sex när Klaus kallade henne "love". Caroline visste ju att det bara var Klaus som skulle kalla henne så. Därför fattade hon fort och det tycker jag var bra! För hur mycket jag än vill ha Klaus och Caroline tillsammans, så vill jag inte att det ska vara med Tylers kropp. För det skulle bli som en trekant med Klaus, Tyler och Caroline. Så det är ju liksom lite läskigt och äckligt då, haha. Jag är så fan redo för Klaroline i säsong 4, jag vill se dom tillsammans som fan - även om jag faktiskt älskar Tyler och Caroline tillsammans också!
Caroline: "Did you just call me love?"
Klaus: "I don't know, love. Did I?" med ett Klaus-leende.
Caroline: "You're Klaus! You're disgusting!"
Klaus: "And you're a glorious kisser." och då ett örfil. HAHAHAHA xD
 
Och jaha, Damon är bad igen, precis som i säsong 1. Han var en jävla skitstövel i det här avsnittet. Verkligen! Han tog ut all sin ilska på Matt bara för att Elena skulle bli en vampyr!? Det är fan inte Matts fel! Det är INGENS fel, rättare sagt! Det var Elena som bad Stefan att rädda Matts liv först före sig själv och då blev det som det blev. Bara att acceptera det! Så jag blev därför minst sagt förbannad när Damon gjorde så mot Matt som faktiskt inte förtjänade det överhuvudtaget! Lägg ner nu, Damon, säger jag bara! Ack så glad jag blev när Elena kom och stoppade Damon och visade sitt vampyransikte och sa "Leave him alone!" innan han hann döda Matt!
Och på tal om Damon och Elena. Jag älskade att Elenas första minne under övergången var scenen från säsong 2 där Damon för första gången sa att han älskade henne, att han inte kunde vara självisk med henne, att Stefan förtjänade henne mer än honom och sedan raderade hennes minne efteråt (Minns ni scenen? Inte? Klicka här!). Det var jättebra att det var genast fokus på just den scenen för det är ju en av mina favoritscener med Delena! ;D
 
Och jag är sååååå glad att det löste sig redan i det här avsnittet med Klaus och Tyler! Klaus är tillbaka i sin egen kropp nu (och Tyler i sin egen), damn yeeeees!!!!! Även om Michael Trevino gjorde ett okej jobb med att vara Klaus, så är Joseph Morgan fan bäst!!! Tacktacktack, Julie Plec, för att det hände redan nu och inte senare! Och på tal om honom, han var så hemskt taskig mot Rebekah i slutet när hon kom och klagade på varför Klaus i Tylers kropp räddade Caroline och inte henne. Väldigt taskigt sagt av honom att Rebekah betyder ingenting för honom. Men... jag älskar Klaus ändå även om jag samtidigt tycker synd om Rebekah också!
 
Och nu i övrigt... jag tyckte så synd om Bonnie som tvingades se sin mormor dö för andra gången! Jag grät som fan, stackars henne! RIP Grams för andra gången! Men Bonnie får acceptera konsekvensen av det som hände för att hon försökte gå över till den mörka sidan igen trots att Grams varnade henne klart och tydligt att inte göra det igen (första försök till den mörka sidan var när hon försökte ta tillbaka Elena till människa så att hon skulle slippa att bli vampyr - men som misslyckades). Dumt! Menmen... och slutet!? Vafan!? Min teori är att prästen ska göra dom alla till vampyrjägare. Bara en teori! Det återstår att se om jag har rätt eller inte! ;)
 
Jag känner på mig att säsong 4 kommer bli en grym säsong! Jag är så spänd inför allt som ska hända i säsongen! Gud så spännande det ska bli!!!

sarah

Det är klart att det kommer bli en grym säsong! Det är ju trots allt Vampire Diaries ;) haha!

Jag är inget Stelena fan, så tänker inte kommentera det haha :D Jag är ett stort Delena fan! :D

Jag tyckte också synd om Rebekah. Alltså jag tycker om Klaus, I really do, MEN när han behandlar Rebekah så som han gör.. It just pisses me off. Seriöst. Du såg ju hur hon reagerade när hon trodde att Klaus var död. Hon var ju helt förkrossad. Och sen gör han som han gjorde? NOT OK. Team Rebekah!! Haha :D

The Vampire Diaries <3

Snart är det fredag igen! Avsnitt 2!! Längtar!!!! :D

Svar: YEAH!! ;D
Håller med om Rebekah :( så grymt synd även om jag älskar Klaus. Men som du sa, jag tycker inte heller om honom när han behandlar henne så där som han gjorde i slutet!

Och jag älskar faktiskt Delena också, men ett fan av Stelena. Jag vill absolut se Delena tillsammans så länge det blir Stelena i slutändan vilket jag tror det kommer göra! ;)
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo