Extremely Loud and Incredibly Close (2011).

Stephen Daldry, regissören bakom Timmarna, Billy Elliot och The Reader ger oss den gripande historien om en elvaårig amatöruppfinnare, smyckesdesigner, astrofysiker, tamburinspelare och pacifist som söker över hela New York för att finna låset som matchar den nyckel han ärvt av sin far som omkom i World Trade Center-dådet den 11/9 2001.

Såg den just nyss och jag saknar ord! Den var briljant! Den var så himla bra! Så fullkomligt fantastisk att man verkligen saknar ord! Den är tveklöst bland de bästa filmerna jag sett i mitt liv! Den är ett mästerverk!
Och jag vet tyvärr inte ett perfekt ord för hur skådespelareinsatserna i filmen var!!! Skådisarna var bara... så WOW! De var skitbra rakt igenom! Särskilt Thomas Horn som spelar den 11-åriga pojken - han var fan bäst av alla! Så talangfull, jag var fångad av hans begåvade skådespel! Näst kommer Sandra Bullock som spelar pojkens mamma! De var bara,,, WOW! Vilka skådisar!
Förlåt för upprepande ord, men... jag bara saknar ord! Se den för fan, ni kommer inte att bli besvikna! Och jag varnar er, ni som är känsliga kommer att fälla många tårar precis som det gjorde för mig! Jag slutade inte gråta! Filmen var bara så bra och vacker och fin! Trailern kan ni se här.
 
"If things were easy to find, they wouldn't be worth finding."
 





Melodie

Har sett denna, vet inte riktigt vad jag tyckte. Lite långdraget. Inte speciellt mycket dialog.
Förresten har jag läst ut de 3 böckerna fr Hush hush serien, fan vad bra. Längtar tills finale kommer ut. Tror du att Nora och Patch kommer hålla ihop? jag är tveksam..

Svar: Okej, alla tycker olika ;P allas smak är ju som baken. Jag personligen älskade den! ;D
TUMMEN UPP!!! ;D Hush Hush trilogin är bland dom bästa jag läst efter Twilight böckerna! Jag längtar också jättemycket tills Finale kommer ut ;D ja jag tror Patch och Nora håller ihop. Det måste de! Annars dör jag :(
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo