Sammanfattning av Lost säsong 5.

Favoritavsnitt: Säsongsfinalen. Det slutade för spännande! Min enda fråga när eftertexterna kom var: lyckades de?

Favoritkaraktär: Sawyer, Sayid och Hurley.

Karaktär du gillar minst: Fortfarande Ben! Han irriterade mig även om han faktiskt blev okej till slut. Och sen så gillade jag inte heller Kate i den här säsongen. Hon var självisk. När hon fick veta att de kunde ändra på allt därefter att flygplankraschet aldrig skulle ske, att de skulle landa i LA som vanligt så hon bara "Men allt som hände?" till Jack. Alltså allt som hade hänt mellan dom. Jag bara kom igen! För om de kunde ändra på allt, så skulle ju de som har dött fortfarande leva - som Charlie, Boone, Shannon, Michael och flera. Hur kunde hon vara självisk att fortsätta låta dom vara döda? Jag själv skulle säga ja till att ändra på allting!

Snyggaste karaktär: Fortfarande Sawyer!

Favoritpar: Sawyer och Juliet. Om jag ska vara ärlig, så måste jag säga att jag gillar dom bättre än Sawyer och Kate! För de är mer äktare än vad Sawyer och Kate var eftersom hon bara utnyttjade honom för det mesta. Iallafall i mina ögon. Så jag säger Sawyer och Juliet! Så grymt söta tillsammans!

Bäst i säsongen: Tidsresorna, för de var mycket intressanta!

Värst i säsongen: INTE ett ord om vad som hände med Claire i en hel säsong! Och vissa av avsnitten var småsega och ibland tråkiga. Det är allt som är värst i säsongen.
 
Övriga noteringar/kommentarer: Den här säsongen var helt okej. Det beror på att vissa av avsnitten var småsega och ibland tråkiga att jag blev riktigt uttråkad - på grund av allt snack, snack och snack om vetenskap, framtiden och annat. Och också för att man inte fick veta ett ord om vad som egentligen hände med Claire! I en hel säsong? Jag bara satt och väntade på att det skulle hända någonting med henne, att man skulle få veta någonting om henne. Men annars var den här säsongen självklart jättebra! Men säsong 1 är absolut fortfarande bäst och säsong 4 är bättre än säsong 2 och 3. Och så säsong 5 är sämre än säsong 3. Och det blev en hel obesvarade frågor också. Jag ser fram emot att få svar på allt i nästa säsong som dessutom också är den sista säsongen! ;)

Betyg: 3/5





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo