The looking ♥


Nathalie - FOTO&DESIGN

Åh jag är helt fast jue, TACK FÖR TIPSET!! Har nästan sett hela första.

Kommer ihåg när den gick på tv men jag var typ för liten för att få se, inte visste jag vad jag missade haha :) Helt fast!

Svar: Haha, varsågod! ;D och jag måste berätta en sak som många lätt missar när de är klar med säsong 4, så jag berättar nu så att du inte behöver missa det: När du har sett klart säsong 4 så finns det en film också som heter "Prison Break the final break". Den utspelar sig innan "fyra år har passerat" i säsong 4 finalen. Se klart säsong 4 först och sen filmen :)
Micaela Sundberg

Nathalie - FOTO&DESIGN

SV. Fan vad coolt! De ska jag göra, men det kommer ta ett tag innan jag är där haha :))

Btw, var hittar du dina GIFs? De passar så bra för just 700px, :)

Svar: Gifs är lite större än så egentligen, men jag ändrar storleken så att det passar till 700px :P och gifs hittar jag på tumblr. Tex om du vill söka efter Michael och Sara, så är det bara att skriva "Michael & Sara tumblr" på google, så kommer det fram en massa. Jag har en tumblr där jag rebloggar gifs som jag älskar/gillar (vampiresfreak.tumblr.com) ;P jag har gifs på The Vampire Diaries, One Tree Hill, Hart of Dixie, Revenge, Prison Break, American Horror Story, Supernatural, Nikita, Awkward och många mer och ett antal filmer som jag älskar/gillar :)
Micaela Sundberg

Nathalie - FOTO&DESIGN

SV. ah okej, ska kolla in din tumblr :))

Men due.. ska preciiis börja titta på säsong två, vad har du för scoop? Utan att spoila, men vad har jag att se fram emot, är säsong 2 lika bra? :D

Svar: Säsong 1 kommer absolut alltid att vara bäst, men självklart är säsong 2 och framöver lika bra också! Säsong 2 är bra för att det är spännande att se alla vara på flykt och att se Lincoln och Michael (och några till) kämpa emot bolaget och att kämpa sig till Panama. Och det är också spännande att se vad var och en gör med deras anledning till rymlingen - som du vet Sucre med Maricruz, C-Note med sin familj, T-Bag med Susan och så vidare. Man får också reda på många överraskningar och man får även träffa några nya spännande och intressanta karaktärer ;P
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo