On the set of Prison Break.

"We have become very much like a fratemity. There are some practical jokes but more with the quick one-lines.
We all pretty much know each other by now and we know what buttons to push."

Nathalie - FOTO&DESIGN

Haha fan vad underbart :))

Svar: Ja, de var alltid så roliga på set! Varje gång jag ser om PB, brukar jag passa på att se behind the scenes också som finns på dvd ;)
Micaela Sundberg

Nathalie - FOTO&DESIGN

SV. Älskar alla sorters BTS, blooper är så jäkla roliga :)

Due! Ska börja se säsong 3 nu, vad har jag framför mig? Massor med bra? Fan vad det slutade jobbigt med Michael i fängelse igen! (För Saras brott) Älskar dock de två ;)

Säg till om jag är jobbigt och frågar haha! ;)

Svar: Detsamma! Jag älskar bloopers! Av alla tvserier vars bloopers som jag har sett, så är Supernatural och Friends de som absolut har bästa bloopers! Långa och så sjukt roliga! ;D Och Prison Break säsong 3 är sjukt bra! Mer våldsamt och fullt av spänning! Ja, jag håller med dig om att det slutar jobbigt i säsong 2, att Michael hamnar i fängelse igen. Nej, du är inte jobbig som ställer frågor. Jag gillar att besvara frågor :P
Micaela Sundberg

Nathalie - FOTO&DESIGN

SV. Haha vad härligt då, liksom om jag frågar mina kompisar om prison break så står dom mest och bah.. öhh jag gillar pretty little liars.. jahapp haha :)

Nu är jag iaf på säsong 4! Var sjuk igår så hehe..
När Michael och Sara träffade varandra, *dead*

haha, älskar också friends blooper!!

Svar: Hahaha ;D oj vad snabb du är! Men så går det när man är sjuk som du sa att du var igår. Ja, scenen när de återförenades igen var så fin! Jag minns att jag dog och grät av lycka när jag såg det första gången! Jag blev ju så jävla förkrossad när Sara påstods vara "död" i säsong 3. Michaels reaktion var bara för hemsk!! Det var faktiskt tänkt från början att hon skulle vara död på riktigt. Men så ändrade de sig och valde istället att det egentligen var en annan kvinnas huvud som Linc hittade. Vilket är ju perfekt, för huvudet ser verkligen inte ut att vara Sara! Anledningen till att Sara inte har varit med i säsong 3 var för att skådespelaren Sarah var gravid. Som du säkert hade märkt i slutet av säsong 2 när Michael och Sara kramades vid båten då hennes tröja råkade åka upp lite. Man kunde se gravidmagen där. Och åh, säsong 4 kommer du att gilla! Så otroligt spännande, de ska ju avsluta allt för gott. Du anar inte, du kommer få reda på några stora överraskningar! ;)
Micaela Sundberg

Nathalie - FOTO&DESIGN

SV. Haha ja jag såg någon intervju när hon sa att hon var gravid på tåg scenen vilket fick mig att förstå att hon måste ha varit gravid under tredje säsongen, såg också att hon inte skulle vara med på IMDB :)

Det dumma är bara min nyfikenhet hahaha, jag är så dålig på att undvika spoilers och har därför fått kolla på TVD i amerikansk takt, det gick ju bara inte att allt spoilades hela tiden haha :)

Jag vet att Michael kommer att dö, alltså BU BUU BUUU, jävla youtube kommentarer hahaha :) Men säg inget! Jag kommer väl få böla ögonen av mig när det händer, men nu är jag lite mer bredd :)


Btw, haru märkt att vi typ skriver noveller till varandra? Haha, det är skönt att ha någon som är lika intresserad som jag.

Svar: Haha, detsamma för mig! Jag är verkligen inte bra på att undvika spoilers! Vilket är varför jag också kollar på de flesta tvserier i amerikansk takt! xD ja, du kommer säkert att böla för jag satt verkligen och grät floder! Jag har faktiskt fortfarande inte kommit över det än idag, jag hade ju hoppats sen första säsongen att MiSa skulle få sin happyending! Så när det inte blev det, då blev jag bara så ledsen. Nu säger jag inte mer! Du får kolla själv. Glöm bara inte att se säsong 4 klart först och sen filmen! ;) ja jag har märkt det! Men det är roligt för det är ju skönt att ha nån som är lika intresserad. För varje gång när jag pratar om nån tvserie med nån av mina vänner, så de bara "aha ja, okej". Haha xD
Micaela Sundberg

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo