Breaking Dawn part 2.

Idag var jag i Jönköping och såg Breaking Dawn part 2 med min kusin Nathalie. Och jag vet fan inte vad jag ska säga om filmen. Jag är för mållös - bara för att den är så OBESKRIVLIGT jävla bra!!! Jag är skitnöjd med varenda minut även om jag saknar några saker i filmen som det finns i boken! Det finns en så jävla oväntad twist och jag är nöjd som fan med slutet! Det är ett så jävla vackert slut och det är så vackert gjort när man får se några gamla scener från de fyra tidigare filmerna bläddras och även eftertexterna med skådespelarnas ansikte och namn - jag grät av lycka! Och jag älskar att det finns mycket humor också, helt jävla perfekt, me love! Den är tveklöst den bästa filmen hittills i hela sagan! Åh, jag kan fan inte vänta tills den äntligen släpps på dvd så att jag kan inskaffa den till min dvdsamling och sen se den igen, igen, igen, igen och hundra gånger igen till! ♥
 
Här kommer nu mina tankar omkring striden i filmen.
LÄS INTE OM NI INTE HAR SETT FILMEN FÖR DET ÄR STORA SPOILERS!
 
Jag minns när jag läste boken och Volturi skulle ingripa för Renesmee och då hoppades jag på en strid. Det skulle ju bli så spännande att läsa då. Men då blev det inte nån strid, då blev jag sååå besviken. Så när jag såg filmen idag med Nattie och striden skulle snart komma som jag visste att det skulle bli tack vare att jag såg det i trailerna, hade jag höga förväntningar och samtidigt var jag så jävla orolig också då jag hade fått veta att nån skulle dö, nån som inte hade dött i boken. Så jag satt på helspänn, orolig över vem det var.
Och just då när två av dom i Volturi tog tag i Alice efter att hon sparkade Aro och Carlisle sa "släpp henne!" och började springa mot Aro som också började springa mot honom. Och helt plötsligt låg Carlisle på marken och Aro höll i hans huvud. Jag blev helt galet chockad! Så jag brast ut i gråt! Jag grät floder och tänkte "Varför! Varför gjorde regissören Bill så här mot oss!? Varför?". Jag trodde aldrig att det var Carlisle som skulle dö, han som ju var så snäll och allt! Då plötsligt bröts stiden ut och alla krigade och jag satt ännu mer på helspänn. Då plötsligt dog Jasper också, Alice såg allt och skrek och många dog. Seth dog, Leah dog och Edward dog nästan. Jag bara skrek "VAD!? VAAAAD!?" i mitt huvud. Jag var helt enkelt så jävla chockad och förvirrad! Och just då blev jag ännu mer chockad när Edward höll fast i Aro och Bella slet huvudet av honom. Jag typ bara va!?
Men då helt plötsligt gick man tillbaka till scenen, innan striden bröts ut, när Aro höll i Alices hand och alla var oskadda och det var inga som hade dött. Det visade sig bara vara en framtidsvision. Då blev jag såååå jävla överraskad och lättad! Regissören lurade oss verkligen ordentligt! Vilken jävla bra twist! Jag blev ju så överraskad! Jag är verkligen jättenöjd med den oväntade vändningen! Jag blev ju så besviken när det inte blev nån strid i boken. Och det blev det inte heller i filmen.men Bill gav oss ändå en strid - SOM en framtidsvision. Jag är dig evigt tacksam för detta, Bill! ;)
Och så slutet när Bella lät Edward läsa hennes tankar och det visades några små scener från de fyra tidigare filmerna och Bella sa "Nu vet du att det inte finns nån som har älskat nån mer än jag älskar dig.". Då grät jag av glädje. Så jävla fint!!! Det kunde inte ha blivit så bättre än så här! Som sagt, jag är nöjdare än nöjdast med allt i filmen! :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo